Sådan åbnes, redigeres og konverteres AVC, AVCHD-filer på pc

Gennem den følgende guide vil vi lære dig processen, som du vil lære at åbne, redigere og konvertere AVC, AVCHD filer på pc , hvilket er meget nyttigt, hvis du har filer med disse egenskaber, og du ikke har noget software til at se dem. .

AVCHD- og AVC-format

AVCHD refererer til et filformat, der er specielt designet til videooptagelse, dette format tilhører Sony-firmaet (selvom flere Panasonic-brandenheder også inkluderer dette format).

AVCHD-format refererer til Avanceret videokodning High Definition som kunne oversættes som " Avanceret videokodning High Definition og som navnet antyder, er dette format beregnet til lagring af high definition-filer eller indhold.

Formatet blev født i 2006, født som et specifikt formatforslag til enheder fra de førnævnte mærker, men sandheden er, at formatet kan åbnes med relativ lethed takket være forskellige videoafspilningsmedier.

Som vi nævnte før, kan dette format findes i forskellige optageenheder fra Sony og Panasonic, men sandheden er, at formatet ikke er så eksklusivt, som det kan se ud, da det i dag bruger et meget vigtigt video-codec (AVC).

AVC filer

AVC refererer til video-codec "Avanceret videokodning" til stede i mange audiovisuelle filer i årevis, hvorfor en AVCHD-fil bliver en proprietær variant; Uanset hvad, kan begge typer video nemt åbnes af mange medieafspillerprogrammer.

Sådan åbnes, redigeres og konverteres AVC, AVCHD-filer på pc

Der er mange apps, der giver dig mulighed for åbne filer i AVCHD- eller AVC-format , under alle omstændigheder anbefaler vi VLC. Dette er et gratis program, der giver dig mulighed for at åbne disse filtyper og mange flere.

VLC-værktøjet til at åbne, redigere og konvertere AVC- eller AVCHD-filer

Det er en af ​​verdens mest populære applikationer til afspilning af video- og multimedieindhold, faktisk bruger de fleste computere i dag denne populære afspiller.

VLC er helt gratis , hvilket kan have øget dets popularitet. Under alle omstændigheder, tag ikke fejl, for selvom spilleren er gratis, er sandheden, at den præsenterer et af de mest komplette systemer i programmerne med disse karakteristika.

VLC-afspilleren er faktisk kendetegnet ved at tilbyde et stort antal tilpasningsmuligheder; og samtidig er den i stand til at afspille et stort antal lyd- og videoformater, inklusive AVCHD-formatet.

 1. For at åbne indhold i AVCHD-format skal du blot køre VLC-applikationen. Hvis du ikke allerede har denne applikation, vil det første trin være at downloade og installere VLC på din computer. For at downloade skal du have adgang til det officielle Videolan-websted.
 2. Når VLC er korrekt åbnet, skal du gå til øverst til venstre, hvor du finder afsnittet "Media". Her skal du vælge muligheden "Åben fil..." .
 3. Operativsystembrowseren vises på skærmen, hvor du skal gå til placeringen af ​​den AVCHD-fil, du vil åbne. Når du har fundet det, skal du vælge det og klikke på "Åbn".
 4. Hvis alt lykkes, vil du uden større gener kunne afspille den pågældende videofil.

Hvilke andre formater kan VLC-software afspille?

Det er et ekstraordinært program, fordi det udover at åbne filer i AVCHD-format og lignende formater; Det er også i stand til at afspille indhold i en lang række forskellige formater, blandt hvilke vi kan fremhæve MP4, 3GP, MKV, AVI og mange andre.

Derudover bliver VLC konstant opdateret, så den med tiden inkorporerer kompatibilitet med nye video- og lydformater, hvorfor det er rimeligt at påpege, at denne afspiller er i stand til at åbne meget forskellige filer.

Rediger filer i AVC- eller AVCHD-format på pc

Som nævnt tidligere, formatet AVCHD og andre hører ofte til Sony-familien af ​​videooptagelsesenheder. Faktisk kan du redigere disse filtyper ved at indsætte tekst eller titler med Sony Vegas. Man kan sige, at det er et relativt velkendt format, så dets kompatibilitet med flere applikationer er sikret.

Videoredigeringsprogrammer som Adobe Premiere eller Sony Vegas er i stand til at åbne disse typer filer uden større besvær, hvilket med andre ord betyder, at du kan redigere videoer i AVCHD- eller AVC-format. Det er endda muligt at konvertere lyd- og videofiler til andre formater via VLC, hvilket øger anvendeligheden af ​​denne kraftfulde applikation.

Indeks
 1. AVCHD- og AVC-format
  1. AVC filer
 2. Sådan åbnes, redigeres og konverteres AVC, AVCHD-filer på pc
  1. VLC-værktøjet til at åbne, redigere og konvertere AVC- eller AVCHD-filer
  2. Hvilke andre formater kan VLC-software afspille?
  3. Rediger filer i AVC- eller AVCHD-format på pc

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up