Sådan afinstalleres videospil og programmer på Windows 10 og Steam

Følg vores vejledning for at frigøre plads på din computer ved at slette apps og spil

Mængden af plads af opbevaring på vores computer har altid været et vigtigt emne for brugere, der kan lide computerspil multimedieindhold såsom film eller serier eller endda dem, der bruger pc måde professionel og arbejde med store filer, såsom i den audiovisuelle sektor. Og hvis antallet af gigabyte eller terabyte fortsætter med at stige over årene og med nye teknologier, stiger størrelsen af ​​installationsfilerne også, hvad enten det er til spil, multimedieindhold eller programmer. Problemet er endnu større med det nye skiver af venlig SSD, som selvom de er meget hurtigere, er deres plads generelt mere begrænset end traditionelle harddiske. Af denne grund tilbyder vi dig en række tutorials for at lære, hvordan du frigør plads i Windows 10 Hvor Damp hurtigt og nemt, afinstallere sådanne videospil, programmer eller applikationer som vi ikke længere bruger.

Sådan sletter du spil og apps i Windows 10 og Steam

Det første vi lærer er at afinstallere et videospil eller program i Windows 10 ; For at gøre dette skal du følge disse trin:

 1. Klik på Windows 10 startikonet.
 2. Klik på Indstillinger, ikonet med tandhjulssymbolet.
 3. Vælg Apps og funktioner.
 4. Find det videospil eller program, du vil afinstallere.
 5. Klik på det videospil eller program, du vil fjerne.
 6. Klik på indstillingen Afinstaller, der vises øverst.

Når vi ved, hvordan man sletter videospil eller programmer til Windows 10, lærer vi hvordan fjern native apps fra Windows 10 . Og det er det takket være Microsofts officielle butik, vi kan downloade et væld af programmer, der er specielt designet til den seneste version af dets operativsystem til computere. Og selvom de generelt ikke fylder meget, kan flere dusin af dem nemt installeres, optager betydelig plads på pc'en . For at gøre det skal du følge disse trin:

 1. Klik på Windows 10 startikonet.
 2. Find den app, du vil afinstallere.
 3. Placer markøren over adgangs- eller programikonet.
 4. Højreklik på musen.
 5. Klik på indstillingen Afinstaller.

Nu efterlader vi oprindelige Windows 10-videospil og -programmer for at tage springet til Damp , verdens mest populære distributionsplatform for digitale videospil på pc, hvor vi kan akkumulere snesevis og snesevis af installerede videospil, der vil optage en betydelig størrelse af vores hovedlager. Så hvis vi vil afinstallere et bestemt videospil eller flere af dem, vi har installeret, skal du blot følge disse trin:

 1. Få adgang til Steam via dens Windows-genvej.
 2. Klik på menuen Bibliotek, der er placeret i den øverste venstre del af hovedvinduet.
 3. Find det videospil, du vil afinstallere fra din pc.
 4. Højreklik på spillet for at afinstallere det med din mus.
 5. Klik på indstillingen Afinstaller.

Når vi har afinstalleret de videospil, vi har valgt, licenser forbliver knyttet til vores profil så vi kan geninstallere det så mange gange vi vil, hvis vi har nok ledig lagerplads.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up