Windows 10: Sådan repareres markørsort skærm

Tutorial til at løse Windows 10-loginproblem med sort skærm

En af de mest almindelige fejl i Windows 10 efter flere af dens vigtige opdateringer er tilbageslaget forårsaget af den berømte sort skærm med en markør, der forhindrer os i at få adgang til operativ system når man starter computeren, især på bærbare computere, en ret irriterende situation, der kan vare ved mellem 5 og 15 minutter (eller endnu mere afhængigt af holdet), og det efterlader computeren ubrugelig; Og vi kan ikke gøre andet end at flytte musemarkøren på skærmen på en sort baggrund, uden ikoner, bjælker eller tapet , og i mange tilfælde kan selv vores bærbare computer løbe tør for batteri. Vi kan ikke gøre andet end at sige op og vente Windows 10starter normalt og intet er påvirket. Men der er flere løsninger, forskellige metoder, der giver os adgang Windows 10 for at kunne arbejde og dermed forhindre, at dette sker igen, næste gang du starter computeren. Her er hvordan man reparerer sort skærm Windows 10 med markøren .

Sådan springer du sort skærm over med markøren Windows 10

Dette er en fejl med operativsystemets registreringslinjer, der peger på Shell GUI-laget af Windows . Hvis vores computer er påvirket af Windows 10 sort skærm med markør, kan vi prøve følgende løsning. Det handler om at presse Ctrl + Alt + Del det typisk genvej af Windows for at få adgang til en række vigtige operativsystemindstillinger; følg derefter de næste trin:

 1. Vælg indstillingen Task Manager
 2. Vælg Kør ny opgave på fanen Filer
 3. Skriv Explorer-markeringsmulighed med administrative tilladelser
 4. Tryk på OK

Dette er en midlertidig løsning, der kan hjælpe os omgå den berømte sorte skærm med en markør som blokerer adgangen til Windows 10. Men vi kan også prøve en anden løsning, der er lidt mere kompleks, og som vi beskriver nedenfor:

 1. Tryk på Ctrl + Alt + Del
 2. Vælg indstillingen Task Manager
 3. Vælg Kør ny opgave på fanen Filer
 4. Skriv "cmd" ved at kontrollere fanen administratortilladelser
 5. Tryk på OK

Et vindue af kommandoprompt åben for ; nu skal vi skrive kommandoen" sfc /scannow » og tryk på Indgang . Windows vil køre en systemscanning, der vil tage noget tid at undersøge alle filer og gendanne dem, hvis den finder nogen med et problem. Når analysen er færdig, kan den bede os om en computer genstart .

Hvis vi med denne løsning heller ikke kunne løse problemet, bør vi prøve en endnu mere kompleks løsning og kun anbefalet til ekspert Windows-brugere . Følg de næste trin:

 1. Tryk på Ctrl + Alt + Del
 2. Vælg indstillingen Task Manager
 3. Vælg Kør ny opgave på fanen Filer
 4. Skriv "regedit"
 5. Tryk på OK

Således vil vi få adgang til Windows Registry Editor hvor vi skal navigere stien:

 • HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Microsoft ActiveSetup installerede komponenter

Nu skal vi slette elementet Windows Desktop Update før du forlader redaktøren; vælg dette punkt, og tryk på At slette . Nu, genstart din computer i sikker tilstand at løse problemet én gang for alle; For at gøre dette skal du følge disse trin:

 1. Tryk på Ctrl + Alt + Del
 2. Vælg indstillingen Task Manager
 3. Vælg Kør ny opgave på fanen Filer
 4. Skriv "msconfig" som markerer startfanen som fejlbevis
 5. Tryk på Enter
 6. Klik på Genstart mulighed

Når du starter i sikker tilstand, deaktiver denne funktion ved ved at følge de foregående trin omvendt og genstart computeren igen at verificere adgangen til Windows 10 er helt fast, og den sorte skærm med markør vises ikke længere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up