Sådan installeres og bruger du Android-apps på Windows 10-pc?

Elektroniske enheder har hjulpet os meget i mange år, over tid er de lavet med mere avancerede funktioner. Først var de bare maskiner, der kunne behandle information meget langsomt.

Sådan er det computere af kontor , blev der efterhånden designet computere, der er bedre i stand til og i stand til at udføre mere komplekse opgaver. For eksempel at kunne køre programmer designet til at udføre specifikke opgaver.

Smartphones er blevet et uundværligt værktøj for os, med dem kan vi kommunikere og få adgang til nettet meget bekvemt. Plus, kør fantastiske apps.

Men samtidig er nogle værktøjer kun tilgængelige gennem en smartphone , dem fra Android-operativsystemet, der skiller sig mest ud. Derfor vil vi i denne artikel fortælle dig, hvordan du installerer og bruger Android-apps på din pc.

Indeks
  1. Sådan installeres og bruger du Android-apps på Windows 10-pc?
  2. Trin til at installere og bruge Android Apps på Windows 10 PC

Sådan installeres og bruger du Android-apps på Windows 10-pc?

Producenter af disse enheder skal inkludere et grundlæggende system i designet af deres udstyr for at gøre det muligt for enheden at fungere korrekt. I computere er det mest udbredte operativsystem Microsoft Windows.

Windows blev officielt lanceret i 1985, da det siden starten har været kendetegnet ved at være et nyt system, der er i stand til at tilfredsstille forbrugernes behov . Det er præget af konstant udvikling, fra tid til anden giver det os meget bedre og hurtigere opdateringer.

Den seneste version, som Windows har præsenteret, er Windows 10, den modtagelighed, den har haft blandt sine brugere, har været fremragende. Windows 10 forudinstallerede programmer er meget mere avancerede end deres tidligere versioner. Der er en måde at downloade appen fra din konto uden at have en konto

På den anden side finder vi System D' udnyttelse android , designet primært til brug på mobile enheder såsom smartphones. Mobilenhedsproducenter har brugt dette operativsystem som deres basissystem i lang tid.

Dette er takket være, at Android er kendetegnet ved, at det er det en software som altid søger at blive bedre og mere effektiv. Den generelle funktionalitet, der tilbydes af Android, er meget komplet, dens funktioner og værktøjer gør håndteringen af ​​vores enheder meget mere behagelig.

Android tilbyder os en virtuel butik hvor vi kan indtaste og downloade alle slags applikationer, såsom spil eller programmer til at udføre specifikke opgaver. Denne butik er Play Butik (hvis du ikke ved, hvordan du downloader den her, vil vi forklare det for dig), og for at få adgang til den skal vi oprette en Google-konto.

Disse applikationer, der findes i Play Butik, er designet til at fungere specifikt på enheder med Android-operativsystemet. Derfor er de ikke kompatible med andre operativsystemer.

Men vi behøver ikke bekymre os, i denne artikel skal vi lære at installere en Android-applikation på vores computere med Windows-operativsystemet på en enkel og hurtig måde.

Trin til at installere og bruge Android Apps på Windows 10 PC

Ved at downloade en Android-emulator er det muligt at installere enhver Android-applikation på vores Windows-computer. Den første ting at gøre er at åbne vores betroede browser.

Nu går vi til søgefeltet øverst på skærmen og leder efter det program, der hjælper os med at udføre denne handling. Det hedder BlueStacks, og vi fortsætter med at downloade på vores pc.

Når downloadprocessen er færdig, går vi til downloadmappen og leder efter filen. OS' køre som administrator og udføre dens respektive installation, vælg Følge giv derefter tilladelser, næste og vent på, at installationsprocessen er fuldført.

Til næste trin åbner vi BlueStacks-programmet, det skal vi log ind med vores Google-konto , hvis vi ikke har en, kan vi oprette den. Når vi er logget ind, kommer vi ind i grænsefladen til BlueStacks-programmet.

I den første fane Hjemmeside , vi kan se de mest populære apps fra Play Store, vi har også en søgelinje, hvor vi kan søge efter enhver app, vi ønsker. Til sidst klikker vi på den applikation, vi ønsker at downloade, og klikker på installer, på denne måde vil den være installeret og klar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up