Sådan ryddes eller skylles cache, DNS af en router nemt og hurtigt

Den nuværende brug af computere er ret bred, da vi kan bruge en computer til forskellige formål. Disse kan variere fra noget hverdagsagtigt som at besøge og administrere de sociale netværk, vi bruger mest, til mere arbejdsrelaterede aspekter som at sende e-mails, skrive dokumenter eller designe.

Det er en slags velsignelse, at det er for os at bruge en computer, og det viste sig at være en stor bedrift i forhold til programmering og teknik, fordi der ligger en masse arbejde bag at skabe en computer og dens komponenter.

Nu, uanset om du bruger den til arbejde eller leg, er en computer blevet en daglig basis på grund af alle de ting, der kan opnås med kun én. Af denne grund kan vi finde alle slags billige eller dyre computere, af forskellige mærker eller beregnet til en specifik aktivitet .

På grund af dette er markedet blevet meget stort, og du kan blot udforske det, indtil du finder noget, der passer til dig. Med det og mere til har du nok grund til at kunne have en computer, hvis du ikke har en, eller værdsætte den, du allerede har på grund af alle de ting, du kan gøre med den.

Men hvis der er noget, en computer ikke kan gå glip af, er det brugen af ​​internettet, for uden det ender vi med at have en computer med mindre end halvdelen af ​​dens potentiel af brug.

Internettet er det, der vækker en computer til live, såvel som andre komponenter, som du kan opdatere, så den kan forbedre dens ydeevne maksimalt.

Og når vi taler om internetbrug, vil du måske gerne være i stand til at beholde cachen DNS passende i visse situationer, som vi vil forklare nedenfor.

Indeks
  1. Hvad er DNS, og hvorfor skal du rydde din cache?
  2. Hvordan skylles DNS-cachen gennem vores router?

Hvad er DNS, og hvorfor skal du rydde din cache?

For dem, der ikke har meget erfaring med at oprette deres eget WiFi-netværk eller opsætte internetlinjen i et hus, kan udtryk som DNS være lidt mærkelige. Men det er virkelig ikke så svært at forstå, da DNS er " Dominion Name System ifølge dets akronym på engelsk; eller som det ville være på spansk, Domænenavnesystemer .

Dette system er helt ansvarligt for at kunne oversætte de forskellige navne og opbevare alle navnene på de domæner, som det er i daglig kontakt med i sin cache. Grundlæggende vil vi have i cachen hver IP-adresse, som vi har interageret med via internettet på websider.

Nu virker det måske ikke af meget, men DNS er ret vigtigt med hensyn til database og lokal netværksdrift.

Det kan være interessant at blive slettet for sikkerhedsmæssige årsager eller når nogle handlinger udføres på det lokale netværk eller domæneniveau, fordi når du skifter domæner, kan DNS-migrering tage lang tid, så det er bedre at at slette det skjult fuldstændig.

Hvordan skylles DNS-cachen gennem vores router?

Når vi har problemer med vores DNS eller ønsker at slette det af en anden grund, kan vi nemt udføre denne handling med vores router. Dette kan gøres ved blot at genstarte din netværksrouter og lukke ned og frakoble computer hvem der har adgang til dette netværk.

Derefter skal du vente et par minutter på, at operationen udføres med succes, og derefter genaktivere og tilslutte alt nødvendigt, konfigurer din router igen og du vil have en fuldstændig ren DNS-cache.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up