Det bedste gratis antivirus og antispyware til Windows

En liste over de bedste programmer til at beskytte vores pc mod netværkstrusler

Indeks
 1. Det bedste antivirus til Windows (2019)
 2. Sådan spredes spyware
 3. Sådan fungerer spyware
 4. Sådan fjerner du spyware
 5. Windows Defender
 6. Kaspersky gratis antivirus
 7. Avast gratis antivirus
 8. AVG gratis antivirus
 9. Panda gratis antivirus
 10. Bitdefender Antivirus gratis udgave
 11. Avira gratis antivirus
 12. Den bedste antimalware til Windows (2019)
 13. Ad-Aware gratis
 14. Malwarebytes Anti-Malware
 15. Find og ødelæg SpyBot
 16. HiJack This
 17. fantastisk anti-spyware
 18. SpywareBlaster
 19. Dr. Web CureIt!

Det bedste antivirus til Windows (2019)

Internettet er blevet et væsentligt redskab i vores dagligdag, hvad enten det er til faglige opgaver, studier eller kun til fritid . Men det betyder ikke at ignorere et af de mest følsomme elementer i netværket af netværk: sikkerhed . Således anti-virus er altid placeret som det væsentlige værktøj til beskytte vores pc hvad enten det er gennem betalte eller gratis programmer, som godt kan suppleres af andre typer software som f.eks antispyware eller antimalware . Hvis du leder efter bedste gratis antivirus og antispyware i år tilbyder vi dig en liste over de bedste gratis muligheder for Windows .

Sådan spredes spyware

Malware når normalt vores computer eller computerenhed, når vi download filer fra utroværdige websteder på internettet, som f.eks P2P netværk eller igennem skjulte fil-programmer . Navigation på upålidelige hjemmesider eller i form af e-mail vedhæftede filer er også ofte hovedkilden til computervirusinfektion. Selvom vi ikke bør ignorere malware-infektionen via USB-stik .

Sådan fungerer spyware

De mest almindelige gener forårsaget af spyware og computervirus er fremkomsten af ​​irriterende pop-up-reklamer eller falske virusadvarsler, hvorigennem vi installerer ondsindede programmer på vores pc. Det kan de også ændre konfigurationen af ​​vores browser eller omdirigere vores netværkstrafik for at dirigere os til ondsindede websteder. I værste fald kan de endda stjæle følsomme oplysninger til ejeren af ​​pc'en eller Vend tilbage ligefrem operativsystem ubrugeligt .

Sådan fjerner du spyware

For at slippe af med disse typer trusler er vi nødt til at ty til installation eller brug af værktøjer, der er i stand til at opdage ondsindede filer og fjerne dem fra vores pc. Vi kan også supplere disse værktøjer med en parererbrand el -en firewall som forhindrer udsendelse af personlige oplysninger til eksterne servere.

Windows Defender

Det er det væsentlige sikkerhedsprogram, antivirus, der leveres som standard med Windows 10 . Dermed har Windows Defender formået at blive et mere end solvent og perfekt beskyttelsesværktøj til den nyeste version af Microsofts styresystem. Så meget, at standard Windows 10-beskyttelsesprogram fungerer problemfrit med andre antivirus som vi ønsker at installere; Desuden er det ikke nødvendigt med yderligere installation, da den allerede er inkluderet i Windows 10 .

Kaspersky gratis antivirus

Det russiske firma Kaspersky er et af de mest erfarne i antivirussektoren med et af de mest populære programmer, enten for dens betalte version eller for den mest udbredte, den gratis. Således og gennem sin officielle side vi kan få den gratis antivirusversion, -en version fuldt bevist som år efter år er lavet med de højeste scores på beskyttelse mod virus, spyware, phishing eller potentielt farlige websteder.

Avast gratis antivirus

Sammen med Kaspersy har Avast formået at positionere sig de seneste år som et af de mest populære programmer med scoringer det højere mod webtrusler . Det giver en virkelig effektiv overordnet beskyttelse mod alle typer malware ud over at have en af ​​dem trusselssøgemaskiner det mere gennemprøvet på vores pc . Tøv ikke med at prøve et af de bedste programmer til at beskytte vores system mod virus og phishing gennem dets officielle side .

AVG gratis antivirus

Vi fortsætter med endnu et antivirus, der er placeret som et af de mest downloadede i dag. Og er det takket være dens enkle, men effektive grænseflade, det er i stand til at præsentere alle sine værktøjer på den mest behagelige måde for alle typer brugere. Programmet tilbyder realtidsbeskyttelse og en af ​​de bedste trusselssøgemaskiner. Og alt dette takket være gratis grundlæggende beskyttelse, og at vi altid er i god tid til at forbedre os med den betalte version; vi kan downloade AVG Antivirus Free gennem sin Officielle side .

Panda gratis antivirus

Endnu en af ​​de bedst kendte virksomheder inden for informationssikkerhedssektoren. Selvom Panda har mistet popularitet sammenlignet med andre antivirus som de tidligere, tilbyder den også sin egen gratis version af sit velkendte sikkerhedsprogram. Den er forberedt på at reagere på de seneste trusler på netværket tilbyder et værktøj med minimal indvirkning på Windows og med fordelene ved at arbejde med software i skyen. Du kan nu downloade den seneste version af Panda Free Antivirus gennem sin officielle side .

Bitdefender Antivirus gratis udgave

Bitdefender er en af ​​de mest populære virksomheder i branchen med et væld af specialiseret computersikkerhedssoftware. Derudover tilbyder den i sin gratis version værktøjer, der normalt kun findes i de betalte versioner af disse, hvilket gør Bitdefenders freeware til en af ​​de mest anbefalede. Uanset om det er for dens malware eller phishing-beskyttelse eller for dens kraftfulde søgemaskine, kan vi nu få Bitdefender Antivirus Free Edition gennem sin officielle side .

Avira gratis antivirus

En anden af ​​de mest komplette gratis antivirus og med flere værktøjer i sin freemium-version. Og det er, at det ud over sin grundlæggende skybaserede beskyttelse tilbyder beskyttelse mod phishing eller ransomware og scanning af alle typer lagerenheder . Du kan downloade dens gratis version via denne link .

Den bedste antimalware til Windows (2019)

Selvom det førnævnte antivirus tilbyder et fremragende niveau af beskyttelse, det er altid tilrådeligt at supplere vores netværksbeskyttelse med specialiseret software såsom antispyware eller antimalware programmer at opdage rootkits og anden malware, som antivirusprogrammer nogle gange savner. Her er en liste over de bedste gratis spyware på spansk.

Ad-Aware gratis

Dette er en ny version af det berømte antispyware, som nu også indeholder et antivirus. Softwaren tilbyder ondsindede webstedsdetektionsværktøjer, beskyttelse mod fildownloads og et sandkasse-lignende værktøj som giver os mulighed for at opdage trusler, selv før de er katalogiseret. Selvfølgelig, hvis vi vælger dette program, vil det ikke være tilrådeligt at installere en anden komplementær antivirus. Du kan få programmet via dens Officielle side .

Malwarebytes Anti-Malware

Vi står over for et af de mest populære antispyware-programmer i dag takket være dets evne bevist opdage malware, som andre antivirusprogrammer ikke kan opdage . I dette tilfælde er det helt uafhængig software, der fungerer udover den antivirus, som vi har installeret. Og hvis den gratis version allerede tilbyder et godt niveau af beskyttelse, giver den betalte version fremragende resultater. Download tilgængelig via Officielle side .

Find og ødelæg SpyBot

Det er en af ​​de bedst kendte og bedst kendte antispyware i branchen. Det fungerer perfekt udover vores antivirus opdager alle slags trusler, som vores antivirusprogram kan ignorere, såsom vores browsers malware, adware og andre typer spyware. Den gratis version kan blive et ideelt supplement til antivirus, selvom hvis vi vælger den betalte version, tilbyder den allerede et antivirus.

HiJack This

Det er en meget simpelt værktøj som vil give os mulighed for at opdage og eliminere programmer, der bringer ændringer i Windows-registreringsdatabasen eller internetbrowserregistret uden vores tilladelse. Takket være dens store detektionskapacitet kan vi konsultere alle slags detaljer såsom stien til de detekterede filer og de involverede programmer; Kombiner gerne dette værktøj med Malwarebytes Anti-Malware at rense dit system så effektivt som muligt.

fantastisk anti-spyware

Denne gang står vi over for en ret nyt værktøj sammenlignet med resten af ​​værktøjerne i dette udvalg, selvom det allerede har formået at positionere sig som et af de mest populære i øjeblikket . Og det er endda i stand til at opdage en stor mængde malware sværest at finde og fjerne . Derudover har den evnen til at gendanne ændringer produceret af malware i Windows-registreringsdatabasen, et af de største problemer ved denne type malware.

Den har en gratis version og en betalingsversion; den største forskel er, at betalingsværktøjet er i stand til det opdage malware i realtid og forhindre deres installation, før de påvirker Windows-registreringsdatabasen.

SpywareBlaster

Meget interessant værktøj der registrerer malware af spyware-typen; Fordelen ved dette værktøj er, at det er i stand til at installere sig selv på systemet og opdage mulige trusler i realtid, før de overhovedet løser sig . Desuden forstyrrer dette værktøj overhovedet ikke systemets ydeevne og gør det muligt at bruge det sammen med andre lignende beskyttelsesprogrammer, især antivirus. Selvom det er gratis, kan vi give en lille donation til forfatteren som tak, som med de fleste lignende applikationer.

Dr. Web CureIt!

I dette tilfælde står vi over for en selvstændigt værktøj som ikke behøver installation at løbe; så meget, at vi kan downloade og køre det direkte, alt sammen for at analysere boot-systemet, hukommelsen, programmer, der starter, når Windows starter, påvisning af rootkits og bioskits, og mange andre almindelige trusler. Derudover kan din søgemaskine bruge multi-core processorkerner, hvilket gør

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up