Windows 10: Sådan konfigureres automatisk start af programmer

Følg vores vejledning for at få dine yndlingsprogrammer til at fungere, når Windows 10 starter

I en anden artikel dedikeret til Windows 10, vi lærte dig hvordan man fjerner apps og programmer som bremser opstarten af ​​operativsystemet Microsoft ; men det er også muligt vi gerne vil tilføje programmer til at køre automatisk i starten af ​​vores session af Windows 10 hvilket især er angivet i tilfælde, hvor vi hver dag arbejder med de samme programmer og ønsker at strømline operationen for at få adgang til dem efter at have tændt vores computer . Derfor, og gennem denne tutorial, vil vi lære, hvordan du konfigurerer apps og programmer til at køre automatisk hver gang du forbinderWindows 10 .

Sådan får du en applikation til at starte af sig selv med Windows 10

Hvis vi ønsker at konfigurere en eller flere applikationer eller programmer til at starte automatisk ved hvert Windows 10-login, er den første ting, vi skal gøre, at få adgang til Fil Explorer til aktiver mappevisning Windows skjult . For at gøre dette skal du gå til browseren og klikke på fanen Skærm placeret øverst til venstre på værktøjslinjen.

Når fanen muligheder Skærm er blevet vist, spredt langs en ny kontekstmenu vist lige nedenfor, marker afkrydsningsfeltet Skjulte genstande . Når vi har markeret denne mulighed, vil vi være i stand til at vise de skjulte mapper og filer i operativsystemet gennem den samme stifinder.

Vi vil nu være i stand til at vælge de programmer, som vi vil køre med starten af ​​Windows 10. For at gøre dette skal du gå til Denne computer – Lokal disk – ProgramData – Microsoft – Windows – Startmenu – Programmer – Start med File Explorer. Vi kan også få direkte adgang til den ved at gå ind på stien C: ProgramData Microsoft Windows Startmenu Programmer StartUp i File Explorer-adresselinjen.

Nu skal vi lave genveje til de programmer, som vi vil starte automatisk med Windows 10. Til dette skal vi oprette direkte adgangsikoner med en simpel gestus med musen; Træk den eksekverbare fil .exe af det program, du vil køre, når Windows 10 starter automatisk med højre museknap og slip den på skrivebordet gennem muligheden Opret genvejsikoner her i kontekstmenuen.

Dernæst skal vi flytte genvejene oprettet på skrivebordet til mappen At starte op i den forrige vej; At gøre dette, træk genveje med venstre museknap og slip dem i mappen Start op ; på denne måde vil de blive gemt i nævnte mappe. Selvfølgelig skal vi have flyttet genvejene færdig Windows-administratortilladelser ; Hvis vi allerede er administratorer, skal du blot trykke på Blive ved . Hvis vi ikke har administratortilladelser, skal vi finde personen med disse tilladelser for at fuldføre handlingen.

Derfor vil vi tillade de applikationer eller programmer, som vi overvejer køre automatisk, når Windows 10 starter ; Selvfølgelig skal vi huske på, at jo flere applikationer eller programmer vi tilføjer til Windows 10-login, jo langsommere starter operativsystemet .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up