Sådan rettes langsom åbning af downloadmappe i Windows 10

I dag vil vi se hvordan man løser langsommelighed, når man åbner download-mappe i Windows 10 , hvilket kan være ekstremt irriterende for mange brugere. Dette er noget, mange af os har lidt af siden Windows Vista, og det ser ud til at forblive det samme i W10.

Når vi surfer på internettet, er det ret almindeligt, at vi downloader en masse ting. Fra billedfiler, videoer, programmer, spil mv. Hvor bliver alle downloadede filer hen? Som standard har browsere filer gemt i downloadmappen, så alle downloadede filer går til denne mappe.

Hvis du er her, er det fordi du forsøgte at åbne downloadmappen, og det tog op til 30 sekunder eller mere at indlæse. Selve mappen åbner hurtigt. Den grønne bjælke bliver dog ved med at lade op i ret lang tid.

Det ser ud til, at det faktisk er en slags fejl, der får downloadmappen til at ændre sin optimering til billed- eller videoformater. Hvilket betyder filer fra for eksempel: Word, Photoshop, Win RAR, kan installeres , etc. De tager for lang tid at indlæse, og derudover genereres thumbnails.

Hvordan kan vi løse det? Sådan får du en downloadmappe til at indlæses hurtigere ? For at gøre dette skal det optimeres, så det passer til alle elementer, alle formater og ikke kun billeder eller videoer.

At gøre dette er slet ikke kompliceret, og vi kan se lidt nedenfor trin for trin, hvordan vi skal gøre for at opnå dette. Det er en alt for simpel proces, der på kort tid vil give dig mulighed for hurtigt at få adgang til downloads-mappen uden at skulle vente i flere minutter, hver gang du vil se de filer, du har downloadet.

Indeks
  1. Download-mappen tager lang tid at åbne
  2. Rette langsom download mappe

Download-mappen tager lang tid at åbne

  • Den første ting at gøre er at gå til din download-mappe. Det er i din hjemmemappe, eller du kan gå ind fra » Dette hold " Hvor " Mit mandskab “.
  • Derefter skal du højreklikke på den hvide baggrund og fra kontekstmenuen skal du klikke på muligheden » Ejendomme “.
  • Et nyt vindue åbnes, her skal du gå til fanen, der siger » Tilpas og du vil se, at der vises et afsnit, der siger " Optimer denne mappe til “.
  • Det eneste du skal gøre er at klikke på rullemenuen, og du skal vælge » Generelle elementer efter at have accepteret dette.

Rette langsom download mappe

Generelt er problemet hovedsageligt på grund af, at mappen er blevet optimeret specifikt til en bestemt klasse af filer . Dette får resten af ​​filerne til at indlæse meget langsomt, i modsætning til det format, der er angivet fra de ovenfor nævnte muligheder.

Når mappen er optimeret til generelle filer, skulle den nu køre normalt med en rimelig hastighed. Men hvis det fortsætter med at køre langsomt, har det sandsynligvis noget med harddisken at gøre.

I dette tilfælde bliver du nødt til det forespørg om tilstanden af ​​den samme disk med forskellige eksisterende programmer for at kunne analysere mekaniske og solide harddiske. Glem ikke, at diskene fra tid til anden opfylder deres livscyklus, og vi er nødt til at ændre dem for andre.

Som altid, husk, at hvis du er i tvivl om, hvordan du løser mappen med langsomme downloads, når du prøver at åbne den i Windows 10, kan du efterlade os en kommentar lidt længere nede i afsnittet, der er dedikeret til det, og vi vil med glæde hjælpe dig med alt, hvad du har brug for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up