Hvordan afspiller jeg musik og sange på min Android- og iOS-mobiltelefon med de bedste gratis apps?

I øjeblikket bruges mobile enheder ikke kun til at kommunikere, da vi takket være teknologi og fremskridt inden for mobile applikationer kan have en bred vifte af aktiviteter, som vi kan udføre med den. For eksempel; tage billeder , se videoer , surfe på internettet , spille spil og lytte til musik blandt andre.

I de fleste enheder er der ingen forudinstallerede programmer til at afspille musik, kun ved visse lejligheder vil vi have et program, der giver os mulighed for at bruge vores enhed som en bærbar radio.

Når vi går ind i PlayStore (Android) eller den AppStore (iOS), vi kan finde utallige applikationer inklusive musikafspillere, men det er svært at afgøre, hvilken der er den bedste. I denne artikel hjælper vi dig med at vide bedste gratis apps til at afspille musik og sange på din Android- og iOS-mobiltelefon.

Indeks
  1. Spotify
  2. Deezer
  3. YouTube Red og YouTube Music
  4. Soundcloud
  5. bandlejr
  6. NetEase

Spotify

En af de mest kendte applikationer i øjeblikket, der har en gratis version og en premium version. I den gratis version kan vi få adgang til det store musikbibliotek som denne applikation tilbyder os, men ved ikke at betale for tjenesten kan vi absorbere et par sekunders reklame.

Det Premium-version af Spotify, i mere' eliminere reklamer, vil give os mulighed for at downloade musik til at lytte til, når vi ikke har en internetforbindelse og adgang til personlige afspilningslister. Det understøtter i øjeblikket Android og iOS .

Deezer

En app, der ligner Spotify , især i dets interface og udseende, med mulighed for at være gratis eller Premium. I Premium-versionen får vi adgang til en personlig liste over anbefalinger, som nævnte applikation opnår gennem algoritmer for vores musiksmag. Selvom gratisversionen slet ikke er dårlig.

Ligesom Spotify giver det os mulighed for at downloade sange og lytte til dem uden internetforbindelse. Denne app er understøttet på Android og iOS.

YouTube Red og YouTube Music

YouTube har allerede en gratis applikation, der giver os mulighed for at se videoer på enhver enhed, men det sker, at når vi lytter til musik fra applikationen, og vi blokerer vores skærm, stopper sangen med at spille, selv med d utallige fordele i denne gratis version.

Derfor har YouTube lavet en Premium-version, hvor betaling for tjenesten giver os adgang til fjernelse af annoncer under videoer og mulighed for at arbejde i baggrunden med vores enhed. Ankomsten af YouTubeMusic drager fordel af en applikation, der ligner Spotify med udelukkende musikalsk indhold og gør den ideel til hverdagsbrug. Det understøtter Android og iOS.

Soundcloud

En gratis platform, der i flere år har tilbudt os et galleri, hvor vi ikke kun kan finde musik, men også podcasts, radioprogrammer, nyheder, lydbøger og bland nemt musik som en DJ . Vi kan finde nye og amatørkunstnere i dit galleri, som bruger SoundCloud til at uploade deres indhold før større servere, hvor de vil kræve højere krav til at dele nævnte materiale. Det understøtter Android og iOS.

bandlejr

Et nyt og gratis alternativ på markedet, der blot har til formål at fremme produktionen af ​​nye kunstnere og støtte dem økonomisk og moralsk, da indholdet er gratis tilgængeligt og med mulighed for at downloade dem ved at betale forskellige beløb, der er fastsat af ophavsmændene til hver lyd arbejde. Det understøtter Android og iOS .

NetEase

En gratis applikation af kinesisk oprindelse, der minder meget om Spotify, har i øjeblikket millioner af sange i sit bibliotek og tilbydes som et gratis alternativ uden reklame, hvilket giver os mulighed for at downloade sangene i formatet DRM-fri MP3 fra et album eller en afspilningsliste, opret brugerdefinerede afspilningslister og se endda sangtekster i afspilleren.

Appen er i øjeblikket kun tilgængelig til download på kinesisk og har en regional blok, så nogle lande bliver nødt til at bruge en privat VPN for at få adgang til den.

Vi håber, du nyder disse apps enten i deres gratis version (som alle har det) eller i deres betalte versioner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up