Sådan har du en papegøje som et virtuelt kæledyr på skrivebordet på min Windows-pc

Har en papegøje som dyr af virtuel virksomhed på skrivebordet på en Windows-pc er sjovt for folk. Især dem, der er begrænset af ikke at kunne have et rigtigt kæledyr, hverken på grund af tid eller arbejde.

Det har det altid været en sjov attraktion blandt Windows-brugere af at kunne have disse typer dyr til gode tider. De bringer en smule kreativitet til kontoret for dem, der arbejder fra deres pc'er, og det holder børnene meget underholdt i disse dage.

Indeks
  1. Hvad er et virtuelt kæledyr til Windows Desktops?
  2. Hvordan har man et virtuelt kæledyr på Windows PC-skrivebordet?

Hvad er et virtuelt kæledyr til Windows Desktops?

Virtuelle kæledyr er intet mere end en simpel PC-program, der tilføjer et dyr forudvalgt til Windows-skrivebordet. Dyret vil strejfe rundt på skrivebordet og give det mere liv og interaktion for at underholde alle, der bruger det.

Nogle brugere vælger at vælg en papegøje som virtuelt kæledyr på grund af dets søde farver og søde udseende. Men sandheden er, at denne type program appellerer til alle og tilbyder en bred vifte af kæledyrsmodeller.

Papegøjer er det perfekte nye kæledyr, når det kommer til at underholde sig selv med funktionerne på en Windows-computer.

Dens funktion er ingen anden end at underholde børn og voksne med den interaktion, der finder sted med dem. I dag bruger mange mennesker mange timer på at arbejde foran en pc, enkel underholdning er nødvendig.

Normalt ville denne klasse af gamle programmer være inkompatible med Windows 10 og ville gøre det meget vanskeligt at installere på dette system. Men det er grundlæggende programmer, som tilfældige brugere downloader til underholdning og latter efter lang tid på pc.

Du kan ikke gå glip af denne mulighed for at opfylde din kontor med lidt liv og fornøjelse med et sødt virtuelt kæledyr. Nogle er i stand til at udsende vokallyde, der gør deres interaktion til mere end blot digitale pixels.

Hvordan har man et virtuelt kæledyr på Windows PC-skrivebordet?

Der findes en bredt udvalg af programmer som giver dig mulighed for at have en karakter i form af et virtuelt kæledyr til Windows-skrivebordet. Hver med sine egne karakteristika og særegenheder, der gør det mere underholdende at passe vores virtuelle kæledyr.

En af de bedste apps at downloade fra Microsoft Store er eSheep, som vil blive installeret i processen. Du behøver ikke at være registreret på det officielle Microsoft-websted for at downloade det, og det er helt gratis for enhver bruger.

Når det er downloadet og installeret, bekræfter vi, at det er en del af listen over programmer, der er installeret på pc'en, og vi kører det. Det er vigtigt at gemme denne placering, hvis du har brug for at ændre placeringen af ​​den installerede mappe-app.

Vi ved, at appen fungerer effektivt, når appens kontrolpanel er åben. Ved at klikke på "Tilføj nyt får", vil du være i stand til at se det virtuelle dyr (som standard et får).

For at vælge en papegøje som et virtuelt kæledyr, erstatte simpelthen eSheeps "klassiske" får efter papegøjemønsteret . Du kan tilføje flere og udvide udvalget af kæledyr, hver med et med unikke egenskaber, der kendetegner dem.

Denne klasse af programmer, som mange andre, er ekstremt enkle og foregiver ikke at være ambitiøse i sine funktioner. Hvilket er gavnligt for folk, der bare lejlighedsvis vil nyde et virtuelt kæledyr på deres Windows-skrivebord.

Nogle af disse dyrs funktioner er at gå på skærmen, hoppe på den eller løbe. Det kan de også gabe, falde i søvn, falde fra skærmen, samt sidde eller se på os, mens vi laver vores aktiviteter med pc'en.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up