Hvilke typer internetadgang og -forbindelse findes der?

Takket være forbindelserne Internettet , vi nyder godt af stor viden inden for alle områder af menneskelig viden. Det er århundreder og århundreders studier af mennesker, der har givet deres liv for at lære mere om verden omkring os.

Det er et privilegium at føje de fremskridt, der er gjort i dag, til alt dette, at have al denne information i vores hænder. At sige, at internettet er en vigtig opfindelse, er en underdrivelse, da næsten alle af os er afhængige af denne forbindelse.

Denne teknologi har også udviklet sig over tid, hvilket har forbedret den måde, vi forbinder på. Skift fra en telefonforbindelse til en forbindelse takket være satellitter vil den bedste måde at forblive forbundet altid blive søgt.

Det internetforbindelse er ikke begrænset til en enkelt type, men snarere til flere typer netværksadgang, der arbejder sammen. Og i denne artikel vil vi tale om præcis, hvilke typer internetforbindelse der findes i dag.

Indeks
  1. Hvilke typer internetforbindelser findes der?
    1. Tilslutning via et trådløst netværk
    2. Forbindelse via satellitnetværk
    3. Forbindelse via telefonlinje
    4. Forbindelse via et 3G- OG 4G-netværk
  2. Hvordan ved jeg, hvad min forbindelsestype er?

Hvilke typer internetforbindelser findes der?

Teknologien, der tillader forbindelse til internettet, består af et system af links mellem enheder til overførsel af information. Denne forbindelse giver dig adgang til web sider send beskeder, send e-mails, download eller gør noget andet.

Der er flere måder at oprette forbindelse til netværket på, og i denne artikel vil vi tale om de mest brugte, og hvordan du ved, hvad din forbindelse er.

Tilslutning via et trådløst netværk

Denne type forbindelse er den mest brugte og består i at forbinde gennem brug af elektromagnetiske felter mellem en antenne og din enhed. Derfor er der ingen grund til at bruge kabler, hvilket gør det til en af ​​de foretrukne muligheder.

Den eneste ulempe ved denne forbindelse er, at den har en dataoverførsel speed cap 300 MB . Derudover skal det også bemærkes, at en internetforbindelse som denne ikke er tilgængelig i alle lokaliteter.

Hvis du vil vide, hvordan du korrekt opretter og konfigurerer et trådløst eller WiFi-netværk, er denne artikel for dig.

Forbindelse via satellitnetværk

Denne mulighed er ideel, når kabelforbindelsen ikke når, enten af ​​geografiske årsager eller fordi den nødvendige infrastruktur ikke er tilgængelig. Den består af tilsluttes via parabol som vil give dig en kraftfuld bredbåndsforbindelse overalt i verden.

Selvom denne type forbindelse er meget god og fungerer over hele verden, har den også point imod sig. For det første "det er dyrere end et konventionelt forbindelsessystem" og for det andet "vil kvaliteten af ​​din forbindelse altid afhænge af vejrudsigt i din region".

Forbindelse via telefonlinje

Denne måde at forbinde på kan betragtes som en af ​​de første forbindelser, vi havde derhjemme. Det fungerer via et modem, der bruger din telefonlinje til at forbinde dig til internettet hurtigt og effektivt.

Det eneste problem med denne type forbindelse er, at den ikke fungerer, mens du tager et telefonopkald. Dette kan afskrække dig, hvis du modtager mange opkald, men sandheden er, at denne type internet er ret billig.

Forbindelse via et 3G- OG 4G-netværk

Denne forbindelse skabt til mobile enheder tillader dataoverførsler med hastigheder på op til 100 MB. Mere end nok hastighed til, at dine telefoner kan surfe på nettet og Hent alle de data, du ønsker.

Selvom denne mulighed ikke er den hurtigste, er det meget nyttigt at have en internetforbindelse på din enhed. Du kan også forbedre downloadhastigheden med LTE teknologi hvilket vil øge dit signal ved at gøre det meget hurtigere. Opdag de vigtigste forskelle mellem 3G- og 4G-netværk.

Hvordan ved jeg, hvad min forbindelsestype er?

Hvis du har brug for at vide, hvad din forbindelsestype er, og hvor hurtig den er, er SpeedTest det perfekte program til det. Bare gå til Officielle side download programmet og tag den hastighedstest, de tilbyder dig.

Og med det kommer vi til slutningen af ​​artiklen, vi håber, at al denne information har hjulpet dig til at vide hvad type forbindelse er lavet til dig. Hvis du vil vide, hvordan du installerer et PLC-netværk for at have en WiFi-internetforbindelse i det elektriske netværk, inviterer vi dig til at læse denne artikel for at finde ud af, hvordan du gør det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up