Hvordan konverterer jeg mine billeder til 8-bit billeder? - Hurtigt og nemt

En af de bedste ting, du kan gøre på internettet, er at dykke ned i nostalgiens dybeste fordybninger for at finde forskellige alternativer gennem browseren. Billeder 8 bit er en af ​​de ting, der gør os nostalgiske. Årsagen er meget enkel: videospil og alt, hvad der har med at gøre pop kultur 80'erne

Hvis du er fast besluttet på at sætte nogle af dine billeder i 8 bit, kan du finde forskellige applikationer eller programmer på internet side , der kan hjælpe dig. I denne forstand kan vi citere 8Bit Photo Lab, en applikation med stort potentiale, som hjælper dig med at skabe og redigere dine billeder til ægte 8-bit kunstværker fra dine billeder.

Den måde, denne app fungerer på, er fantastisk for dig at komme i gang med projekt det du har i tankerne. Fortsæt med at læse, og du vil lære mere om denne fantastiske måde at forvandle dine billeder til 8-bit kunstværker.

Lær, hvordan du bruger appen.

8Bit Photo Lab-appen er tilgængelig på Google Play. Dette har mulighed for at lade dig redigere enhver type foto professionelt, som du har i din telefon. Med dette mener vi, at alle billederne inde i din enhed kan gå gennem billededitoren og dermed konvertere dem til 8-bit billeder.

Ikke kun vil du være i stand til at transformere nye billeder, men du vil også være i stand til at vælge fra billeder som du allerede har på din enhed, for at ændre dem som du ønsker. Uanset hvilket billede det er, kan du altid redigere det og oprette det, som du vil.

Inden for 8Bit Photo Lab kan du finde en lang række fotofiltre, som du også kan finde på sociale netværk som for eksempel Instagram. I applikationen kan du finde modeller, der ligner NES, den GameBoy Advance og endda ZX Spectrum.

I alle dens muligheder vil du have mulighed for at vælge den, der passer bedst til dine behov og dermed modificere billedet, så det får det look, du ønsker.

Ud over skabelonerne har du mulighed for at foretage forskellige ændringer i billedets generelle parametre, såsom dets opløsning. Du kan også tilføje forskellige billetter på videospil eller også tilføje en form for lydeffekt afhængigt af, hvad du ønsker til fotografering.

Indenfor appen finder du også rammer, der vil være ledig for den redigering, du vil lave, afhænger det hele af din kreativitet, og hvad du vil med den.

Hvad kan du finde i appen?

Det første du til enhver tid vil have ved hånden vil være de forskellige parametre for filtreret og lys og lysstyrke.

Hermed vil du kunne spille forskellige spil med lys og kontraster, dog tag højde for at applikationen også giver dig mulighed for at udføre forskellige ændringer med hensyn til generelle billedindstillinger, for at fange dit billede, som du ønsker det.

Med alle applikationens algoritmer vil du være i stand til at have billeder, der ser ud til at komme ud af det samme GameBoy Advance, NES, Amstrad CPC 6128, Apple II, ZX Spectrum, Commodore 16 & 64, VGA (256 farver) og mange andre applikationer.

Når Super Mario-stil er en del af din kunst

En af de mest komplementære måder, du vil føle dig tryg ved applikationen, er med hensyn til de forskellige elementer, der er blevet tilføjet i fladform .

For eksempel er en af ​​de mest populære i hele applikationen blokkene fra det populære spil Super Mario, ejet af virksomheden nintendo .

På samme måde tilføjer appen yderligere visuelle elementer såsom blomster eller bolde som en del af dens klistermærke kiste , for at give mere mening og visuel smag til oprettelsen af ​​sine brugere. Det er dog ikke det eneste tema, der findes i applikationen, men det er et af de mest kendte.

Indeks
  1. Lær, hvordan du bruger appen.
  2. Hvad kan du finde i appen?
  3. Når Super Mario-stil er en del af din kunst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up