Sådan ved du, om min pc har virus - Fjern virus fra min Windows 10-pc

Mange gange har vi observeret, at vores computer opfører sig mærkeligt, og det er derfor, spørgsmålet opstår, hvordan ved jeg, om min pc har en virus ? Hvis du føler dig identificeret, er du på det rigtige netværk, for i dag skal vi ikke kun lære dig, hvordan du identificerer dem, men du vil også lære, hvordan du fjerner virus fra din Windows 10-pc.

Der er mange grunde til, at en pc kan tænkes at have en virus, enten fordi den er langsom, den går ned eller bl.a. Det tyder dog ikke altid på, at det er en virus, men hvis det er, opstår der et andet problem og det er sådan Fjern virus fra min Windows 10 pc .

Men du kan slappe af, for dernæst viser vi dig, hvordan du kan se, om din pc har virus, og hvis du finder ud af, at du har dem, vil du også vide, hvordan du kan slippe af med dem.

Indeks
 1. Sådan ved jeg, om min pc har virus
 2. Trin til at fjerne virus fra min Windows 10-pc
  1. Slet midlertidige filer
  2. Brug MRT til at fjerne virussen

Sådan ved jeg, om min pc har virus

Nogle gange er det lidt besværligt at vide, om en computer har en virus, fordi den ikke kun er langsom eller sulten, viser, at den har det. Desuden er det ingen hemmelighed ondsindede agenter designe vira hver dag, der kan gå ubemærket hen.

For at din pc ikke er i fare, vil vi nedenfor vise dig, hvordan du ved, om den har en virus:

 • Hovedsageligt, når der kommer beskeder til din computer om, at pc'en er inficeret, og du skal beskytte den. Dette er et af de tegn, hvormed du ikke skal tvivle på, at din computer er inficeret med en virus.
 • Din computer kører langsommere end normalt, selvom dette ikke altid er et tegn på, at den har en virus, bør du være på vagt. Nå, når pc'en har en ondsindet agent kørende, bruger den normalt ressourcer, hvilket gør din computer langsommere.
 • Når du forsøger at åbne et program, åbnes det ikke, eller der kører et andet, som ikke er det, du vil åbne.
 • Når du bruger browseren, er det umuligt at oprette forbindelse, eller i dette tilfælde er forbindelsen meget langsom. Dette sker, fordi når din pc er inficeret, forsøger virussen at oprette forbindelse via nettet, hvilket bremser brugen.
 • Når du opretter forbindelse til internettet, åbnes der normalt flere sider og endda nogle, som du ikke har bedt om. Dette sker, fordi mange vira er designet til at føre brugeren til falske sider.
 • Filer på din computer kan begynde at være slettet .
 • Computer-antivirus deaktiveres uventet.
 • Din pc vil begynde at udføre funktioner, som du ikke engang har bedt den om.

Som du måske har bemærket, er det nemt at se om en pc har virus, læs nu næste punkt, så du ved hvordan du fjerner dem.

Trin til at fjerne virus fra min Windows 10-pc

Hvis du bekræfter, at din Windows 10 pc har en virus, skal du fjerne den, for dette er der flere muligheder, som vi vil navngive nedenfor:

Slet midlertidige filer

For at fjerne en virus ved at slette midlertidige filer, skal du følge disse trin:

 • Gå ind i Windows 10 Finder skriv "Diskoprydning", og tryk derefter på "Enter".
 • Et vindue åbnes, og du skal vælge de filer, der er nyttige for os.
 • Klik derefter efter at have valgt filerne "OKAY" og du er færdig.

Denne proces vil tage et par minutter, den garanterer muligvis ikke helt, at virussen er blevet elimineret, men den vil hjælpe dig meget. Nå, de fleste vira er placeret i filer, som du ikke bruger ofte.

Brug MRT til at fjerne virussen

MRT er et værktøj til virus fjernelse forudsat af Windows 10, så du skal bruge det til at gemme din computer. I dette tilfælde skal du udføre følgende trin:

 • I Windows 10-søgemaskinen skal du skrive "Kør MRT" og trykke på "Enter".
 • Et vindue vises, og du skal klikke på "Ja".
 • Derefter klikker du på "Fuld scanning".
 • Når scanningen er færdig, går du til søgemaskinen igen og skriver "Kør" og derefter indtaster du "%tmp%".
 • Der vises flere skjulte filer, du skal vælge dem, slette dem og det er det.

På denne måde kan du også fjerne vira som ikke kan slettes hosted i disse filer, og hvis disse muligheder ikke virker, skal du blot sætte et antivirus på computeren. Ved at gøre det vil den identificere de vira, den har og spørge dig, om du vil fjerne dem, og du er nødt til at acceptere det. Husk, at det er bedre altid at beskytte din pc, med det bedste antivirus til din computer, lovligt og gratis.

Hvis disse oplysninger var nyttige for dig, så sørg for at læse vores blog, hvor du altid vil lære nye ting. Du kan også være interesseret i: Sådan formaterer du en pc og installerer Windows 10 fra bunden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up