Sådan sletter du filer med administratortilladelser i Windows 10

En computer fyldes op med alle slags mapper som du kan tilpasse ved at ændre det ikon, der repræsenterer dem, og gemme alt, hvad du vil, til dem. Hver af disse filer har en vis betydning, enten for brugeren eller for systemet som sådan.

I virkeligheden er det hele en del af en delikat balance i din computer, hvor mange af de processer, der finder sted for at bringe den til live, afhænger af mange af disse filer.

Dybest set er disse alle de tankegange, som " hjerne fra vores computer kan have. I betragtning af dette er det godt at tænke over, hvor vigtige disse filer er for, at alt kører glat. Med det sidste in mente er det klart, at vi ikke skal lægge næsen der, hvor de ikke har ringet til os.

Es decir, no deberíamos de estar buscando demasiado en las carpetas del system de Windows , porque de flyttemand o borrar algo que no deberíamos, nos estaríamos buscando un problema muy grande en donde solo terminaremos buscando nuestro último punto de restaurering af Windows para poder olvidarnos af alle andre.

Dette ender med at blive et ret besværligt emne, så hvis du ikke har en masse computer- eller IT-viden, anbefaler vi, at du ikke udforsker de mapper, der ligger på din harddisk for meget. på systemniveau for du vil kun se efter en lidt kedelig ulykke.

Faktisk er mange af disse mapper så vigtige, at Windows ikke tillader sletning af dem så let, især når det kommer til låste mapper. Men hvis du virkelig ønsker at medbringe en slags lave om eller sletning af en fil , der er flere måder at gøre dette på. Se, hvad du har brug for at vide om det nedenfor.

Indeks
  1. En lille advarsel
  2. Rediger tilladelser

En lille advarsel

I modsætning til hvad et billede på internettet kan fortælle dig, eller nogle sjove venner, bør du ikke slette bestemte mapper fra din harddisk. Mange af disse mapper er ekstremt vigtige, og sletning af dem vil kun få dit system til at fejle.

Alt bliver" gået i stykker ", så du bliver nødt til det format din computer. Faktisk er mange af disse mapper så vigtige, at de ikke kan ændres eller slettes af nogen, selvom du ændrer alle tilladelserne.

Der er en bruger i hvert Windows-system, der kan få adgang til bestemte mapper, og det er SYSTEM . Det virker som Windows i systemet, så selvom du ændrer sikkerhedstilladelserne, vil du ikke kunne udføre visse aktiviteter på din computer .

Alligevel understreger vi, at du ikke følger denne vejledning eller foretager ændringer i bestemte mapper, hvis du ikke ved, hvad du laver med absolut tillid.

Rediger tilladelser

For at få adgang til bestemte mapper og udføre handlinger med dem, skal du ændre globale tilladelser. Det er ikke for svært. For at gøre dette skal du blot finde en mappe på din harddisk, højreklikke på den og indtaste egenskaber.

I det samme egenskabsvindue vil du se en fane med navnet på Sikkerhed , indtast den. Gå derefter til knappen » Avancerede indstillinger ».

Her kan vi se flere muligheder, men gennem dem alle kan vi ændre enhver form for tilladelse vedrørende mapperne. Vi kan se flere tilladelser i vinduet, og vi er interesserede i den del, hvor den nævner ejerne. Klik på " At ændre " her.

Alt, hvad vi skal gøre, er at fjerne den autoritet, som administratoren eller skaberen af ​​denne mappe har. Det du skal gøre er at sætte vores navn i stedet for SYSTEM Hvor TrustedInstaller som er de to mest almindelige med tilladelser på højt niveau.

Dernæst skal vi i det avancerede sikkerhedsvindue give os selv absolutte tilladelser. Bare klik » Tilføje og vælg alle tilladelser for vores bruger. Dette burde give os kontrol over langt de fleste mapper.

Men hvis du ikke kan fjerne en bestemt, skal du huske det SYSTEM vil ikke tillade dig at slette det, fordi det er en ekstremt vigtig mappe eller fil for systemet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up