Sådan overfører du filer fra min Windows-pc til min Android-mobiltelefon via WiFi

Takket være udviklingen af ​​internettet og intranettet har vi adgang til det fra enhver enhed, for ikke at nævne, at vi har mulighed for forbinder vores egne enheder at facilitere mange aktiviteter.

Det er meget nyttigt, især at overføre fotos, sange og filer fra en enhed til en anden, især når vi ikke har et USB-kabel, og vi kan gøre det via Wi-Fi-netværket på vores computere.

På samme måde er det altid en god mulighed for sikkerhedskopiere de filer, vi har på vores enheder på computeren, for at beskytte vores oplysninger og undgå at miste data i tilfælde af, at vores mobiltelefon bliver beskadiget, eller vi mister den.

I denne forstand er det praktisk at kunne gøre det hurtigt og uden at være afhængig af kabler til at forbinde udstyret og computeren. Af denne grund vil vi i den følgende artikel forklare hvordan man overfører filer fra pc til min Android mobiltelefon via WiFi.

Indeks
 1. Fjernbetjeningsprogrammer til at overføre filer
  1. AirDroid
  2. Team Viewer
 2. Apps til filoverførsel
  1. AirMore
  2. Tilslutte
 3. Andre alternativer til at overføre filer
  1. Via Bluetooth
  2. Med WhatsApp eller Telegram

Fjernbetjeningsprogrammer til at overføre filer

Der er flere applikationer, der tillader fjernstyring af en computer fra en mobilenhed. Disse er nyttige, når du overfører filer fra en computer til en anden, fordi du gør via internettet og uden USB-kabler.

AirDroid

En applikation, der som nævnt ovenfor har mulighed for at fjernstyre computeren fra telefonen, men derudover filer, billeder og sange kan sendes fra en computer til en anden og omvendt fordi dette værktøj er en kommunikationsbro mellem de to computere.

Dette program er meget komplet, da det kan bruges fra skrivebordet på computeren, fra mobilapplikationen eller endda online på AirDroids officielle hjemmeside.

Team Viewer

Endnu et værktøj, der virker til at fjernstyre computeren og som tillader overførsel af alle typer filer mellem de to. Uden tvivl et godt alternativ til at downloade, hvis du planlægger at overføre filer ofte mellem en computer og en anden.

Apps til filoverførsel

I årenes løb er behovet for hurtigt og effektivt at overføre filer fra mobil til computer vokset, og for at løse dette behov er der opstået adskillige applikationer, der kan udføre denne procedure på få sekunder og undgå kedelige overførsler via en USB-forbindelse.

Listen over applikationer, der fuldt ud udfører denne funktion, er lang, men blandt dem, pushbullet skiller sig ud , som er meget enkel og nem at bruge; dog betales han.

På trods af dette er der andre gode gratis alternativer, blandt hvilke vi kan finde xender en app tilgængelig til Android og iOS, så den kan køres på både Windows og MAC.

AirMore

Denne applikation fungerer på samme måde som AirDroid og tilbyder filhåndtering, som vi kan adgang igennem lokalt Wi-Fi.

Alt du skal gøre er at tilslutte udstyret til det samme netværk og få adgang til AirMores hjemmeside til scan en QR-kode som giver os mulighed for at komme ind i kontrolcentret, hvorfra vi vil udføre alle handlingerne.

Tilslutte

Denne applikation, ud over at give os mulighed for at mobilisere og overføre filer fra en computer til en anden, giver os mulighed for det installere applikationer og endda ændre skrivebordet.

Det er han endda i stand til følg mobilen og få den til at udsende en lyd at finde den. Dette er meget nyttigt, når du mister det, eller når du har det på en vibrator.

Denne applikation er en af ​​de bedste muligheder at bruge til at overføre filer, mens de rejser ende-til-ende krypteret , yderligere at øge sikkerheden og dermed undgå mulige computerangreb. Det kræver heller ikke, at begge computere er tilsluttet netværket.

Andre alternativer til at overføre filer

Hvis du ikke ønsker at installere nogen form for program, er der andre måder at gøre det på overføre dine filer fra en computer til en anden.

Via Bluetooth

Selvom dette er en metode, der ikke er almindeligt brugt, er det stadig et alternativ. Hvis din computer er udstyret med Bluetooth, skal du bare konfigurere til at acceptere filmodtagelse og del det fra din mobil via Bluetooth.

Med WhatsApp eller Telegram

Du kan stadig åbne computerversionerne af disse platforme og du sende filerne og dermed have dem på din pc.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up