Windows 10: Sådan omdøber du din pc

Følg vores guide for at ændre navnet på din Windows 10-pc eller enhed trin for trin

Windows 10 giver os mulighed for det ændre navnet af vores computer eller computer hurtigt og komfortabelt, selvom mange brugere ikke ved, hvordan man finder muligheden eller simpelthen ikke ved, hvordan man; indtil nu. Og vi tilbyder dig en trin for trin vejledning for at ændre navnet eller styklisten forbundet med vores Windows 10 computer, en god mulighed, hvis du bare vil omdøbe computeren eller let vil identificere den, når den er tilsluttet et hjemmenetværk eller andre servicenetværk, samt mange andre computerudstyr eller enheder af enhver type. Så meget, at vi kan ændre navnet på holdet så mange gange, vi vil, men for dette skal vi følge nogle konkrete trin; under, hvordan du omdøber din pc til Windows 10 .

Indeks
  1. Sådan ændrer du navnet på din pc i Windows 10
  2. Yderligere bemærkning

Sådan ændrer du navnet på din pc i Windows 10

Det første skridt er at få adgang til start menu fra Windows 10, derefter for at gå ind i windows indstillinger via tandhjulsikon placeret næst efter Windows-ikonet lige over ikonet Start / Stop Windows 10.

I fuldskærmsmenuen windows indstillinger skal du have adgang til system via ikonet repræsenteret af en computer og af samme navn, med underteksten Skærm, lyd, notifikationer, energi . Via dette ikon får vi adgang til de forskellige konfigurationsmuligheder, der er specifikke for vores udstyr.

En gang i hovedmenuen System vi skal gå til den sidste mulighed I forhold til hvor vi vil se generel information om vores udstyr, fra serienumre til versionen af ​​operativsystemet, der passerer gennem information om hardwaren, ud over det aktuelle navn på vores team i posten Navnet på JEG' enhed . Standardnavnet er sandsynligvis en række bogstaver og tal.

For at ændre navnet på vores hold skal vi klikke på knappen Skift navnet på dette hold placeret under Udstyrsspecifikationer og over Windows-specifikationer.

Efter at have trykket på denne knap, a popup-vindue vises med muligheden Skift navnet på din pc . I tekstboksen, lige under navnet på vores nuværende team, kan vi indtaste det nye navn på vores pc, denne gang uden mellemrum til bogstaver, bindestreger eller tal. Når vi har skrevet det fulde og endelige navn, skal vi trykke på Følge for at bekræfte ændringerne.

Det sidste skridt bliver at genstart computeren for at ændringerne træder i kraft via to muligheder: Genstart nu og Genstart senere . Vi skal vælge en af ​​de to muligheder, hvis vi ønsker at anvende ændringerne i øjeblikket eller ved en anden lejlighed, hvis vi på dette tidspunkt gør noget andet. Når udstyret er genstartet, vil vores pc have et nyt identifikationsnavn.

Yderligere bemærkning

Afhængigt af vores brugerkonfiguration, med flere brugere med ord af passere for at få adgang til deres respektive Windows 10-sessioner, kan systemet bede os om at indtaste vores adgangskode Microsoft for at få adgang til vores session, selvom vi ikke har konfigureret adgangskoden. Hvis noget som dette sker for os, og vi vil logge ind igen uden adgangskode, skal vi bare vende tilbage til det originale computernavn som Windows 10 blev konfigureret med; der vil derfor ikke være noget kompatibilitetsproblem mellem brugere og deres adgangskoder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up