Sådan opdaterer du Windows 10 uden at bruge Windows Update

Tutorial til at geninstallere Windows 10 uden at ty til automatiske opdateringer

Med denne tutorial lærer vi hvordan sætte til dag Windows 10 uden at skulle bruge Windows Update-værktøjet . Denne vejledning imødekommer mange brugeres behov for at finde et alternativ til indsatser til automatisk dag den seneste version af operativsystemet Microsoft fordi uønskede systemfejl ofte opstår og ikke tillader download af de seneste opdateringer Windows . 10 . I dette tilfælde vil vi endda lære at geninstaller Windows 10 i den seneste version, der beholder alle vores filer, programmer og applikationer. Her er hvordan man opdaterer Windows 10 uden at bruge Windows Update.

Indeks
 1. Sådan opdaterer du Windows 10 uden Windows Update
 2. Download Windows 10 Media Creation Tool

Sådan opdaterer du Windows 10 uden Windows Update

Dette er en helt officiel Microsoft-metode, der ikke gør mere end geninstaller Windows 10 på vores nuværende version , som de siger, allerede opdateret til sin seneste version. Ja, før vi starter, skal vi opfylde følgende betingelser:

 • Du har en officielt licenseret version af Windows 10
 • Har administratortilladelser på pc'en til at opdatere
 • Afbryd alle eksterne enheder undtagen mus, tastatur og router
 • Deaktiver midlertidigt installeret antivirus fra tredjepart

Til alt dette skal vi tilføje det særlige ved, at installationsprocessen er ret lang, så vi bliver nødt til at vente på et tidspunkt på dagen, hvor vi ved, at vi kan have det godt med denne proces. Windows 10 opdatering/geninstaller .

Download Windows 10 Media Creation Tool

Den første ting at gøre er at gå til officielle hjemmeside for download af Windows 10 dedikeret til multimedieoprettelsesværktøjet i nævnte operativsystem. Nu skal vi trykke på den blå knap Download værktøjet nu , placeret nederst på skærmen. Når vi er enige, bygherren Windows 10 vil blive downloadet til vores computer.

Hvornår' Ansøgning MediaCreationToolXXXX.exe er blevet downloadet (X'erne svarer til den aktuelle version af Windows 10), klik på den for at køre den. Windows vil spørge os administratorrettigheder at køre værktøjet; accepter i det tilsvarende vindue.

Når du har accepteret, værktøjslicensvilkår vises . Klik på okay for at fortsætte installationen. Nu kommer et nyt vindue frem med titlen Hvad vil du lave? Klik på den første mulighed: Opdater denne enhed nu . Klik nu på knappen Følge .

Vi går nu ind i Windows 10 download vindue , hvor den seneste version af Microsofts styresystem vil blive downloadet, med den seneste opdatering tilgængelig på det tidspunkt. Et tegn på fremskridt vises; du skal vente på, at den når frem 100 % hvilket kan tage lang tid afhængigt af vores internetforbindelse.

Når processen når 100%, kommer der et nyt vindue, hvor vi skal Accepter licensbetingelserne , i dette tilfælde, der tilhører den downloadede Windows 10 med dens seneste opdateringer allerede anvendt. Klik på knappen Acceptere for at fortsætte installationen.

Vi kommer nu til en skærm, hvor de seneste Windows 10-opdateringer vil blive hentet, og fortsæt derefter til skærmen Parat at installere. Her vil vi blive informeret om:

 • Installer Windows 10 Home (eller hvilken som helst officiel version du har)
 • Behold dine personlige filer og apps

Hvis vi vil fortsætte med begge funktioner, skal vi sørge for, at begge vises med kontrollere . Hvis disse forudvalgte indstillinger ikke vises, skal du klikke Rediger elementer , en mulighed placeret under de foregående. Du kan nu vælge mellem:

 • Behold dine personlige filer og apps
 • Behold kun personlige filer
 • Ikke noget

Vælg den ønskede mulighed og klik Følge ; Klik endelig videre Installere for at installere Windows 10 med de seneste opdateringer på din nuværende version af Windows 10. Hvis du har valgt at beholde dine personlige filer og applikationer, vil kun den seneste opdaterede version af Windows 10 blive installeret, i bevare alle dine filer og programmer selvom processen i dette tilfælde vil tage lidt længere tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up