Hvordan opretter man et stamtræ med gratis skabeloner? - Hurtigt og nemt

Familien er samfundets søjle, så du vil altid gerne have de minder, der bevarer denne forening. Stamtræet er et af de elementer, der giver os mulighed for at huske, ære og bevare mindet om hvert medlem af familien. Der er mange digitale værktøjer, der giver dig mulighed for det oprette et stamtræ med gratis skabeloner . Du kan hurtigt og nemt oprette dit stamtræ.

Indeks
 1. Hvad er et stamtræ helt præcist?
 2. Find ud af, hvordan du opretter et stamtræ med gratis skabeloner
  1. Printbare skabeloner
  2. Online skabeloner til redigering
  3. Opret et stamtræ med gratis Excel-skabeloner

Hvad er et stamtræ helt præcist?

Fra et videnskabeligt synspunkt er det det et værktøj, der bruges i slægtsforskning , en gren af ​​historien, der studerer familiegruppen og hver persons stigende og faldende forhold. Det er derfor mere end et velkendt element, det er et grundlæggende instrument til videnskabelig forskning og analyse.

Et stamtræ er vejen herunder familiemedlemmer er visuelt repræsenteret . Det hjælper med at repræsentere en families historiske forhold og omfatter forskellige niveauer og grene; ligesom et træ og dets grene.

Generelt et stamtræ omfatter 3 eller 4 niveauer og 15 familiemedlemmer . Dette er dog ikke en regel, da nogle stamtræer har omfattet millioner af mennesker; som den, der blev præsenteret på Massachusetts Institute of Technology med 13 millioner mennesker.

Find ud af, hvordan du opretter et stamtræ med gratis skabeloner

Den første ting at vide er, at der er en bred vifte af muligheder for at oprette et stamtræ med gratis skabeloner. Derfor vil hver af de alternativer, du har, blive forklaret.

Printbare skabeloner

Opret et stamtræ med gratis printbare skabeloner; Du skal bruge din søgemaskine til at finde skabeloner, og du kan downloade dem til Word, så de er klar til at printe. Hvis din styrke er Power Point, kan du også downloade dem gratis. Det er nok for dig at vælge tema eller design du vil have, at den skal tilpasse designet til din og din families stil.

Så hurtigt og nemt er det bare at udskrive skabelonen og begynde at bygge dit stamtræ. Der er endda websteder, der gør det nemt at redigere skabeloner. Dette er fantastisk til et familieprojekt.

Du kan medtage forskellige niveauer af grene , alt efter hvor mange forældre du vil have med. Nogle websteder har disse gratis skabeloner klar til at udskrive, så du skal bare downloade dem med et enkelt klik. I nogle tilfælde skal du registrere dig med en e-mail eller et socialt netværk såsom Facebook; for at få adgang til modellerne for at kunne downloade dem.

For at oprette dit stamtræ, du skal have organiseret billederne du vil have med. Du skal også have for- og efternavne, hvis du vil forbedre niveauet på dit træ, kan du inkludere fødselsdatoerne for hver forælder. Så du kan bygge dit træ nemt og hurtigt.

Online skabeloner til redigering

Som navnet antyder, er det modeller, der kan ændres online . Der findes forskellige gratis apps og hjemmesider, som du kan logge ind på via en Google- eller Facebook-konto. Følg derefter disse trin:

 1. Saml digitalt, fotos af hele familien, der skal indgå i stamtræet.
 2. Udføre forskning i familiedata, datoer, navne, fødested; sammen med andre data, du ønsker at inkorporere i træet.
 3. Indtast din foretrukne app eller hjemmeside, og vælg den skabelon, du vil bruge.
 4. Begynd at redigere skabelonen ved tilføje korrekt; billeder af din familie og de data, som den model, du har valgt, anmoder om.
 5. Giv dit stamtræ en titel og gem ændringerne.
 6. Når først færdig, du kan printe træet eller endda dele det på sociale medier .

Opret et stamtræ med gratis Excel-skabeloner

Excel giver dig også mulighed for at oprette dit stamtræ takket være gratis skabeloner . Enkelt og gratis. Her er trinene:

 1. Åbn Excel.
 2. Vælg muligheden » flere modeller “.
 3. Sæt » stamtræ skabeloner i søgefeltet. Du vil se alle tilgængelige skabeloner, og du skal vælge, hvilket design du vil bruge.
 4. Begynd at redigere, herunder datoer, navne og familiebilleder .
 5. Gem ændringerne, så kan du udskrive den eller dele den med andre online.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up