Sådan kender du din mobiltelefons IMEI og registrerer, om den er meldt stjålet

Desværre er tyveri stadig meget til stede, da det er motiverne for de hovedpersoner, der er berørt af denne negative praksis. Ja du tror, ​​din enhed er blevet stjålet bør du læse vores guide til, hvordan du kender din mobiltelefons IMEI og opdager, om den er meldt stjålet.

For at undgå at blive bestjålet eller for at kende en mobils placering er det bestemt bedre at lære at finde mobiltelefonen, hvis den er slukket. Men hvad hvis han sælger dig en enhed, og du tror, ​​den er stjålet? Til dette er det nødvendigt at kende mobilens IMEI.

Ved at tjekke vores IMEI er det muligt at konkludere, om en enhed er blevet stjålet eller ej. Gennem den følgende guide vil vi tilbyde nogle trin, du kan tage til tjek din IMEI og tjek om mobilen er stjålet eller ej.

Indeks
 1. Hvad er IMEI, og hvordan kender man det for at kontrollere, om det er rapporteret som stjålet?
 2. Sådan kender du din mobiltelefons IMEI og registrerer, om den er meldt stjålet
  1. Blokeret opkaldstjeneste og operatørrapporter
  2. Anmeld altid
  3. Tjek det digitale IMEI for at se, om det er rapporteret som stjålet

Hvad er IMEI, og hvordan kender man det for at kontrollere, om det er rapporteret som stjålet?

IMEI ville svare til en identitetskort til vores mobiler , hver af dem har en, der identificerer den fra resten af ​​enhederne. Selv mobiler, der giver dig mulighed for at have to linjer, har som regel også to IMEI'er.

At tjekke vores IMEI er meget enkelt, du kan gøre det ved at se direkte på din mobils helbred, da de mange gange er printet på bagsiden eller bag batteriet. På den anden side kan du også bekræfte det ved hjælp af følgende metode:

 1. Få adgang til din mobils opkaldsmuligheder.
 2. Skriv følgende kode *#06# .
 3. Derefter vil din mobiltelefons IMEI(er) blive vist på skærmen.

Den tidligere metode kræver selvfølgelig, at din enhed er tændt og fungerer, men hvis ikke, hvad gør du så? Bare rolig, det er muligt at få din IMEI, hvis din telefon er slukket, eller du ikke har den i nærheden.

Sådan kender du din mobiltelefons IMEI og registrerer, om den er meldt stjålet

Der er flere måder at udlede, om en mobiltelefon er stjålet , alt kompromitterer enhedens IMEI. Læs venligst følgende information og overvej det, hvis du mener, at du har en stjålet mobiltelefon i din besiddelse:

Blokeret opkaldstjeneste og operatørrapporter

En af de nemmeste og mest effektive måder at bekræfte, at en mobil er blokeret på, er at tjekke hvis telefonnettet fungerer normalt . Hvis du ikke kan foretage eller modtage opkald med din mobiltelefon, er det meget muligt, at enheden er blokeret.

Denne metode er ikke fuldstændig idiotsikker, da nogle omstændigheder kan forekomme, som ikke tillader opkald eller modtagelse af opkald. Af denne grund har vi du Stærkt anbefale at ringe til din operatør og bede dem om at tjekke IMEI direkte på deres systemer.

Operatører har adgang til en global database , hvormed de kan tjekke, om en enhed dukker op på en liste over stjålne telefoner, eller om den er anmeldt. Denne proces udføres præcist med mobilens IMEI, som du kan levere ved at følge ovenstående trin.

På den anden side, specifikt for Apple-mærkede enheder, kan du finde ud af, om iPhone er blokeret af IMEI eller iCloud, som du bør prøve at være ejer af en mobil af dette mærke.

Anmeld altid

Uanset om du har været offer for en svindler eller din mobil er blevet stjålet, er det bedst at rapportere rettidigt . Hvis den stjålne Apple iPhone bliver stjålet, er det nødvendigt at blokere den stjålne Apple iPhone af IMEI, af denne grund skal du straks informere din operatør om tabet, for på denne måde vil de indtaste IMEI på din mobil i deres database, hvilket gør det muligt placering i mange tilfælde.

På den anden side, hvis du er blevet solgt en stjålet mobiltelefon , ved at rapportere denne sag kan operatører kontakte officielle organer og forsøge at løse dette problem. På samme måde, vær ikke bange for at fordømme den person, der solgte dig sagde mobil.

Tjek det digitale IMEI for at se, om det er rapporteret som stjålet

I dag har de fleste mobiler IMEI printet direkte på enheden eller på de originale æsker. Ved at sammenligne IMEI præsentere digitalt, med den, der leveres direkte på mobiltelefonen eller i æsken, vil du kunne bekræfte om en mobil er stjålet eller ej. Hvis IMEI er anderledes, er det meget sandsynligt, at mobilen er blevet stjålet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up