Hvad er forskellen og ligheden mellem en blog og en webside?

Internettet er et værktøj, hvorigennem du kan kommunikere ved ikke mere at skabe eller afspille videoer, musik eller billeder for at fange opmærksomheden fra det publikum, du vil tale med.

I dag kan vi finde på internettet millioner af blogs eller websider skabt af mennesker med det formål at kommunikere og dele viden med andre, du kan endda oprette en blog helt gratis .

Det, der identificerer disse blogs eller websider, er, at hver af dem har sin egen unikke og originale karakter, der tiltrækker brugernes opmærksomhed.

Hver side eller blog udtrykker sit eget sprog og ideologi, det vil sige, at du ikke finder det ene lige med det andet på nettet. De kan være dynamiske eller statiske.

Websiderne åbner dørene for, at du kan kommunikere med utallige mennesker, hvor du blandt andet kan tilbyde og sælge varer, vise dine fremtidige kunder dit forretningsforslag, dine forskellige passioner.

På websider kan du vise dynamisk information med billeder og musik og med andre handlinger at udføre, som giver dig mulighed for at indtaste andre kategorier i den information, du viser, eller gå til en webside, en e-mail eller hjemmeside, du kan også oprette en gratis hjemmeside med Google Sites.

Selv i dag bruger utallige virksomheder, virksomheder eller organisationer dette værktøj som uddannelsesinstitutioner, regeringer, offentlige eller private virksomheder.

Disse dokumenter kan udvikles af regeringer, uddannelsesinstitutioner, offentlige eller private institutioner, virksomheder eller enhver anden form for sammenslutning og af enkeltpersoner på individniveau.

Mange af dem har til formål at promovere sig selv på markedsføre og tilbyde forskellige typer tjenester såsom: netbutik, sport, babybutik, dyr, biler, bryllupper, overnatning, vuggestue, cafe.

Hvad er en blog?

En blog er en hjemmeside, hvor skribenten eller forfatteren fra tid til anden, uanset om det er ugentligt eller hver anden uge, poster information eller indhold, der gør det muligt for dem, der læser den, at udtrykke deres mening, og du vil have mulighed for at indsætte en YouTube-video på din hjemmeside eller blog og forbedre din kanal.

Man kan sige, det er som en magasin eller en personlig digital avis hvor du kan sætte de ønskede oplysninger i kronologisk rækkefølge.

Denne idé blev født i 1997 af Jorn Barger. Han kaldte det en weblog eller en blog for at holde styr på nettet. Så, to år senere, i 1999, ændrede Peter Merholz dette udtryk og kaldte det blog, som på spansk betyder webregister.

Disse forfattere skrev deres meninger eller tanker i form af en blog, der var som en dagbog udgivet på internettet, hvor alle kunne læse den som i dag.

Udover at give dig som læser friheden til at udtrykke dig selv, giver det dig også mulighed for at indtaste andet indhold for at inkludere links eller links for at kende deres information.

Du vil bemærke, at der i slutningen af ​​hver blog er plads til, at læserne kan give deres mening til kende, og forfatteren svarer i god tid.

Hvad er forskellen og ligheden mellem en blog og en webside?

Som jeg nævnte før, har websider og blogs forskellige sprog og stilarter, Jeg vil derefter vise dig deres forskelle og ligheder:

Websider indeholder statisk indhold, mens blogs har en tendens til at opdatere deres indhold regelmæssigt, dvs. forfatteren arbejder konstant og undersøger for at poste ny information.

Websider er lavet med formalitet og med en professionel karakter bloggen adskiller sig, fordi den er mindre formel, fordi man kan tale om det emne, man ønsker.

Information på websider er rettet i én retning, det vil sige, det er information, som læserne ikke har nogen mening om, men blogs er interaktive, læserne kan deltage og kommentere.

Websider er en platform til at forhandle eller blive enige om en tjeneste eller et emne, i modsætning til blogs, der er lærerige og informative.

Langt de fleste virksomheder eller organisationer har deres hjemmeside, dog er det kun nogle af dem der har hjemmesider der har en blog, selvom mange vælger at lave en personlig eller professionel blog på Facebook.

Indeks
  1. Hvad er en blog?
  2. Hvad er forskellen og ligheden mellem en blog og en webside?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up