Sådan fjerner eller deaktiverer du bekræftelsesmeddelelsen, når du sletter filer

Det er helt sikkert sket for dig, som mange andre, at hver gang du vil slette en fil for at frigøre plads på din computer, du opnår stadig en dialogboks som spørger dig: "Er du sikker på, at du vil flytte denne mappe til papirkurven? Genbrug? »Hvis du er en af ​​dem, der ikke vil have denne type beskeder på deres computer, er du kommet til det rigtige sted, du lære, hvordan du slår beskeden om filsletning fra.

Indeks
  1. Hvorfor er det nogle gange nødvendigt at slette en fil fra vores pc?
  2. Sådan deaktiverer du prompt om filsletning

Hvorfor er det nogle gange nødvendigt at slette en fil fra vores pc?

For at have mere plads på vores computer finder vi nogle gange det nødvendigt at slette filer; om det er billeder, videoer, dokumenter eller endda mapper, som vi ikke længere har brug for, eller som vi har flyttet til en anden ekstern harddisk, hvor de er sikre; og at de på denne måde ikke optager plads som vi har brug for på vores computer eller fjern filer, der er duplikeret.

Når vi trykker på højre museknap på den fil, vi ønsker at slette, kommer dialogboksen frem, hvor vi vælger Slet; kassen af dialog af bekræftelse for at slette filen vises automatisk . Nu ønsker vi, at dette billede ikke vises, når vi udfører denne proces.

Vi vil gerne fjerne eller deaktivere bekræftelsesmeddelelsen, når du sletter filer, fordi det er irriterende eller spild af tid; fordi vi er sikre på, at vi vil slette denne fil. Vi skal huske, at denne boks af dialog os fungerer som sikkerhed når du sletter en fil. Derfor er den første ting, du skal gøre, at sikre dig, at den fil, vi vil slette, er den rigtige.

Sådan deaktiverer du prompt om filsletning

Det første vi skal gøre er lokaliser på skrivebordet fra vores computer ikonet for vores papirkurv og tryk på højre knap på vores mus; Når vi udfører dette trin, vises en dialogboks, hvor der er en liste over muligheder for vores papirkurv.

Når denne dialogboks vises på vores skærm, fortsætter vi med at vælge indstillingen Egenskaber. Når vi har valgt indstillingen Egenskaber åbnes en boks, der viser egenskaberne for vores papirkurv.

Vi vil der observere, at i den sidste del af egenskaberne for vores genbrugsspand vises en markeret boks; og ved siden af ​​en billedtekst, der siger: "Vis dialogboks for at bekræfte sletning"; hvad vi skal gøre er at fjerne den boks.

Når vi har udført det forrige trin, trykker vi på Anvend-knappen, og de ændringer, vi har foretaget, vil blive anvendt med det samme; når vi er færdige med at ændre egenskaberne, trykker vi på boksen, hvor der står OK; og klar.

Det vil vi allerede have konfigureret vores computer så dialogboksen ikke kommer frem når vi sletter en fil.

Når du har foretaget disse ændringer og slettet en fil, minder vi dig igen om at være sikker på at slette den korrekte fil. Hvis du lavede en fejl under sletning af en fil, vi kan også hjælpe dig med at gendanne det, du har slettet.

Som du har set, er det nemt og enkelt at deaktivere beskeden for at slette filer, så vi er glade for at have vist dig, hvordan du gør det; Det opfordrer vi dig til del eller kommenter vores tutorial med andre. Fortsæt med at besøge vores side for at fortsætte med at lære, hvordan du foretager ændringer på din computer, så den kan tilpasse sig dine ønsker eller behov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up