Hvordan ved jeg, hvilken processor jeg har - Hvor mange kerner har min pc?

At kende egenskaberne ved vores computer er afgørende for at kende udstyrets muligheder og dets potentiale. Hvis du ikke ved, hvordan du finder ud af, hvilken processor din computer har eller hvor mange hjerter han har her vil vi fortælle dig i detaljer, hvordan du finder ud af det, såvel som andre relevante egenskaber ved computeren.

Hvis du stadig er meget ny i computerverdenen, anbefaler vi at læse om centralenhed eller processor, lære hvad det er, og hvad er det til? , noget der uden tvivl vil hjælpe dig med at lære din computer bedre at kende.

Lær, hvordan du finder ud af, hvilken processor du har, og hvor mange kerner din pc har

CPU'en siges ofte at være "hjernen" i en computer, og det er ikke så mærkeligt, da den er ansvarlig for at køre programmerne på pc'en og meget mere. Hvis du har brug for at vide hvilken processor har du og hvor mange kerner din pc har, nedenfor er trinene til at få adgang til disse oplysninger og andre vigtige funktioner.

Trin til at kende computerens CPU og kerner

  1. Først skal vi finde mappen "This Team". For at gøre dette går vi til filstifinderen, eller vi går ind i "start"-menuen og skriver " Dette hold ". På denne mappe vil vi højreklikke for at få vist en lille menu med muligheder.
  2. Den næste ting vil være at vælge "Egenskaber", og vi vil have adgang til systemet. En anden måde at få adgang til dette vindue på er at højreklikke på Windows-ikonet (hvormed vi viser Start-menuen), vælge "System" og derefter finde " Information system ".
  3. Ved at få adgang til vinduet "System", vil vi være i stand til at se alle egenskaberne for vores udstyr, operativsystemet, hvilken processor vi har, RAM-hukommelse og meget mere.
  4. I afsnittet "Processor" kan vi se processor detaljer af vores udstyr, og der vil den vise os kernerne i computeren, samt hastigheden og sådan.

Hvorfor er det vigtigt at kende processoren og antallet af kerner i computeren?

Det er vigtigt at kende vores udstyrs egenskaber, da vi på denne måde kan få en idé om, hvad pc'en vil kunne behandle, fra redigeringsprogrammer til at lave videoer med fotos og musik, gennem redigering af tegninger, til videospil og meget mere.

At kende din computers processor og kerner vil fortælle dig, om det er rigtigt for dig at skifte til en bestemt processor. På denne måde kan du lave en sammenligning mellem forskellige processorer og den, din computer har, og tag et bedre valg.

Hvad er de bedste processorer i branchen i dag?

I øjeblikket er der i computerprocessor- og mikroprocessorindustrien to hovedproducenter, Intel og AMD ; Intel tilbyder sine Intel Core-processorer, og AMD tilbyder AMD Ryzen-processorer. Sandheden er, at der er store forskelle mellem Intel- og AMD-processorer, men begge er gode muligheder.

Før du vælger en processor, bør flere aspekter overvejes, herunder model, mikroarkitekturnavn, socket, kerner, frekvens og andre.

Du skal også huske på, at soklen til den nye processor skal matche dit nuværende CPU-stik . På denne måde vil du være i stand til at vide, at CPU'en er kompatibel med dit udstyr. I tilfælde af at stikket mellem de to processorer ikke passer, skal du også købe et nyt bundkort.

Som du kan se, før du vælger en ny processor til vores team, er det vigtigt, at vi kender alle detaljerne. Så husk, hvis du vil vide det hvilken processor du har og hvor mange kerner din pc har , skal du blot følge instruktionerne angivet ovenfor. At kende din nuværende processor vil give dig en bedre idé om, hvilken ny processor du har brug for, hvis du vil ændre den.

At kende egenskaberne på din pc er meget vigtigt, processoren er en væsentlig komponent, som du i det mindste skal lære det grundlæggende. Til gengæld består computere af mange dele, så det er vigtigt at lære om de bedste typer bundkort til bærbare og computere, samt de bedst egnede RAM-hukommelser eller harddiske, fordi alt dette integrerer vores udstyr.

Indeks
  1. Lær, hvordan du finder ud af, hvilken processor du har, og hvor mange kerner din pc har
    1. Trin til at kende computerens CPU og kerner
  2. Hvorfor er det vigtigt at kende processoren og antallet af kerner i computeren?
    1. Hvad er de bedste processorer i branchen i dag?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up