Hvordan man genopfylder eller genopfylder en printerblækpatron uden at skille dem ad. Er det muligt?

Efter at have besluttet dig for de bedste multifunktionsprintere, er det tid til at finde ud af, hvordan printere oplader. Af denne grund guider vi dig i dag gennem processen med påfyldning eller genopfyldning af en printerblækpatron uden at skille dem ad . Er det muligt? Med denne guide vil du vide.

Indeks
  1. Genfyld Brother-printerpatron
    1. Brother patron genopfyldning med sprøjte
  2. Genfyld en HP printer blækpatron

Genfyld Brother-printerpatron

At identificere, om en printerpatron er ægte eller forfalsket, er uden tvivl meget vigtigt for at få den bedste ydeevne. Men hvad sker der, når blækket løber tør? Der er intet andet valg end at genindlæse patronen.

Patrongenopfyldningsprocessen varierer fra printer til printer. Dog i tilfælde af genopladelige Brother-printere , det er normalt et simpelt spørgsmål. Men den første ting at gøre er at slukke printeren helt og fjerne patronen.

Brother genopfyldelige printere har aflange patroner, der er specielt designet til nem genopfyldning. Når patronen er fjernet, vil du bemærke, at den har en " kasket øverst med samme farve som blækket, så du kan genkende, hvilken du vil genopfylde.

Fjern forsigtigt denne hætte og den vil blotlægge en lille dyse, hvor blækket skal indsættes. Indføringsprocessen vil variere afhængigt af dit værktøj, for eksempel, hvis du køber blæk leveret af Brother-firmaet, har beholderen en dyse, der er perfekt tilpasset patronens.

I dette tilfælde er det nok bare at slutte sig til de to dyser og tryk forsigtigt , for at blækket kan komme ind. Når du er færdig, er det tid til at rense området rigtig godt og sætte låget på igen.

Brother patron genopfyldning med sprøjte

På den anden side, hvis du ikke har den originale blækflaske , kan det være nødvendigt at bruge en sprøjte eller lignende instrument. Dette skal gøres meget forsigtigt og uden at trykke for hårdt, da du kan beskadige patronen.

Fyld blot sprøjten med blæk og før gradvist indholdet gennem den lille dyse. Igen, når du er færdig, skal du rense området meget godt og sætte låget på igen.

På den anden side, hvis genindlæsningsprocessen er meget kompliceret, så husk at der er mulighed for at printe et tekstdokument uden at have sort blæk, det er ikke det mest hensigtsmæssige, men det kan spare dig i nødstilfælde.

Genfyld en HP printer blækpatron

I tilfælde af HP-mærkede printere er processen noget anderledes og lidt mere kompliceret, især for patroner " ikke genopladelig ". Disse printere har ikke en genindlæsningsplads som Brother-printere eller andre mærker.

I stedet vil det være nødvendigt at lokalisere påfyldningshullet/hullerne. Velvidende, at der er tale om engangspatroner, kan du fjerne den øverste del, dvs. klistermærket/mærkatet for bedre at finde dem. Anyway, hvis du ikke ønsker at gøre det, kan du guide dig med følgende billede til lokaliser hullerne .

Som du kan se, kan huller i HP-patroner let findes. Med hensyn til påfyldningsprocessen er den enkel, den kræver en sprøjte og blæk. Uanset hvad, før du starter, skal du slukke helt printeren og fjern forsigtigt patronerne, til gengæld skal du huske på et par ting.

Først og fremmest, Brug ikke mere end 5 ml for at fylde patronen, er det også vigtigt ikke at skubbe sprøjten for langt ind i patronen. Som en vejledning dækker blækbeholderen ikke hele patronen. Faktisk anbefales det ikke at gå meget lavt, så prøv så meget som muligt at indsætte nålen ikke meget længere end midten af ​​patronen.

Når du har indsat sprøjten, begynde at fylde patronen lidt efter lidt med blæk. Det anbefales at løfte sprøjten lidt efter lidt, mens du fylder. Hvis du bemærker, at der kommer blæk ud af bunden, må du ikke genopfylde.

Når du har fuldført processen, skal du rense patronen meget godt, men prøv at undgå kontakt med stifterne, ellers kan problemet med vandrette eller lodrette linjer i udskrifterne opstå. Sørg for, at patronen er meget ren, før du sætter den tilbage i printeren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up