Sådan aktiverer du Bluetooth i Windows 10

Selvstudium til at aktivere og deaktivere Bluetooth i Windows 10

Windows 10 tillader tilslutning af enheder via Bluetooth på kompatible computere, et meget nyttigt værktøj til tilslutte enheder trådløst som f.eks kun mobiltelefoner fra controllere , printere eller højttalere, blandt andre. Men i mange tilfælde er det tilrådeligt at deaktiver bluetooth-forbindelse hvis vi ikke bruger det, enten for at spare laptop strøm eller batteri eller for at beskytte sikkerheden af ​​dit udstyr . Derfor vil vi nedenfor vise dig hvordan man aktiverer og deaktiverer bluetooth i Windows 10 .

Indeks
  1. Sådan aktiveres og deaktiveres Bluetooth i Windows 10
  2. Fra meddelelsespanelet
  3. Fra opsætningsmenuen

Sådan aktiveres og deaktiveres Bluetooth i Windows 10

Således kan vi aktivere og deaktivere Bluetooth gennem to grundlæggende metoder, enten gennem Windows 10 meddelelsespanel (den mest komfortable og hurtigste måde) eller via Windows 10 indstillingsmenu på en mere besværlig måde, men giver os til gengæld mulighed for at få meget mere information fra vores Bluetooth-forbindelse.

Fra meddelelsespanelet

Den hurtigste og mest komfortable måde at slå Bluetooth til og fra i Windows 10 er at brug Windows 10 meddelelsespanel tilgængelig via ikonet placeret i nederste højre hjørne af skærmen i Windows 10 proceslinje .

Når du klikker på dette ikon, a Kontekstuel menu med alle mulige OS-ikoner, meddelelser og kontakter åbnes; Nedenfor er de forskellige kontakter og genveje Windows 10-tjenester og -applikationer, som vi kan aktivere og deaktivere efter vores behov.

Du har ikke mere bare klik på Bluetooth-ikonet afhængigt af om du vil aktivere eller deaktivere forbindelsen. Når Bluetooth er aktiveret, vises kontakten i en mørkere farve med det samlede antal tilsluttede enheder; Hvis Bluetooth er slået fra, vil kontakten se lysere ud uden yderligere meddelelser.

Ligeledes kan vi gøre højreklik med musen for at få direkte adgang til Bluetooth-konfigurationsvinduet, som er beskrevet i næste afsnit.

Fra opsætningsmenuen

Den anden metode til at aktivere og deaktivere Bluetooth i Windows 10 er at brug menuen Windows Indstillinger . Ud over den hurtige adgang, der er beskrevet i det foregående afsnit, kan denne menu også tilgås via Indstillinger-ikon i form af et tandhjul og placeret i Windows 10-startmenuen på ikonet Luk ned / Genstart / Suspender.

Således vil vi få adgang til hovedmenuen af windows opsætning med al adgang til de forskellige indstillinger i operativsystemet. Klik nu på indstillingen Enheder sektion, hvor de forskellige Bluetooth-muligheder er placeret.

En gang inde i enheder, vi skal være i fanen Bluetooth og andre enheder, placeret først til venstre på skærmen; nu skal vi bare aktivere eller deaktivere Bluetooth-kontakten . I modsætning til den første metode kan vi her se detaljeret liste over tilsluttede enheder til computeren via Bluetooth.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up