Hvordan ændres og konfigureres DNS på iOS og Android? - Hurtigt og nemt

Siden begyndelsen af ​​internetforbindelser har det aldrig været troet, at ved blot at klikke på din mobiltelefon, du kan oprette forbindelse hvor som helst i verden på få sekunder.

Men selvom det ser enkelt ud, skjuler det en stor kompleksitet for dets perfekte funktion. I den næste tutorial vil vi forklare hvordan ændres og konfigureres DNS på iOS og Android? Hurtigt og nemt.

Men før vi starter med denne artikel, skal vi først vide, hvad en DNS er, det er forkortelsen på engelsk af Domain Name System. Og takket være det kan du finde ud af, hvad IP-adressen på et specifikt domæne er. Så vi kan finde ethvert websted, som vi indtaster i søgemaskinen.

I denne mulighed får vi at vide hvordan ændres og konfigureres DNS i iOS og Android? Hurtigt og nemt . Men det er praktisk, at du i det mindste lærer, hvordan du ændrer og konfigurerer DNS på Windows, macOS og Linux. Hvis du vil vide, hvordan dette gøres på disse enheder.

Indeks
  1. Hvordan ændres og konfigureres DNS på iOS og Android?
  2. Hvordan ændres og konfigureres DNS i iOS?

Hvordan ændres og konfigureres DNS på iOS og Android?

Så for at en websøgning kan udføres, skal der være en synkronisering mellem tre vigtige aspekter, som de er. DNS-klienten, denne er installeret på vores enheder, og som den laver anmodningen med. Så er der DNS-serveren, som er ansvarlig for at besvare forespørgslen og endelig er der myndighedszonen, hvor domænerne er placeret (.net, .es, .com osv.).

Denne synkronisering skal udføres på en ekstrem hurtig tid, vi taler om millisekunder. Og jo hurtigere denne proces er, jo hurtigere vil den tilbyde os den side eller det websted, vi leder efter. Så hvis vi har en hurtig DNS du ved allerede, hvad det ville indebære, og det er derfor, vi kan ændre det gennem apps eller manuelt.

Der er populære eller velkendte DNS, blandt hvilke vi kan fremhæve Google 8.8.8.8 og 8.8.4.4, Alternate DNS 198.101.242.72 og 23.253.163.53 – Cloudflare 1.1.1.1 og 1.0.0.1 – OpenDNS Home 82.208 og .28 Home 220,220.

Selvom det måske ikke ser ud som det, ændre og konfigurere DNS under iOS og Android er en simpel opgave, så fortæller vi dig, hvad du skal gøre. Først og fremmest skal vi starte med Android-enheder, og for dette går vi til afsnittet Indstillinger. I dette vindue klikker vi på indstillingen Netværk og internet, så går vi til WiFi.

Nu skal vi i dette afsnit lede efter navnet på det netværk, som vores mobil bruger, og vi bliver ved med at trykke, indtil menuen vises. I den skal vi vælge indstillingen Rediger netværk, denne handling vil generere flere muligheder, der skal vises, og vi vælger de avancerede muligheder. Så vælger vi indstillingen Statisk i IP-indstillingerne .

Det næste bliver at placere Google DNS nummeret, dette vil vi gøre som et eksempel, du kan bruge det du ønsker mest. Så i DNS 1-feltet vil vi sætte 8.8.8.8 og i DNS 2 vil vi skrive 8.8.4.4 og derefter klikke på knappen Gem. Og det var det, på en meget enkel måde ændrede og konfigurerede vi DNS i Android.

Hvordan ændres og konfigureres DNS i iOS?

Vi skal nu lave ændringen og konfigurationen på de enheder, der fungerer med iOS-systemet, og vi vil bruge Googles DNS igen. Husk at du kan bruge den du ønsker fra listen vi gav dig, eller du kan finde en anden. For at starte denne operation går vi til Indstillinger, og i dette vindue vælger vi Trådløs.

Her vil vi se netværket, som vi forbinder med fra vores telefon, og vi vil se et "i" ved siden af ​​det, vi skal klikke på det. Så vælger vi muligheden Konfigurer DNS , her i dette afsnit skal vi ændre automatisk tilstand til manuel tilstand. Senere vælger vi Tilføj server, og vi skriver koderne.

I den primære DNS sætter vi 8.8.8.8, vi vælger igen Tilføj en server og nu skriver vi i den sekundære DNS 8.8.4.4 og til sidst klikker vi på indstillingen Gem ændringer. Og det er det, vi har også gennemført DNS-konfigurationen på iOS-enheder. Og så afslutter vi denne tutorial, at jeg du lære Hvordan ændres og konfigureres DNS i iOS og Android?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up