Sådan sikkerhedskopieres og gendannes Windows-registreringsdatabasen

I dagens artikel inviterer vi dig til at se hvordan man opretter og gendanner backup af Windows registreringsdatabasen på en meget enkel måde. Det er meget vigtigt, at du har en sikkerhedskopi af denne sektion af operativsystemet.

Du installerer, ændrer eller gør næsten alt vigtigt i Windows, og det går direkte til registreringsdatabasen for det. Den kendte " windows registreringsdatabasen er ret vigtigt, for hvis der var nogen form for fejl, ville vi opleve det, mens vi brugte systemet.

Det er derfor, det er vigtigt at have en sikkerhedskopi, til sikkerhedsmæssige årsager . Siden da ville det ikke være første gang, at nogen skulle formatere hele computeren på grund af nogle problemer relateret til den, som kunne have været løst ved at gendanne en sikkerhedskopi.

For mange mennesker er Windows-registreringsdatabasen noget ganske ukendt. Især for dem, der ikke bruger Windows-computere hele tiden og gør det mere afslappet.

Det er helt sikkert, at når vi skal ind i det, er det vigtigt, at du er meget forsigtig, for du kan forårsage en meget vigtig fejl i systemet, og det er netop derfor, vi skal have en sikkerhedskopi af det.

I dag skal vi se, hvordan man opretter en sikkerhedskopi og derefter hvordan man gendanner den. I disse tilfælde anbefaler vi, at du gemmer denne kopi i skyen. Måske i en tjeneste som One Drive ville det være ideelt.

Indeks
 1. Opret Windows Registry Backup
 2. Sådan gendannes sikkerhedskopi af Windows registreringsdatabasen

Opret Windows Registry Backup

 • Den første ting at gøre er at indtaste systemregistret. Til dette trykker vi på startmenuen og skriver "regedit", tryk derefter på Enter.
 • Et vindue vises, hvor du skal klikke på "Ja" at fortsætte.
 • Vi vil nu se vinduet i Windows registreringsdatabasen. Hvor vi vil være i stand til at navigere gennem hele operativsystemregistret. I venstre sidebjælke har vi alle systemlogfiler.
 • For at kunne lave en fuld sikkerhedskopi af alt i Windows registreringsdatabasen. Vi går ind "Fil" efter det skal vi ind "Eksport". Den eneste vigtige detalje er, at når du gør alt dette, skal du have valgt "Hold" i venstre sidebjælke. Da det er roden til hele registreringsdatabasen.
 • Du kan også højreklikke på "Computer" og derefter vælge "Eksport" og du kan også oprette en sikkerhedskopi.
 • Hvis du vil have en sikkerhedskopi af en anden gren af ​​registreringsdatabasen, skal du blot vælge den, højreklikke på den og klikke "Eksport".

Sådan gendannes sikkerhedskopi af Windows registreringsdatabasen

Nu, hvis du vil gendanne en sikkerhedskopi, du har lavet tidligere. Processen til at gøre det er faktisk ret simpel, og det burde ikke tage dig lang tid.

 • Det du skal gøre er at åbne registreringsdatabasen. For det, gå til start og skriv » regedit “.
 • Et vindue vises, hvor du skal bekræfte ved at klikke på » Ja at åbne den.
 • Derefter skal vi gå ind Fil > Importer.
 • Nu bliver vi nødt til at finde placeringen af ​​.reg-filen, som ville være sikkerhedskopi af registreringsdatabasen.
 • Når vi åbner det, vil alle Windows-registreringsværdier automatisk blive ændret af backup-værdierne.

Det er altid vigtigt at have en backup af den slags. Selv en Windows gendannelsespunkt du burde have endda en. Husk, at hvis du har spørgsmål vedrørende dette problem, kan du efterlade det i kommentarfeltet, hvor vi kan hjælpe dig med det, der er nødvendigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up