Sådan tilsluttes Bluetooth-headset til Android-mobiltelefon eller iPhone?

Bluetooth er en af ​​de ældste trådløse teknologier udviklet af en gruppe af computervirksomheder, herunder Ericcson, Toshiba og Motorola. Hvis hovedformål var at finde en ressource til dele oplysninger fra en mobilenhed til en anden uden at bruge en stor procentdel af batteriet.

Navnet kommer fra en dansk konge, hvis navn på engelsk oversættes til Harald Blåtand. Titlen blev foreslået af en af ​​projektlederne, Jim Kardach, som var ansvarlig for udviklingen af ​​en platform, der tillader enheden at dele multimediefiler med andre mobiler inden for en radius af 10 meter. .

I dag Bluetooth er et værktøj, der bruges af utallige mennesker som bruger denne tjeneste for at dele enhver form for information eller fil. Vi viser dig, hvordan du korrekt aktiverer eller deaktiverer din Androids Bluetooth.

Indeks
 1. Sådan tilsluttes Bluetooth-headset til Android-mobiltelefon eller iPhone?
 2. Tilslut et Bluetooth-headset til en Android- eller iPhone-mobiltelefon
  1. Aktiver synkronisering
  2. Aktiver Bluetooth

Sådan tilsluttes Bluetooth-headset til Android-mobiltelefon eller iPhone?

Fremstillingen af ​​smarte elektroniske enheder har været en afgørende faktor i udviklingen af ​​revolutionerende teknologier, der giver brugeren adgang til nye alternativer til glæde for sig selv og sin familie.

Noget af det elektroniske udstyr, der kræver Bluetooth-teknologi for at etablere en forbindelse mellem enheder, er "mus" eller trådløs mus, den "Bluetooth tastatur" og " bluetooth høretelefoner » alment benyttet sådan end TWS, i7S, i9s, i10, i12

Alle disse enheder har et præcist mål, nemlig at lette realiseringen af ​​brugerens daglige aktiviteter. For eksempel at få adgang til computeren uden at skulle sidde foran den i længere tid.

Tilslut et Bluetooth-headset til en Android- eller iPhone-mobiltelefon

Hvis du har købt en smartphone, er du muligvis ikke bekendt med nogle tilgængelige indstillinger på enheden. Blandt dem muligheden for at etablere en forbindelse mellem høreapparaterne og enheden via Bluetooth-teknologi. Dette giver dig mulighed for at bruge mobiltelefonen til opkald eller lydgengivelse uden at skulle tilslutte kabler til mobiltelefonen.

Bluetooth høretelefoner kommer med en slags oplader, fordi de arbejde med en batteriprocent acceptabelt . Her viser vi dig, hvordan du kan se batteristatus på dine airpods.

Derfor anbefaler vi, at du forlader din mobilenhed og dine høreapparater for at forhindre, at processen bliver afbrudt på grund af mangel på batteri i en af ​​de to enheder. Ja

Aktiver synkronisering

 • Du skal først aktivere parringstilstand af dine høreapparater. For at gøre dette skal du sætte dem ind "stoptilstand" .
 • Så skal du holde multifunktionsknappen (bruges til at besvare opkald) nede for at aktivere den.
 • Hvis høreapparatet har en skyderknap til at tænde eller slukke for det, kan du sætte det på "gåtilstand" på forhånd.
 • Du vil kunne fortælle, at enheden er aktiveret, fordi en led lys vil dukke op.
 • Når dette lys vises, skal du trykke længe igen, indtil LED-lys i forskellige farver begynder at blinke.
 • Denne handling aktiverer "synkroniseringstilstand" .
 • Placer nu hovedtelefonerne tæt på din mobile enhed for at fremskynde den trådløse forbindelse.

Aktiver Bluetooth

 • Nu, Bluetooth må være aktiveret på enheden, for dette kan du gå til applikationsmenuen og vælge ikonet for indstillinger .
 • Når du er placeret i dette afsnit, kan du klikke direkte på "Bluetooth" og aktivere indstillingen. Denne proces gælder for Android- og iPhone-mobilenheder.
 • Der er også et værktøjsvindue tilgængeligt på nogle smartphones, hvor du blot ved at glide fingeren ned på hovedskærmen finder de grundlæggende værktøjer, blandt andet Bluetooth.
 • Indtast Bluetooth og klik på indstillingen "synlig for alle" Hvis det er nødvendigt.
 • Derefter begynder søgningen efter dit Bluetooth-headset, der skal parres.
 • Hvis søgningen mislykkes, er høreapparatparringstilstanden muligvis ikke aktiveret. Du bliver derfor nødt til at slukke for denne enhed og starte processen igen.

Efter at have tilsluttet mobile enheder og Bluetooth-hovedtelefoner, kan du udføre forskellige handlinger meget hurtigere og nemmere. Som at besvare opkald, tale i telefon, lytte til lyd eller sange og mange flere aktiviteter. Du kan også forbinde to Bluetooth-enheder på samme tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up