Windows 10: Sådan planlægger du automatisk tænding

Tip til programmering af automatisk opstart af en computer med Windows 10

Windows 10 skjuler mange tips og funktioner giver hver bruger mulighed for at finde sin ideelle konfiguration, for at tilpasse computeren til hver enkelts behov. Men i tilfælde af automatisk start af pc'en, vi bliver nødt til at ty til BIOS fra computeren, da det ikke er muligt at gøre det fra Windows 10 opgaveplanlægning. Dette er en meget interessant mulighed, hvis du vil tænde for din computer hver dag kl. Tid til arbejde og klar til at du kan få adgang til programmer eller internettet uden at skulle vente på, at den tænder og logge ind manuelt. Her er hvordan du programmerer din pc Windows 10 for at tænde automatisk .

Sådan programmeres den automatiske start af pc'en

Som vi har sagt, for at programmere den automatiske start af pc'en bliver vi nødt til at ty til BIOS fra computeren, fordi det ikke er muligt at gøre det fra Windows 10 opgaveplanlæggeren, for da den ikke har strøm, er styresystemet ikke engang i dvale. Selvfølgelig har hver computer en anden BIOS afhængigt af producenten, samt metoden til at få adgang til den.

Således er den første ting at gøre at gå ind i computerens BIOS; For at gøre dette skal du genstart og tryk på adgangstasten til BIOS, som, som de siger, er forskellig i hvert enkelt tilfælde. Derfor bliver vi nødt til at teste med F1 , F2 , F10 , F11 , F12 eller en kombination af nøgler. Hvis vi ikke ved, hvilken nøgle det er, bliver vi nødt til at eksperimentere, indtil vi finder den rigtige.

Når vi er i BIOS'en på computeren, skal vi rulle ned til fanen Fremskreden (avancerede muligheder) placeret øverst på skærmen. I Fremskreden, vi skal scrolle til posten Strømmuligheder for at finde computerens strømindstillinger. Afhængigt af computerens BIOS vil de have forskellige navne, selvom de normalt ikke varierer meget.

Fra strømmuligheder vil vi se posten Automatisk tænding , som giver dig mulighed for at konfigurere indstillinger for automatisk tænding af enheden. Som standard vises den i handicappet (afbrudt), selvom hvis vi supportIndgang, et vindue kommer frem, hvor vi kan vælge Aktiveret (tilsluttet) ved at trykke på Indgang .

Så kan vi konfigurere de forskellige parametre for den automatiske start, det vil sige de dage og tidspunkter, hvor pc'en tænder automatisk, fra kl. Hver dag (hver dag) til de dage i ugen, som vi kan vælge, samt timerne på hver dag.

Når vi er færdige med at konfigurere parametrene for den automatiske tænding, skal vi kun gemme ændringerne via gem og nulstil (gem og genstart) ved at klikke på Ja . BIOS'en gemmer de ændringer, vi har anvendt og genstarter computeren for at indlæse Windows 10 som sædvanligt.

Nu vil computeren tænde og indlæse Windows 10 i løbet af de dage og tidspunkter, vi har konfigureret. Hvis vi ønsker at fortryde ændringerne, skal du blot følge de samme trin ovenfor og kontrollere handicappet (frakoblet) i de forskellige bokse aktiveret af os selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up