Sådan rettes driversidefejl i frigivet speciel poolfejl i Windows 10

Når du har en computer, er det vigtigt at kunne tage sig af alle små aspekter af den. Enhver fejlhændelse, eller varigheden af ​​dens brug, såvel som den måde, den er blevet brugt på, kan fuldstændig påvirke ydeevnen eller dens samlede levetid.

Af denne grund bør du altid være opmærksom på eventuelle fejl, der kan opstå, såsom en blå skærm af døden. Disse skærme dukker ofte uventet op, når der er en katastrofal fejl og er ofte en reel smerte i hovedet, når du skal håndtere hver enkelt.

I tilfælde af blå skærm-fejl er disse normalt forårsaget af en fejl ved materiale og software. I bund og grund lidt af hvert. Og det er netop af denne grund, at du skal være på vagt over for dem og vide, hvordan du reagerer på dem, så du ikke længere har det samme problem.

Også i dag skal vi tale om, hvordan du kan løse det berygtede fejl af blå skærm "Fejldriversidefejl i FreedSpecial Pool" . Det kan være lidt kompliceret og irriterende, men hvis du følger, hvad vi vil fortælle dig nedenfor, burde du være i stand til at løse det på få minutter, så kom i gang!

Indeks
  1. Det mest oplagte valg
  2. Gå efter andre muligheder

Det mest oplagte valg

Som vi sagde tidligere, er de fleste blå skærm-fejl normalt forårsaget af fejl mellem hardware og software, så det er vigtigt, at du altid tager forholdsregler omkring dem. Det bedste, du kan gøre for at undgå en fejl som denne, er at opdatere din Windows 10 så ofte som muligt.

Alle mulige fejlrettelser af forskellige typer er ofte inkluderet i opdateringer . Hver gang du opdaterer, vil du være flere skridt væk fra en blå skærm-fejl, så tag ikke let på opdateringer.

Du skal også gøre det samme med driverne. Dette er en fejl, der normalt er forårsaget af konflikter mellem hardware og software på grund af en defekt driver eller forældet .

Derfor skal du manuelt opdatere hver driver ved direkte at gå til producentens side for hver og downloade den seneste version. I den forbindelse gør vi opmærksom på, at du opdaterer driveren til det trådløse netværkskort. Dette skyldes, at mange brugere rapporterer, at problemet er der .

Gå efter andre muligheder

I tilfælde af at ovenstående ikke hjælper dig meget, har du stadig andre muligheder, som du kan vælge for at kunne vælge. Den første er at kunne udføre blå skærmanalyse gennem selve Windows 10.

Bare indtast Windows 10-indstillingerne, indtast afsnittet » opdateringer og sikkerhed » så i delen » problemdiagnose “. Nu skal du bare vælge den blå skærm fejl og starte diagnosen. Bare følg instruktionerne på skærmen for at få de bedste resultater.

Nu, hvis ovenstående ikke virkede for dig, kan du altid lave lidt parsing gennem kommandosymbolerne. Du skal blot åbne et kommandovindue som administrator og indtaste følgende kommando: sfc /scannow.

Afhængigt af dit udstyr kan scanning eller diagnosticering tage lang tid, så slap af eller gør noget andet, mens du venter. Når først analysen finder en løsning, anvender den den automatisk. Du skal bare genstarte computeren.

Du kan også indtaste følgende kommando i et kommandopromptvindue, som det lykkedes at køre en DISM: DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth . Igen, vent for at se, om dette løser det eller ej for at genstarte.

Endelig, hvis intet af dette virker, er det sandsynligvis en god idé at fjerne nogle programmer, der forårsager systemkonflikter. Blandt brugerne siges det, at antivirus kan forårsage dette problem, såsom Kaspersky.

Selvom Razers spilprogram, RazerOverlaySupport er også dokumenteret at forårsage konflikter, der ender på denne blå skærm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up