Sådan aktiveres og konfigureres Forstyr ikke-tilstand på Android eller iPhone?

I dag vil vi se hvordan man aktiverer og konfigurerer Forstyr ikke-tilstand på Android eller iPhone på en meget enkel måde og i få trin. Til gengæld kan du være interesseret i at slå notifikationer til og fra på Android. Men i dag skal vi fokusere på forstyr ikke-tilstand.

Sikkert, når du forsøger at sove behageligt efter en hård dag, ringer telefonen, hvilket vækker dig og gør det sværere for dig at falde i søvn. Det er sket for os alle fra tid til anden.

Hvem er løsningen? Mange mennesker vælger at sætte deres enhed i flytilstand eller slukke den direkte. Den bedste mulighed i disse tilfælde er at brug forstyr ikke-tilstand , på denne måde vil vi fortsat være forbundet, modtage beskeder, opkald, WhatsApp-meddelelser, sociale netværk, spil osv. Men uden at være til gene lydene og meddelelserne af samme.

Vi vil se en simpel tutorial for at kunne aktivere på både Android og iOS . Aktivering af den er meget enkel og også at konfigurere dens muligheder, så den fungerer på den måde, der passer os bedst.

Men før vi går videre til tutorials, skal vi lære præcis, hvad Forstyr ikke-tilstand er for mobile enheder og alle de fordele, det giver os.

Indeks
  1. Hvad er Forstyr ikke-tilstand?
  2. Sådan aktiverer du Forstyr ikke-tilstand på Android
  3. Sådan aktiverer du Forstyr ikke på iPhone

Hvad er Forstyr ikke-tilstand?

Det første, vi skal være klar over er hvad der er forstyr ikke-tilstand? Det er en nysgerrig tilstand, hvor stort set alle lyde er dæmpet, notifikationer eller lignende ikke vil være synlige. Det er ideelt at bruge det, når vi ikke ønsker, at nogen skal forstyrre os, mens vi gør noget vigtigt.

Du tror måske, det er det samme som » Flytilstand “. Men med tilstanden » Forstyr ikke , kan der gøres undtagelser. Du kan modtage opkald eller beskeder, hvilket ikke er muligt i flytilstand.

Selv Forstyr ikke-tilstand kan programmeres til at tænde på et tidspunkt og slukke på et andet. Perfekt, når du skal tage en lur eller se en serie og ikke vil have, at nogen generer dig, medmindre det er en nødsituation.

Sådan aktiverer du Forstyr ikke-tilstand på Android

For at gøre dette skal du blot hente meddelelsespanelet og i hurtigfunktionerne skulle et "Forstyr ikke"-ikon vises. Hvis du ikke kan finde det på den måde, skal du gå til » Indstillinger " derefter " Hans » og du vil se muligheden » Forstyr ikke “.

Husk, at afhængigt af det tilpasningslag du har på Android. Muligheden kan findes andre steder.

Når vi klikker på muligheden, flytter vi til en ny skærm, hvor vi kan konfigurere undtagelser, tidsplan osv. Under alt vil vi have knappen "Aktiver nu", som vi kan aktivere med » Forstyr ikke “.

Under alle omstændigheder skal du huske at deaktivere Forstyr ikke-tilstand, når du modtager et opkald. Da hvis du konfigurerer muligheden for ikke at modtage opkald, vil du ikke bemærke, når de ringer til dig.

Sådan aktiverer du Forstyr ikke på iPhone

For at aktivere Forstyr ikke-tilstand på iPhone skal du gå til » Indstillinger » og flyt kontakten i sektionen » Forstyr ikke som vil dæmpe opkald og notifikationer.

Du kan også åbne kontrolcentret og holde måneikonet nede i et par sekunder for at gå ind i indstillingerne. Med et enkelt tryk kan du tænde eller slukke den.

På samme måde som i Android kan du program denne tilstand på forskellige tidspunkter. Afhængig af situationen kan du få meget ud af det.

Glem ikke, at vi udgiver daglige tutorials på iOS og Android. Vi inviterer dig til at besøge Watch How It Is Done dagligt for at finde nye vejledninger, tutorials og tips til disse to operativsystemer.

Aktivering af Forstyr ikke-tilstand, mens du kører bilen og til andre handlinger, er bestemt noget, du bør overveje, mens du bruger din mobil.

Hvis du stadig har spørgsmål vedr hvordan man aktiverer og konfigurerer Forstyr ikke-tilstand på Android eller iPhone, vi inviterer dig til at efterlade os en kommentar nedenfor, og vi vil med glæde hjælpe dig så meget som muligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up