Sådan får du adgang til delte Windows-filer fra Android

I dagens artikel vil vi se hvordan man får adgang til delte Windows-filer fra Android . En fremragende funktion, så du kan dele filer mellem de to enheder på en smidig og hurtig måde uden at være afhængig af kabler eller lignende.

Det er helt sikkert sket for dig, at du ønskede at gemme filer på din computer som sikkerhedskopier. At forbinde mobilen med kabel for at få den kan være noget irriterende. Du har måske ikke for meget plads på din mobil at gemme de hundredvis af billeder og videoer, du har taget på forskellige tidspunkter i dit liv.

Så intet bedre end at gemme alle disse filer på din computer. Men hvordan får man hurtigt og frem for alt komfortabelt adgang til disse filer fra Android? Bare rolig, for der er en måde at få adgang til alle filer på Windows 10 delt fra Android.

På denne enkle måde kan du gemme alle filer på din computer og få adgang til dem når som helst fra Android. Du kan endda downloade film til din computer og se dem fra din Android-enhed uden problemer, hvilket er meget interessant.

Hvis du derimod ikke vil gemme nogen filer, ellers slette filer og dubletter fra din telefon, er det, hvad der skete.

I den næste vejledning vil vi se trinene for at kunne få adgang til alle delte Windows-filer fra en Android-mobiltelefon eller -tablet. Det er en tutorial enkel nok, at hvis du følger trin for trin, skulle du ikke have noget problem.

Indeks
  1. Sådan deler du filer på Android og Windows 10
  2. Sådan får du adgang til delte filer i Windows fra Android

Sådan deler du filer på Android og Windows 10

Den første ting at gøre er at dele Windows 10-mapper eller -filer . Denne proces er ret enkel. Højreklik på den fil eller mappe, vi vil dele, åbner en rullemenu.

Du skal klikke på » Ejendomme » derefter på fanen » Sikkerhed » du kan konfigurere tilladelserne til, at den skal deles på netværket.

Derefter skal vi installere Fil Explorer på Android er applikationen gratis og kan findes i Play Butik. Det er en af ​​de bedste filudforskere til Google-operativsystemet, så det anbefales stærkt at installere det.

Med Es File Explorer kan du også slette alle dine telefonappfiler og optegnelser fra din telefon

Det er klart, at computerne skal være tilsluttet det samme netværk. Det virker ikke, hvis du f.eks. har en mobilenhed med data. Alle computere skal bruge den samme forbindelse for at dette virker.

Sådan får du adgang til delte filer i Windows fra Android

  • Åbn Es File Explorer på din Android.
  • Du skal nu gå til menuen øverst til venstre og klikke på muligheden » Netværk “.
  • Klik derefter på knappen » scanning for at begynde at scanne netværket for computere, der er tilsluttet det.
  • Hvis der vises flere computere, skal du vælge den med den delte mappe.
  • For at finde mappen, der er i Windows, skal vi gå til: » Brugere/USUARIWINDOWS/Desktop/FOLDER Dette kan naturligvis variere afhængigt af navnene og placeringen af ​​den pågældende mappe.

Som du kan se, er det meget nemt at få adgang til enhver fil eller mappe, du har delt i Windows 10 fra din mobiltelefon. Det er en fantastisk måde at få adgang til et stort antal filer, som du måske på grund af pladsmangel ikke kan efterlade på enheden.

Det er klart, for få adgang til Windows 10-mapper, computeren skal være tændt, og mens vi bruger filer, der ligger på pc'en, kan den ikke slukkes. Hvis den slukker, er forbindelsen åbenbart mistet, og du vil ikke længere have adgang til den delte mappe eller fil.

Hvis du stadig har spørgsmål om hvordan adgang til Windows delte filer på fra android kan du efterlade dem i kommentarfeltet nedenfor.

En anden måde at overføre dokumenter fra din mobiltelefon til din computer og omvendt er at tilslutte et USB-flashdrev til din Android-mobil.rapporter denne annonce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up