Hvorfor oplader min mobiltelefon langsommere og downloader hurtigere?

I dag vil vi se hvorfor oplader min mobiltelefon langsommere og downloader hurtigere . Batteriet er essentielt i enhver enhed, så vi skal være særligt opmærksomme på det.

Indeks
  1. Min mobiltelefon lader langsomt op og downloader hurtigt
  2. Tjek læssehastigheden
  3. Min mobil tager lang tid at lade op og batteriet holder ikke
    1. Vær forsigtig med opladeren
    2. USB-stik eller opladnings-PIN
  4. Min mobiltelefons batteri aflades meget hurtigt

Min mobiltelefon lader langsomt op og downloader hurtigt

Hvad du skal huske på er, at der ikke er nogen specifik løsning til at løse dette problem. Især hvis du ikke kan fysisk håndtere enheden for at se, hvad der kan gøre det langsommere og tømme det for hurtigt. Vi kan dog foreslå nogle ting, så du kan drage dine egne konklusioner og løse problemet.

Tjek læssehastigheden

Det første, vi skal gøre, er at bruge Ampere-appen. Applikationen giver os en masse information om opladningshastigheden i ampere, vi kan se alt dette i realtid. Generelt bør tallet holdes mellem 1000 Ah og 2000 Ah.

På den anden side, hvis du bruger hurtig opladning, vil den være højere: 3.000 til 4.000 Ah. Det, vi skal gøre, er at sætte enheden til opladning og lade appen være åben for at kontrollere opladningshastigheden. I tilfælde af at det er mindre end 1000 Ah, ved vi klart, hvad problemet er: kablet eller opladeren.

I dette tilfælde bør du prøve et andet kabel og en anden oplader. Hvor det er muligt, er disse originaler fra nævnte firma. Du kan dog prøve enhver for at slippe af med din tvivl.

Min mobil tager lang tid at lade op og batteriet holder ikke

Vær forsigtig med opladeren

Ved at følge lidt, hvad vi fortalte dig tidligere. Det er vigtigt, at du er meget forsigtig med opladeren . Mange mennesker bruger den oplader, de har.

Du har muligvis ingen problemer i starten. Men lidt efter lidt vil du bemærke, at telefonen begynder at få noget drama eller det andet. Den aflades hurtigere end normalt, batteriet når ikke 100%, opladningshastigheden er langsommere osv.

Du bør altid bruge den originale oplader . I ekstreme tilfælde, hvor du ikke har en oplader ved hånden, kan du bruge den i nærheden. Men det burde være en gang imellem, ikke altid.

USB-stik eller opladnings-PIN

I mange tilfælde, bare ved at rense opladningsstiften eller USB-stikket, begynder enheden at oplade normalt. For at rense den og slippe af med din tvivl, hvad du skal gøre er at tage en tandbørste med bløde børster og fugtes let med isopropylalkohol . For at fortsætte med rengøringen af ​​telefonen skal vi naturligvis først slukke for den. Ellers vil du ende med at beskadige den.

Min mobiltelefons batteri aflades meget hurtigt

I tilfælde af at dit mobilbatteri aflades for hurtigt. Vi skal installere en applikation kaldet GSam Baterry Monitor. Det giver nøjagtige og grafiske data om batteriforbrug og alle apps, der påvirker det. Men ikke nok med det, men vi vil også se, hvordan det påvirker mobilnetværket, skærmen, processoren mv.

Når den er installeret, skal vi have appen åben i baggrunden til se de pågældende grafer og være i stand til at drage vores konklusioner .

Husk, at mobildata ikke er det samme som Wi-Fi. Førstnævnte bruger meget mere batteri end sidstnævnte. Også, hvis du har aktiveret alle forbindelser som Bluetooth, Wi-Fi, mobildata, NFC, geolocator eller GPS osv. Batteriet holder næsten ingenting.

Hvis du ikke kan finde en løsning. Før du får din enhed repareret, anbefaler vi at prøve en fabriksnulstilling. Måske generer en app, du har installeret, eller malware. Under en hård nulstilling forlader du telefonen, som om du lige har erhvervet den softwaremæssigt.

Så hvis det er et softwareproblem, løser du det med et format. Det eneste, vi anbefaler, før du gør dette, er at lave en sikkerhedskopi, fordi alle dine personlige data slettes.

Fabriksindstilling kan udføres fra indstillingsmenuen. Selvom vi anbefaler, at du oplader telefonen helt, før du gør det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up