Sådan fjerner du et SIM-kort, der sidder fast i en forseglet mobiltelefonbakke

Mobilteknologien har avanceret meget og meget hurtigt i de senere år, nu har smartphones meget følsomme og nyttige mekanismer, en af ​​dem er den nye måde at sætte et SIM-kort på, gennem et fjedersystem, hvori ved hjælp af en nøgle (der telefonen medbringer ved køb), kan vi tage SIM-kortet ud af telefonen, ved hjælp af en fjeder.

Dette system havde ved sin oprindelse nogle fejl typisk for når en innovation kom på markedet, som hurtigt blev løst, indtil det næsten blev normen på den dato, men nogle gange vores SIM-kort kan have ufuldkommenheder, der får den til at låse og mekanismen ikke. fungerer fint og får telefonen til ikke at genkende den, når dette sker, er der et par ting at huske på.

Indeks
  1. Hvordan låser man SIM-kortmekanismen op?
  2. Årsager til, at dit SIM-kort kan sidde fast
  3. Et par faktorer at overveje

Hvordan låser man SIM-kortmekanismen op?

Du skal gå til det enkle først, måske er problemet ikke så slemt som det ser ud, prøv at bruge noget lidt mere, stumpt som en nål eller en løkke. øre, sæt det ind i det lille hul på din telefon uden at bruge for meget kraft, måske lykkes det dig at slå fjederen ud, og du kan fjerne dit SIM-kort uden større problemer.

Hvis du derimod ikke kan se en måde at fjerne den på, og du selv tør opdage telefonen, bør du have en flad skruetrækker og et plastikkort ved hånden.

Du skal fjerne skruerne i bunden af ​​smartphonen og med kortet trykke på hele kanten af ​​skærmen for at løsne den lim, den medbringer, gør det meget omhyggeligt kan du bruge en sugekop til at fjerne skærmen hurtigere.

Når dette er gjort, vil telefonens bundkort være synligt, du skal være meget forsigtig, når du håndterer disse komponenter og ikke beskadige forbindelsen, lokaliser med dine øjne, hvor SIM-kortet er og fjern forsigtigt pladen, tjek om der er skrue eller flex tilsluttet inden du fjerner den, træk heller ikke brat i den.

Brug en pincet, fjern sim-kortet langsomt med stor omhu, og når du først har taget det ud, skal du gøre den omvendte proces, sætte alt tilbage og lukke din enhed igen, du kan hjælpe dig selv ved at tage billeder. af den proces, du har fulgt. For at finde ud af det, skal du markere for at forbinde alle flexer, og det er det.

Årsager til, at dit SIM-kort kan sidde fast

Når vi køber en ny telefon, vi skal vide, at han bruger sandsynligvis fjedersystemet og du skal huske på, at dit SIM-kort skal klippes ordentligt, nogle gange køber vi en ny telefon, og det giver den mindste SIM-plads, og vi søger på internettet, hvordan vi klipper det til, så det passer.

Hvis vi gør denne proces forkert, og vi har en uregelmæssig eller ufuldkommen pasform når du sætter vores enhed i, kan det sætte sig fast, af denne grund er det tilrådeligt at sende det til at blive klippet et specialiseret sted, det er ikke noget kompliceret, så det vil ikke være dyrt.

En anden almindelig ting er det vores telefon falder desværre er de meget følsomme over for stød og fald, hvilket kan beskadige åbningsmekanismen eller flytte kortet, og når du forsøger at fjerne det, kan vi ikke.

Dette kan ske, selvom vi har en beskyttende etui, det er derfor vigtigt at være forsigtig, når du bruger vores smartphone.

Et par faktorer at overveje

De procedurer, der præsenteres her, annullerer garantien for vores terminal, af denne grund ønsker du måske ikke at gøre det selv, hvis du ikke har basis viden for at opdage en telefon, er det bedst at overlade den til fagfolk på området.

Det er vigtigt, at du er meget forsigtig, hvornår afmontere din enhed fordi han indeholder mange individuelle dele, som er meget modtagelige for skader ved håndtering, gør det med omhu og stor opmærksomhed på detaljer.

MicroSim og NanoSIM er de kort, der er mest tilbøjelige til at sætte sig fast, på grund af deres lille størrelse kan et lille slag fjerne dem fra deres position, og deres udtrækning skal være endnu mere forsigtig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up