Sådan afspiller, ser eller lytter du til videoer og lyd i baggrunden på min mobiltelefon

Se baggrundsvideoer på mobiltelefon er en måde at forenkle hverdagens opgaver, der kører på en smartphone, har det aldrig været nemmere at multitaske, end det er nu. Det er svært at forestille sig den nulle eksistens af en smartphone, da de er så nødvendige til mange opgaver i dagligdagen.

At kommunikere, have det sjovt, lave arbejde eller andre typer opgaver hører til gruppen af ​​ting, der kan gøres på en smartphone, det er som at have en håndholdt; praktisk, enkel, multitasking, ergonomisk og nem at vedligeholde, hvorfor alle burde have en.

Indeks
  1. Hvordan afspiller man videoer i baggrunden på en smartphone?
  2. Hvad er de bedste apps til at lytte til musik?
  3. Fordele ved at lytte til musik på en smartphone

Hvordan afspiller man videoer i baggrunden på en smartphone?

At se videoer i baggrunden på en mobiltelefon virker simpelt, du bare lav noget research for at finde ud af, hvordan man gør det. Smartphones eller "Smartphones" er kommet godt med i de senere år.

Det er svært at forestille sig at være uden en smartphone ved hånden, fordi de er meget vigtige for at leve et normalt liv og det er, at for at gøre noget, har vi uden tvivl brug for en telefon og naturligvis en netværksforbindelse.

For at se videoer i baggrunden på en mobiltelefon skal du blot finde ud af, om funktionen er tilgængelig for dig og dig skal også tage højde for "operativsystemet" bruges af din telefon. Er det Android, skal du tage højde for, at funktionen kun er tilgængelig fra Android 9.

Det første trin er at åbne musik- eller videoafspilleren efter eget valg og derefter rulle ned til hovedskærmen eller startskærmen, find funktionen "Åbn Windows". og vælg den, find derefter musik- eller videoafspilleren (i '), tryk på logoet og vælg muligheden 'Åbn i pop op-visning' eller 'Åbn i delt skærmvisning'.

Hvad er de bedste apps til at lytte til musik?

At se videoer i baggrunden på en mobiltelefon virker simpelt, det samme som at lytte til musik, og det er en flugt og underholdning, men hvem kan ikke lide at lytte til musik? Især når der er masser af temaer, genrer og kunstnere, der glæder dit publikum med deres arbejde.

Telefoner rummer utrolig mange muligheder i et par år, og siden handlingen med at lytte til musik fra smartphones er blevet berømt, er der dukket utroligt mange applikationer op for at kunne gøre det.

I øjeblikket er der stor konkurrence, knyttet til eksistensen af ​​de bedste applikationer til at lytte til musik, uanset om det er på Android, IOS eller enhver enhed med internetadgang, men der giver mening at ophøje dem, der er beregnet til smartphones mest populære på markedet.

Kampen der eksisterer mellem iPhone og Android er utrættelig, men de slipper ikke for visse fællestræk, især når vi taler om at lytte til musik med værktøjer som ' Spotify', 'Prime Music', 'Pandora', 'Groove', 'Google Play Music' , blandt andre. Det ville være meget svært at sige, hvad der er bedre, sandheden er, at der ikke er noget meget godt eller meget dårligt.

Fordele ved at lytte til musik på en smartphone

Se baggrundsvideoer på mobiltelefon, dele musik med andre enheder og at lytte til det er blevet meget populært for folk i alle aldre. Absolut alle kan lide at lytte til musik, ingen kan påstå, at musik ikke er deres præference.

I øjeblikket, med let adgang til netværket mennesker er i tilstanden og retten til at få adgang til musikindhold, som er skræddersyet til deres præferencer, herunder et utroligt antal kunstnere, repertoirer og musikgenrer.

Han der er fag at vælge imellem og at lytte til dem giver en behagelig følelse, der skaber ro og fred for dem, der nyder dem, det giver også et ideelt miljø for forskellige områder, såsom: underholdning, arbejde og endda studier, eller simpelthen uden behov for at eksistere en særlig grund til ved at gøre sådan.

Det er ikke nødvendigt at have en særlig lejlighed at lytte til musik, det kan gøres når som helst, så længe det ikke forstyrrer andres fred, det hele afhænger af brugeren og scenariet det afspilles i, selvfølgelig skal det være med forsigtighed under hensyntagen til at sige, hvilke der er de bedste eller ideelle steder at nyde det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up