Hvorfor virker kun en del af mobiltelefonen? Hvordan rettes berøring? Hvad skal man gøre?

Mennesker har været fremragende til finde nye metoder til at overføre information . I begyndelsen havde mennesker kun bøger, som er redskaber, der giver os mulighed for at formidle fysisk information gennem trykte tekster på papir. Derefter, med opdagelsen af ​​elektrisk energi og alle dens potentialer, begyndte mennesker at eksperimentere med nye metoder.

Disse nye metoder blev født ud fra reaktionen på behovet for konstant, øjeblikkelig og permanent kommunikation , fordi det ofte var meget vigtigt at vide, hvad der skete i en del af verden for at have et fuldstændigt overblik over det rum, hvor vi fungerer som art. I første omgang begyndte kommunikationsteknologien med telegrafen.

Denne enhed udviklede sig, og lidt efter lidt blev telefonen skabt . Det er en enhed, der giver folk mulighed for at høre hinanden direkte, når de starter en samtale gennem disse enheder. Vi mennesker har perfektioneret telefonen, og efter mere end et århundredes oprettelse er telefoner mere tilgængelige og tilgængelige end nogensinde, og det har aldrig været nemmere at overføre information fra et menneske til et andet end i dag, siden mennesker skabte smartphonen.

Indeks
  1. Hvad er smartphones
  2. Hvad er komponenterne i en smartphone
  3. Hvorfor virker kun en del af mobiltelefonen? Hvordan rettes berøring?

Hvad er smartphones

Når vi taler om en telefon, taler vi om en enhed, der er forbundet til væggen og har de rigtige interaktionsterminaler, hvorigennem opkaldets stemme og lyd overføres. Senere blev der skabt mobiltelefoner, som blev en bærbar version af de originale telefoner . Baseret på menneskelig teknologisk vækst er mobiltelefoner blevet mere avancerede.

I dag er smartphones den direkte udvikling af mobiltelefoner. De der dette har et væld af evner lige fra muligheden for at tage billeder til muligheden for at tjekke dagens vejrudsigt.

Hvad er komponenterne i en smartphone

Det er et stort antal hardwarelignende dele, der, når de arbejder sammen, lad telefonen fungere 100 %. Disse komponenter er altid på forkant med teknologien, og de har meget interessante egenskaber. Brug af en mobiltelefon ville være fuldstændig uden for rækkevidde, hvis nogen af ​​disse komponenter fejlede. Nogle af de mest almindelige omfatter telefonens processor, grafikkort, hukommelseskort og lydkort.

Imidlertid, den mest bemærkelsesværdige komponent i en smartphone er hans skærm , fordi det er hovedmidlet, hvormed brugeren kan have en inputmetode, som giver ham mulighed for at kommunikere med enheden. For eksempel kan du lære, hvordan du sætter fuld appskærm på Android. Disse input-enheder er til stede i alle teknologiske enheder, og i computere er de repræsenteret af musen og tastaturet.

Hvorfor virker kun en del af mobiltelefonen? Hvordan rettes berøring?

Dette er et komplekst problem , som har en lang række årsager. Disse kan variere fra blot at tabe enheden til jorden til shorts skabt mellem de bøjninger, der forbinder skærmen med bundkortet. Selv fabriksproblemer, så det er vigtigt, at du kender tricks som, hvordan man løser Samsung Galaxy sort skærm.

Dette problem er meget alvorligt pga uden en skærm kan vi ikke kommunikere med vores enhed . I dette tilfælde har du 3 muligheder du kan tage, som skaleres i kompleksitet i forhold til problemet. Som et første skridt er den første ting, du kan gøre, at genstarte din enhed i sikker tilstand, fordi dette problem ofte kan være forårsaget af malware, du har.

For det andet du kan nulstille telefonen til fabriksindstillinger da dette også garanterer at eliminere al den malware, du har, skal du dog være forberedt, fordi du vil miste al den information, du havde i denne terminal.

Endelig skal du overveje, at problemet ikke er en software, men en hardware, så den en af ​​komponenterne i din terminal kan være defekt . I dette tilfælde, og for at undgå at beskadige andre komponenter, skal du tage din telefon med til en specialiseret tekniker, som kan erstatte enhver defekt komponent i din telefon. I tilfælde af at dette ikke kan løses, skal du lære at udtrække oplysninger fra en telefon med en ødelagt skærm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up