Hvordan kan jeg forhindre eller reducere min bærbare computer i at blive overophedet?

Hvis du bor et meget varmt sted eller befinder dig i højsommeren, er du helt sikkert bekymret for, at din bærbare computer bliver overophedet. Hvis ja, er du kommet til det rigtige sted. Denne tutorial giver dig nogle tips til at undgå eller reducere overophedning af din bærbare computer.

Sommeren er en meget varm periode i miljøet. Mange mennesker kvæles det meste af dagen på udkig efter en måde at køle af på. Elektroniske enheder har heller ikke så god tid, især bærbare computere. Disse har tendens til at overophedes meget hurtigt.

Overophedning af din bærbare computer er ikke et godt tegn. Udover at brænde dine ben, når du har den på, kan den varme, den genererer, påvirke dens ydeevne og begynde at beskadige interne komponenter. Gradvist forårsager skade, måske uoprettelig. Hvis du vil vide det hvordan du undgår eller reducerer overophedning af din bærbare computer så nemt som at dele internet fra iPhone til bærbar computer, læs videre.

Indeks
 1. Tips til at undgå eller reducere din bærbare computers overophedning
  1. Hold din bærbare computer hævet
  2. Prøv at være i et køligt miljø
  3. Grundlæggende om køling
 2. Interne justeringer

Tips til at undgå eller reducere din bærbare computers overophedning

Hvis din bærbare computer begynder at blive overophedet, skal du ikke bekymre dig, hvis du følger disse tips, kan du bekæmpe det effektivt.

Nogle gange er det kun overforbruget af den, for eksempel når den bærbare computer lukkes, der forhindrer den i at gå i dvaletilstand og kan derfor "hvile" så at sige.

Hold din bærbare computer hævet

En af de første ting, du kan gøre for at holde din bærbare computer kølig, er at løft fra overfladen hvor han er. Det er forfærdeligt for din computer at være på træoverflader, glas, i sengen og vigtigst af alt, på dine ben. Du skal undgå dette for enhver pris.

Hvis du ikke har et stativ til bærbar computer, kan du placere det på en bog, der løfter det et par centimeter fra overfladen. Dette for at øge luftcirkulationen under. Vær altid meget forsigtig med ikke at dække dine ventilationskanaler, for hvis du gør det, vil indsatsen være forgæves.

Prøv at være i et køligt miljø

Hvis gaden er 40 grader, er den bedste måde at undgå eller reducere din bærbare computers overophedning ved at holde udstyret i skyggen, bedre hvis det er et godt placeret sted. ventileret, og meget bedre, hvis det er i aircondition. Din temperatur og din bærbare computer vil takke dig.

Grundlæggende om køling

Hvis du ikke er i stand til at afkøle rummet, hvor du bruger din bærbare computer, er en anden mulighed, du kan implementere, at bruge en kølebase . Disse køler laptoppen med en integreret blæser, som bidrager til optimal luftcirkulation.

Det mest anbefalede er, at hvis du vælger denne mulighed, er det at anskaffe en metalkølebase. Derudover skal det tages i betragtning, at den støj, de genererer, ikke er for stor, og at placeringen af ​​tastaturet er behagelig at bruge.

På samme måde er det vigtigt, før du køber en, at tjekke tilstanden fra kanaler af ventilation af din bærbare computer, så den base, du vælger, er kompatibel med den.

Interne justeringer

Overophedning fremmer det almindelige udseende af spørgsmålet: hvorfor kører min bærbare computer meget langsomt? Og selv denne temperaturstigning kan skyldes ikke at rense og frigøre plads på en harddisk med unødvendige filer på enheden.

En anden måde at undgå eller reducere din bærbare computers overophedning på er at bruge interne indstillinger. Dette er et simpelt, men ofte overset trin af brugere:

 • Kontrolsoftware: Ligesom med din mobil er det en god idé at downloade og anvende et program, der hjælper dig med at regulere temperaturen på din bærbare computer.
 • Reducer skærmens lysstyrke: Fuld lysstyrke kræver mere computerydelse, f.eks. derfor overophedes den.
 • Juster CPU'en: Hvis du bruger Windows, kan du følge nedenstående trin for at reducere CPU-tilstanden.
 1. Klik på batteriikonet nederst til venstre på skærmen
 2. Vælg derefter » Flere strømmuligheder»
 3. Et panel vises, der viser de strømstyringstilstande, som systemet tilbyder. Der, find og vælg "Skift planindstillinger > Avancerede strømindstillinger"
 4. Vinduet " Muligheder » åbner. Find i rullemenuen "Processor Power Management" og vælg "Maksimal processorstatus"
 5. Her kan du variere batteriprocenten og AC-strømmen. Det anbefales, at det er på 80 %

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up