Hvordan løser man en godkendelsesfejl eller et problem på WiFi-netværket?

Alt er ikke rosenrødt i verden af ​​teknologiske fremskridt, og det viser sig, at der ofte kan være problemer, som vi ikke ved, hvordan vi skal løse. Især når vi forsøger at etablere en forbindelse gennem WiFi-netværket. Det er derfor, vi i den næste tutorial du vil vise hvordan løser man en fejl eller et godkendelsesproblem i WiFi-netværket?

Dette er et meget almindeligt problem på enheder, der kører Android-operativsystemet, og så du kan vide, hvordan du løser det. Først skal du finde ud af, hvad der forårsager dette problem. Så du kan anvende de nødvendige rettelser og ikke lide under denne situation i fremtiden.

Og når du taler om emnet WiFi på Android-enheder, vil du måske vide, hvilke trin du skal følge for at kunne deaktivere meddelelser om åbne og tilgængelige WiFi-netværk på Android. Men så viser vi dig det hvordan man løser en godkendelsesfejl eller et problem på WiFi-netværket.

Indeks
  1. Hvordan løser man en godkendelsesfejl eller et problem på WiFi-netværket?
  2. Mulige løsninger på godkendelsesfejl i WiFi-netværk

Hvordan løser man en godkendelsesfejl eller et problem på WiFi-netværket?

Inden vi går videre med dette emne, kan vi fortælle dig, at det ikke er en virus eller noget lignende, som mange har ønsket at antage. Det, der normalt giver en fejl i vores enheder, er direkte relateret til en fejlfunktion mellem modemet, der transmitterer dataene Trådløs og vores mobile udstyr.

Det kan også være, at den mobile router ikke fungerer, nogle gange opstår dette problem, når en nylig opdatering er blevet foretaget, og driverne har et problem. Problemet kan også opstå på grund af sikkerhedsangreb eller forbindelsesfejl og ustabilitet, så præsenterer det dig for beskeden om Godkendelsesfejl Næste .

Selvom det kan lyde latterligt, er de problemer, vi støder på, nogle gange relateret til at indtaste den forkerte adgangskode, og det viser sig, at det er nummer 1 årsag til dette problem. En anden mulig årsag kan være, at vi vælger et andet netværk end vores. Og det er meget almindeligt i tæt befolkede områder og kan forveksles med lignende navne.

Mulige løsninger på godkendelsesfejl i WiFi-netværk

En af de mulige løsninger, du kan finde på dette problem, er at kontrollere, om routeren fungerer korrekt. Til dette kan du genstarte den, så den gendannes til dens fabriksindstillinger, det er også muligt, at du aktiver indstillingen WPA-PSK . Det er bedst, at vi først udelukker, at routeren virker, så vi kan gå videre til en anden mulig løsning.

Dette anses for at være den bedste, mest effektive og hurtigste måde at løse dette problem på, og det er via dr.fone , android reparation. Dette reparerer filer, der på en eller anden måde er blevet beskadiget på mobilen. Det virker ikke kun for godkendelsesfejl, men også for problemer som sort skærm, enheden vil ikke tænde, opdateringsfejl osv.

Denne applikation kan helt sikkert rette denne fejl, men vi anbefaler dig at lave en sikkerhedskopi, før du bruger den. Siden det skete, at du slettede oplysninger, der ligger på mobilen under reparationen. Den er ideel til reparation af Samsung-enheder.

En anden mulig løsning på godkendelsesfejlen er at nulstille Wi-Fi netværk, det er det enkleste, og vi bør starte på dette tidspunkt. Det, vi skal gøre, er at komme ud af det netværk, vi bruger, og genetablere forbindelsen. For at gøre dette går vi til afsnittet Indstillinger, derefter WiFi, du vil se en liste over alle tilgængelige forbindelser.

Nu skal vi vælge det netværk, som vi vil glemme, her vil du se information om det, men nu skal du klikke på Glem-knappen, så det fjernes fra listen. Det næste trin er at genoprette forbindelse til WiFi og vælge det netværk, der skal oprettes forbindelse. Indtast de ønskede oplysninger, så skal du klikke på knappen Tilslut.

På denne måde har vi vist dig mulige løsninger på problemet med godkendelsesfejl, som nogle Android-enheder viser. Og det er der, vi kommer til i denne tutorial, som viste dig, hvad du skal gøre for at løse en fejl eller et godkendelsesproblem på WiFi-netværket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up