Sådan deltager du gratis i onlinevideoer | Flet videoer til én

Det meste af tiden, vedhæfte videoer er en kompliceret proces, da der normalt kræves redigeringsprogrammer, som kræver avanceret viden at håndtere. Alligevel er der andre nemmere måder at nå dette mål på, så i dag skal vi lære at deltage i videoer linje gratis | Flet videoer til én.

Mange mener, at det er absolut nødvendigt at bruge redigeringsprogrammer som Adobe Premier eller Camtasia Studio for at samle to videoer. Sandheden er, at der er andre midler, som er meget mere grundlæggende og lige som effektiv .

Hvis du vil vide mere om lignende emner, er dette tutorial kan være meget nyttig Online Audio til MP3 Converter uden programmer – Konverter WAV WMA M4A til MP3. Ligeledes skal du huske, at den nemmeste måde at lære på er gennem vores hjemmeside.

Indeks
 1. Hvorfor er det nyttigt at samle flere videoer i én?
 2. Sådan deltager du gratis i onlinevideoer | Flet videoer til én
  1. Download og installer appen
  2. Brug af appen

Hvorfor er det nyttigt at samle flere videoer i én?

Håndtering af masser af videoer kan være en kedelig proces under forskellige omstændigheder, for eksempel hvis du vil dele videoerne fra en særlig dag, kan det være irriterende at sende mange korte filer . Det vil være ubehageligt for dig og modtageren af ​​videoerne.

Forstå denne ulejlighed, den mest praktiske løsning er at deltage i én fil . Under alle omstændigheder involverer det i de fleste tilfælde brug af videoprogrammer, selvom sandheden er, at de normalt er ret komplicerede at bruge.

Bare rolig, der er andre løsninger til mindre erfarne mennesker, som perfekt opfylder det behov, som bringer os i dag. Hvis du vil lære at deltage i videoer ledig og læs omhyggeligt de oplysninger, vi har til dig.

Sådan deltager du gratis i onlinevideoer | Flet videoer til én

Hvis du leder efter den nemmeste løsning til at samle to eller flere videoer til én, så led ikke længere, for her viser vi dig den nemmeste måde at gøre det på. Denne gang vil vi bruge værktøjet Gratis video snedker et meget let og brugervenligt program, hvormed du kan deltage i dine videoer.

Download og installer appen

 1. Den første ting at gøre er at Hent Gratis Video Joiner, du kan gøre det via følgende link, som vil lede dig til dets officielle FVJ-websted.
 2. Når du er på den officielle hjemmeside for Free Video Joiner, skal du klikke på knappen At downloade placeret nederst på siden.
 3. Når du har klikket på den, skulle muligheden for at gemme den på din computer vises på skærmen, vælg hvor du vil gemme filen og klik på Optage.
 4. Installationsprogrammet er kun 6MB, så downloadprocessen vil være meget hurtig.
 5. Det eneste du skal gøre er installere programmet, som du normalt gør med andre applikationer.

Brug af appen

 1. Den første ting at gøre er at åbne softwaren . Du vil bemærke, at ansøgningen er på engelsk, men rekrutteringsprocessen er meget enkel.
 2. Det første trin er at tilføje filerne, for dette skal du klikke på knappen Tilføje. Når du har klikket, skal du vælge de filer, du vil tilføje, i den rækkefølge, du ønsker, at de skal vises. For at gøre dette skal du trykke på At åbne hver gang du vælger en ny video.

Selvom programmet fungerer meget godt, anbefaler vi, at du, inden du bruger det kontakt navnene på filerne i henhold til bestille hvor du vil have dem vist, for eksempel: video 1, video 2, video 3 … osv.

Vi fortsætter…

 1. Det næste punkt er at vælge output-mappen, hvor de filer, du vedhæfter, bliver gemt. Gå derefter til indstillingen Output mappe og klik på At vælge. Du skal derefter vælge den mappe, hvor du vil have videoerne gemt.
 2. I afsnittet Output størrelse vælg det filformat, der passer dig bedst, under alle omstændigheder anbefaler vi formatet MP4 fordi det er det mest effektive og kompatible med et større antal enheder.
 3. For at fuldføre forbindelsesprocessen skal du klikke på knappen Deltag i nederste højre hjørne.
 4. Vent på, at processen er fuldført, og du vil have din vedhæftede videoer i en.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up