Hvordan man kender DPI-følsomheden af ​​min mus

Selvom det er muligt at bruge en pc uden mus, er denne lille komponent stadig relevant for de fleste brugere. Af denne grund, hvis du undrer dig hvordan man kender DPI-følsomheden af ​​min mus anbefaler vi, at du konsulterer følgende vejledning, hvor vi besvarer dette spørgsmål.

Indeks
 1. Hvad er DPI for en mus?
 2. Hvordan man kender DPI-følsomheden af ​​min mus
  1. Måder at se DPI-følsomheden på din generiske mus eller specialmus
  2. DPI-følsomhed i professionelle/gamingmus (Logitech)
  3. Kan jeg bestemme DPI-følsomheden for andre musemærker?

Hvad er DPI for en mus?

DPI er den nuværende standard til at definere basisfølsomheden for en mus. Det refererer specifikt til "prikker pr. lineær tomme" eller prikker pr. lineær tomme. Som en generel regel, jo højere "DPI" for en mus hævet , jo mere følsomheden af mus er høj bevægelsen er derfor hurtigere.

Ganske vist er den DPI-indstillinger vil afhænge specifikt af den enkelte brugers behov. Af denne grund vil vi i det følgende lære dig om denne egenskab ved din mus.

Hvordan man kender DPI-følsomheden af ​​min mus

DPI-indstillingen afhænger specifikt af din mus, så vi kan skelne mellem generiske eller simple mus og mus professionelle / spillere specialiseret . Det er vigtigt at bemærke, at uanset hvilken type mus du har, kan du forbedre musens følsomhed gennem Windows-systemet.

Måder at se DPI-følsomheden på din generiske mus eller specialmus

Der er simple mus, dem der ikke er specielt designet til spil eller specifikke job. I de fleste tilfælde har disse komponenter ingen parametre relateret til DPI-opløsning. Grunden til, at vi kunne sige, at de indeholder en specifik og unik DPI.

I forbindelse med dette er der flere måder at kontrollere musens DPI på. En af dem er at se direkte i bunden af ​​komponenten, hvor denne egenskab normalt er angivet. På samme måde kan du markere boksen eller manualen, der normalt viser DPI indstillinger af musen.

Du kan også gå online og direkte søge efter din musemodel. Så du kan finde generelle specifikationer hvor du nemt kan se musens DPI-følsomhedsindstillinger.

DPI-følsomhed i professionelle/gamingmus (Logitech)

Logitech er en af ​​de største museteknologivirksomheder i verden. Faktisk har virksomheden en bred vifte af mus, der er blandt de bedste på markedet. Af denne grund er mærket en stærkt anbefalet mulighed for dem, der leder efter en god mus til arbejde eller leg.

En af mærkets egenskaber er den fremragende tilpasning, den tilbyder til at konfigurere din mus, selv for venstrehåndede. Dette er let at bemærke i moderne musemodeller, der præsenterer et stort antal tilpasningsmuligheder, blandt hvilke vi finder ændringen af ​​DPI.

Alle spillere ved, at DPI er meget vigtigt, når de tilpasser deres mus. Faktisk etablerer vi på dette grundlag følsomheden af ​​vores videospil. Det er derfor, det er nødvendigt at kende den grundlæggende DPI eller den, der i øjeblikket fungerer i vores mus.

hvis du egen en gamingmus af mærket Logitech, læs omhyggeligt følgende vejledning for korrekt at konfigurere DPI eller kender din muss DPI .

At kende og konfigurere DPI'en for en Logitech-mus

 1. Logitech har noget interessant software, der giver dig mulighed for at ændre forskellige konfigurationsmuligheder for din mus, såsom RGB eller DPI. Af denne grund er den første ting at gøre for at konfigurere musen i Windows at åbne applikationen Logitech Gaming Software .
 2. Når du har åbnet programmet, skal du gå til afsnittet "Tilpas den indbyggede profil".
 3. I denne menu finder du forskellige tilpasningsmuligheder, som du kan se i "Pegerindstillinger". De konfigurerede DPI-følsomhedsniveauer er angivet der. Hvis du vil vide, hvilken du arbejder med i øjeblikket, så tjek konfigurationslinjen og dens placering.

Kan jeg bestemme DPI-følsomheden for andre musemærker?

Der er mange mærker af mus til spil og produktivitet. Det er dog umuligt at bestemme den rigtige vej til vise DPI af hver af dem.

Virksomheder bruger normalt lignende software, så i de fleste tilfælde vil du være i stand til at se din muss DPI uden større problemer ved at bruge det program, som udvikleren har leveret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up