Sådan opdaterer du Samsung Smart TV-software? - Hurtigt og nemt

Verden regner med opfindelsen af fjernsyn fra årtier. Hvis du tænker over det, har du gode minder med din familie og venner, når de ser et program, spil eller serie.

Denne enhed har vist sig at være en fremragende allieret i hjemmet, fordi den med sin underholdning gør livet mere udholdeligt. Selvfølgelig har teknologien udviklet sig siden oprettelsen af ​​de første fjernsyn, da de store mærker konstant fornyer sig.

Der vil altid være konkurrence på dette marked, som vil motivere til kontinuerlig innovation for at fremstille flere og mere avancerede modeller. Efterhånden som teknologien udvikler sig, er det selvfølgelig bedst at holde sig ajour samtidig for at være opmærksom på hver ny udgivelse. Og på den måde kan vi holde vores elektroniske enheder opdateret derhjemme. Mange forsøger at lave deres gamle TV om til et Android Smart TV for at holde sig opdateret.

Hvis du ejer en Samsung SmartTV og du ikke ved, hvordan du opdaterer softwaren, i denne artikel viser vi dig, hvordan du kan gøre det.

Indeks
  1. Hvad er et Smart TV?
  2. Hvordan opdaterer man softwaren på et Samsung Smart TV hurtigt og nemt?
    1. Metode 1: Direkte fra Smart TV via internettet
    2. Metode 2: Brug af USB-drev

Hvad er et Smart TV?

Til at begynde med er det godt at sætte sig ind i begrebet Smart TV eller Smart TV og kender dens funktion.

Disse har en internetforbindelse ud over en funktion Web 2.0 hvilket giver bedre interaktion med enheden. Det vil sige, at det er de fjernsyn, der udover at udføre deres hovedfunktion med at sende og modtage billeder, indeholder meget avancerede funktioner såsom at tage skærmbilleder på dit Smart TV udstyr, dette giver dig også mulighed for, hvis du vil, bruge din android celle. telefon som fjernbetjening til blandt andet dit Smart TV. Alle disse funktioner og mere, som du typisk ville se på en computer, men efterhånden som tingene udvikler sig, kan du komme på et tv.

Hvordan opdaterer man softwaren på et Samsung Smart TV hurtigt og nemt?

For at holde dit Samsung Smart TV i top stand, skal du altid holde dets software opdateret.

Men hvordan gør man det? Herunder kan du se, hvordan du opdaterer softwaren på to forskellige måder, så du kan vælge den, der passer dig. En måde vil tillade dig at gøre dette direkte fra Internetbaseret smart-tv og den anden via brug af en USB-nøgle.

Metode 1: Direkte fra Smart TV via internettet

Denne mulighed præsenteres normalt automatisk på Smart TV'et, og du skal blot godkende download af den nye softwareopdatering. For at dette kan fungere normalt, skal du have en god internetforbindelse og til gengæld den korrekte konfiguration af den.

Derfor skal du vælge "Hjem" eller "Menu" fra din Smart TV-fjernbetjening for at udføre konfigurationen. Når du er i menuen ved hjælp af pilene, skal du gå til at søge efter indstillingen "Rød", og efter at have fundet den, markerer du "Ok". Når du går ind, vil du fokusere på at få adgang til "Netværkskonfiguration"-muligheden og dermed markere "Ok" og fortsætte.

Du skal der angive, hvilken type forbindelse du vil bruge enten af Wi-Fi, enten via kabel , og vælg derefter dit netværk eller det, du vil bruge. Derefter vises muligheden for at indtaste adgangskoden for at få adgang til dit netværk. Når du har indtastet det, vil en forbindelsestest blive udført, og voila, du har konfigureret det.

Metode 2: Brug af USB-drev

Denne procedure er meget mere manuel end den forrige, men den er et godt alternativ, hvis du kan lide mekanik mere. Først skal du gå til Samsungs officielle hjemmeside, søge efter din Smart TV-model og vælge den der.

Find i din tv-model "Brugervejledning og downloads" og vælg muligheden "Se mere indhold". Gå derefter direkte til "Downloads" for at finde den, der siger "Opdater fil (USB-type)" . Vi anbefaler, at du vælger den med en nylig dato, før du downloader.

Når du downloader den nye version af softwaren, skal du downloade den eller gemme den på en USB-stick, der har plads nok til den. Når du er inde i USB-drevet, kan du slutte det til dit Smart TV for at starte opdateringsprocessen.

Tænd dit Smart TV og gå til menuen for at få adgang til "Teknisk support" , skal du finde muligheden "Softwareopdatering". Der bliver du nødt til at vælge den mulighed, der giver adgang til USB-drevet, efter at have logget ind, skal du blot vælge "Opdater nu". Opdateringsprocessen starter, i slutningen genstarter dit Smart TV, og derefter vil softwaren blive opdateret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up