Sådan deaktiveres Google-resultater fra AMP-websteder på en Android- eller iOS-enhed

Det AMP teknologi er de bedste værktøjer og tjenester, der tilbydes af Google. Dette skyldes, at det tillader websider at indlæse hurtigere, fordi der ikke er behov for at indlæse et Java-script eller andre webressourcer.

Hele dette design er specielt til mobile enheder, da det kun er muligt at gøre det fra en android eller ios mobil. Men nogle negative aspekter såsom manglende evne til at dele AMP-side på fra indhold gør dette alternativ en smule begrænset.

Af denne og andre grunde er det muligt at deaktivere det resultater Google af AMP-sider og dermed få adgang til websteder, der ikke bruger denne funktion.

Indeks
  1. Deaktiver Google-resultater fra AMP-websteder på en Android- eller iOS-enhed
  2. Fordele ved at deaktivere Google-resultater for AMP-websteder på en Android- eller iOS-enhed

Deaktiver Google-resultater fra AMP-websteder på en Android- eller iOS-enhed

Desværre er der ingen specifik mulighed for at deaktivere denne webbrowserteknologi, da søgeresultaterne afhænger af af Googles søgemaskine. Det betyder dog ikke, at der ikke er en løsning for denne teknologi.

Hvad du skal gøre er at bruge en søgemaskine, der ikke har AMP teknologi og modtager således søgeresultater fra den originale side og ikke fra AMP-side . Du kan bruge den samme browser ved at bruge en ændret søgemetode på en enkel måde.

Den første ting at gøre er at få adgang til browseren fra den mobile enhed og sikre, at den understøtter AMP teknologi . Så snart browseren åbnes, skal denne webadresse placeres i søge-URL-feltet: https://encrypted.google.com/.

Udført og udført, vil det være muligt at bemærke, at der i søgemaskinens resultater vil være websteder uden AMP fra Android- eller iOS-enheder. Hvis du ikke vil indtaste URL'en hver gang, du vil have disse resultater, skal du ændre standardsøgemaskinen i din mobile enheds navigation.

Dette kan være en smule begrænset for iOS Safari-browsere, men denne indstilling kan angives Google Chrome . Det skal være klart, at dette ikke er det samme som det værktøj, der bruges til at fjerne forslag fra Google-søgelinjen, for med sidstnævnte hjemmesider med AMP vil fortsat blive fundet .

I dette tilfælde skal du bare åbne applikationen og gå til browserens valgmenu og derefter vælge sektionen Indstillinger. Med dette vil du have et nyt vindue, hvor du vil klikke på den kaldede mulighed Søgemaskine.

Dette vil vise en liste over søgemaskiner, med https://encrypted.google.com/ nederst som den nyligt installerede søgemaskine. Ved at vælge denne standardsøgemaskine, originalt indhold uden AMP-lignende version vil altid blive vist .

For at dette skulle være muligt, og for at URL'en skulle vises blandt mulighederne, skulle den besøges på forhånd og have et sikkert udseende på din Android- eller iOS-enhed.

Fordele ved at deaktivere Google-resultater for AMP-websteder på en Android- eller iOS-enhed

Ved at deaktivere søgningen efter disse resultater har du mere fuldstændig og ren information om, hvad hjemmesiden indeholder. I nogle tilfælde, når det kommer til sider med uafhængige forfattere, vil det være muligt at vide, hvem de er og indholdets udgivelsesdato.

Dette alternativ er nemt at gøre uden at skulle gå til Android- eller iOS-platformen for en specifik konfiguration. Blot ved at have enheden, kan du foretage denne ændring, hvilket tager lidt tid og uden at installere andre programmer til det.

Det hele virker så længe Google søgning bruges, så du skal være tydelig, hvis du vil gøre dette på en forudbestemt måde. Hvis du ikke har det, er der ingen grund til at gå til indstillinger af Navigator at have dette standardalternativ.

På den anden side kan andre Google-værktøjer såsom OK Google bruges, da det er en god assistent til enhver tid tilgængelig på mobilenheden . Dette reducerer drastisk behovet for søgemaskinen hele tiden, og bruger kun stemme til aktivere denne søgeassistent.

Denne søgemulighed og andre kan leveres fra den mobile enhed, idet den er forskellig fra pc'ens. Nå, som vi ved, i tilfælde af AMP teknologi den er kun tilgængelig for Android og iOS.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up