Sådan besvarer du automatisk et opkald med et tryk uden at røre telefonen

Mobile enheder har udviklet sig på en sådan måde, at det virker som mere end en telefon, de er en håndholdt. Det er fantastisk, fordi vi kan lave mange opgaver med det. Hovedfunktionen, at foretage og modtage opkald, er dog ikke udeladt, med nye innovationer, der tillader os f.eks. besvare et opkald med et enkelt tryk .

Smartphones er smarte enheder, der indeholder flere funktioner og derfor har en masse sensorer, som vi i mange tilfælde ikke kender til. Nærhedssensoren er en af ​​de mest nyttige, og i de fleste tilfælde udnytter vi ikke de fordele, det giver os.

Nærhedssensoren gør det muligt for telefonen at slukke for skærmen, når du bringer enheden til øret, så berøringsskærmen er deaktiveret, og stemmememoer kan høres uden at trykke på valgmuligheder. På samme måde er det nyttigt under et opkald, fordi falske tastetryk undgås, og det er det også muligt at besvare opkald, når denne sensor registrerer bevægelser.

Men hvordan fungerer denne modalitet præcis til telefonsvarer? Nedenfor nævner vi de forskellige måder at automatisk besvare et opkald med en gestus og uden at røre telefonens skærm.

Indeks
  1. Hvordan besvarer man et opkald med en gestus på Samsung?
  2. Tag et opkald med en gestus på Android
  3. Tag opkald med en gestus på Huawei
  4. Andre måder at besvare opkald med en gestus

Hvordan besvarer man et opkald med en gestus på Samsung?

Samsung-enheder har en funktion kaldet luftbevægelser . Med den kan vi styre vores mobil ved bruge specifikke bevægelser med vores hænder . Den reagerer med bevægelsessensoren og gestussensoren og det er nok at have telefonen i nærheden for at funktionen kan aktiveres. Der er også andre muligheder for styr kun din mobilenhed med din stemme.

For at få adgang til Air Gestures skal du gå til Indstillinger > Min enhed > Bevægelser og bevægelser. Det er vigtigt at vide, at bevægelsessensoren på Samsung mobiltelefoner er placeret i øverste højre hjørne af enheden .

For at besvare et indgående opkald skal du blot bevæge hånden forsigtigt fra side til side, i en afstand på højst 3 centimeter fra mobilenheden.

Tag et opkald med en gestus på Android

Nogle mobiler har, selvom de har en bevægelsessensor, ikke den indbyggede funktion af besvare opkald med en gestus ; det er dog ikke noget, der ikke kan rettes.

Der er en meget nyttig app, der grundlæggende giver denne mulighed til enheden. Appen hedder SpeakerPhone og er tilgængelig i Play Butik.

Når vi modtager et opkald med applikationen installeret på vores mobil, vil det kun være nok at løfte smartphonen og placere den på dit øre. Opkaldet besvares automatisk uden behov for at trykke på nogen knap.

Tag opkald med en gestus på Huawei

Huawei-enheder har en funktion kendt som kontrollere bevægelser. Med den kan vi begge dæmpe lyden, slå tastaturvibration fra og besvare opkald med en simpel gestus og én hånd.

For at aktivere denne funktion skal du gå til Indstillinger > Smart assistance > Styr bevægelser. Vælg den funktion, du vil bruge, og aktiver den.

Denne funktion er meget nyttig, hvis du er til et møde og vil gøre din mobil lydløs. Det eneste du skal gøre er vend enheden, og opkaldet bliver automatisk slået fra.

Det er dog ikke muligt at besvare opkald med denne funktion vil kun være nødvendigt for at hæve mobilen til ørehøjde . Ligeledes kan der foretages et opkald fra kontakterne, ved at vælge den kontakt, der skal ringes op og bringe mobilen til øret, uden at skulle røre ved nogen knap på skærmen.

Andre måder at besvare opkald med en gestus

Hvis du ikke har en Huawei eller Samsung mobil til at aktivere disse funktioner, behøver du ikke bekymre dig. Der er et andet alternativ til at besvare mobilen med en gestus.

Hvis dine hænder er beskidte eller beskidte, og du modtager et opkald, men ikke vil besvare det for at undgå at blive snavset, er der en app, der hedder Luftopkald Svar som er i stand til at besvare opkaldet ved blot at vifte med hånden i nærheden. sensor.

Denne applikation er helt gratis, og du kan downloade den fra Play Store. Det er vigtigt at fremhæve det faktum, at udvikleren fortsætter med at forbedre applikationen og har udviklet funktioner såsom pocket mode, som du kan lægge røret på ved at lave to omgange mod mobilen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up