Sådan tilføjer eller sætter du tekst til en video hurtigt og nemt

Videoer er en grundlæggende del af internettet. I øjeblikket er det meste indhold på internettet fokuseret på videoformatet. Derfor er det vigtigt at vide hvordan man tilføjer eller sætter tekst på en video nemt og hurtigt .

Videoredigeringsprogrammer kan være en smule vanskelige, hvis du ikke er vant til at bruge dem. Det er dog vigtigt at lære at bruge dem, selvom de er de mest basale muligheder blandt dem. Med lidt tålmodighed kan du få gode redigeringer, så længe du har det rigtige program, du kan endda tilpasse dem ved at sætte et vandmærke på dem.

Det er ikke så nemt at tilføje tekst til en video som at tilføje et billede. Hvor man måske med en Paint eller Photoshop kan tilføje nævnte tekst, fordi i nogle tilfælde ønsker redaktører at placere 3D-tekster i deres videoer for at gøre dem mere slående. For at opnå dette skal vi bruge nogle redigeringsprogrammer.

Heldigvis vil vi anbefale dig to videoredigeringsprogrammer meget enkel at bruge, intuitiv og frem for alt med meget klare muligheder, så du ikke farer vild i processen, hvis du ikke har meget erfaring.

Vi vil se en lille tutorial for hvert af disse programmer. På mindre end fem minutter kan du tilføje tekst til enhver type video fra dit valg uden nogen begrænsning, og del det derefter med alle dine venner.

Indeks
 1. Sådan tilføjer du tekst til en video
 2. Anden mulighed for at tilføje tekst til video

Sådan tilføjer du tekst til en video

Det første program, vi vil tilbyde, er Filmora Video Editor, det er en meget interessant videoredigerer med et stort antal værktøjer, så du ikke kun kan tilføje tekst til en video, men du kan også gøre utallige ting, selvom det kræver at man sætter sig ind i det.

I den følgende tutorial vil vi se trin for trin, hvordan du tilføjer tekst til video hurtigt og nemt. Filmora har mere end 130 typer tekster og titler. Du kan ændre skrifttyper og farve. Så med hensyn til muligheder har vi masser.

 • Vi åbner programmet og importerer videoen. For det skal du gå til » Fil " derefter " Tilføj filer og vælg den video, du vil tilføje teksten til.
 • Den næste ting, du skal gøre, er at trække den importerede video til den tidslinje, du har nederst, så du kan redigere den.
 • Tryk hvor du vil tilføje tekst og tryk på tasten "T" at tilføje en.
 • I tidslinjen skal du dobbeltklikke på tekstfilen, og du vil se et vindue, hvor du kan vælge bogstav og farve. Bekræft derefter.
 • Du har også mulighed for at uploade videoen direkte til YouTube, hvis du ønsker det. For at gøre dette skal du blot klikke på knappen » Eksport » og i den øverste fane søg efter » Youtube “.

Anden mulighed for at tilføje tekst til video

Et andet meget interessant program er Avidemux, som er ret simpelt og også giver os mulighed for at tilføje forskellige tekster til en video. Det gode ved dette program er, at det er det på tværs af platforme så du kan ikke kun bruge det på Windows, men også på Mac OS og Linux.

 • Den første ting at gøre er at præsentere en tekstfil, der indeholder alle de titler, du vil tilføje til videoen.
 • Nu skal du gå til menulinjen og vælge den mulighed, der siger" Filtre “.
 • Så skal du gå til » Undertekster » klik derefter på » Undertekster “.
 • Så skal du klikke på » Tilføje for at tilføje den undertekst, du konfigurerede tidligere.
 • For at afslutte skal du blot gemme alle ændringerne, og du er færdig.

Som du kan se med Filmora og Avidemux, det er betydeligt let at tilføje tekst eller titel til enhver video. Derefter kan du dele det, hvor du vil, uden problemer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up