Sådan fjerner eller deaktiverer du firewallen permanent i Windows 10 - trin for trin

I dag vil vi se hvordan man permanent fjerner eller deaktiverer firewall i Windows 10 med denne trinvise vejledning, hvor vi vil lære dig i detaljer, hvad du skal gøre for at permanent deaktivere firewall Windows .

Det er vigtigt, at du husker på, at dette kan kompromittere din computers sikkerhed. Det eneste, du bør slå det fra, er, hvis du har et forbindelsesproblem eller har problemer med en eller anden type program, og du har mistanke om, at firewallen er den, der forårsager det.

Hvis du ikke ved, hvad firewalls er, vil vi fortælle dig, at det er en måde at beskytte dig selv på, når du indtaster og forlader data fra pc'en til netværket. Det er derfor en "Ekstra" beskyttelse udover antivirus. Derfor anbefaler vi, at du deaktiver det ikke permanent, da det kan forårsage alvorlige problemer med hensyn til din pc-sikkerhed.

Indeks
  1. Sådan fjerner du Windows 10 Firewall permanent
  2. Sådan deaktiveres Windows 10 Firewall permanent

Sådan fjerner du Windows 10 Firewall permanent

  • Du har to muligheder for at få adgang til Windows Firewall . Den første er at trykke på » At starte op » eller knappen » Windows » på dit tastatur, og skriv derefter » firewall “.
  • Det andet er at klikke på det skjoldformede ikon i meddelelsesområde (ved siden af ​​ur og sprog), vælg derefter " Firewall og netværksbeskyttelse i venstre sidebjælke.
  • Windows Firewall kan deaktiveres på tre typer netværk, herunder:
  • Domæne netværk . Som er meget almindelige i erhvervsmiljøer.
  • Private netværk . I dette tilfælde er det helt normalt, at vi har denne type netværk derhjemme.
  • Offentlige netværk . Dem, der ikke har nogen form for adgangskode og er netop på offentlige steder. Husk på, at hvis du er forbundet til en af ​​disse, skal du vide, hvordan du korrekt beskytter dig selv.
  • Hvis du ser på nogen af ​​dem, " Aktiv vises, hvilket betyder, at du i øjeblikket er tilsluttet et netværk, der tilhører denne kategori. Hvis du vil deaktivere den samme eller dem alle, er processen den samme for dem alle. Så lad os starte med at trykke på den første.

Sådan deaktiveres Windows 10 Firewall permanent

Det vil sende os til en ny side, hvor vi kan se en kontakt og ved siden af ​​den noget tekst, der siger "Aktiveret". Tryk blot på kontakten for at deaktivere det pågældende netværk. Der vises en advarselsmeddelelse, så du ikke deaktiverer det pågældende netværk.

Du skal udføre den samme proces i resten af ​​netværkene, hvis du vil deaktivere dem alle. Det, vi anbefaler, er, at firewallen på offentlige netværk ikke deaktiverer den i det mindste permanent, fordi du kan lade din computer blive udsat for forskellige trusler.

Hvis du vil genaktiver Windows Firewall du skal bare klikke på knappen "Gendan indstillinger", som skal vises over alt. Denne knap vises, når et eller flere netværk er deaktiveret.

Det er vigtigt ikke at deaktivere firewallen permanent, da dette kan føre til alvorlige sikkerhedsproblemer i dit operativsystem. Hvis du bruger et andet firewall-program (der kommer med et andet antivirus), skal du ikke bekymre dig, fordi Windows automatisk deaktiverer det.

Det er meget nemt at slette eller deaktiver firewallen permanentbrand Windows 10, og det er meget nemt at deaktivere Windows Defender. Det er dog bedst ikke at deaktivere enten, medmindre du har et andet antivirus, der giver dig mulighed for at have en firewall.

Husk, at det på internettet er ganske normalt at finde ondsindede programmer blandt andet, så hver gang vi browser, bliver vi udsat for at inficere vores computer. Firewall og antivirus er afgørende for at undgå disse typer trusler, der alvorligt kan påvirke vores pc.

Husk også, at hvis du har et problem med din firewall, er det ikke din eneste mulighed at deaktivere den permanent. På den officielle Microsoft-supportside finder du information til diagnosticering og løsning af problemer med Windows Firewall.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up