Sådan tilføjer og køber du et andet domæne hos Banahosting - hurtigt og nemt

Banahosting er et program, der tilbyder delte lagringstjenester fra internettet. Giver dig mulighed for at oprette fra et domæne for at placere din webside meget nemt. I denne artikel lærer du, hvordan du tilføjer og køber en andet domæne hos Banahosting – hurtigt og nemt.

I dag skal vi lære dig, hvordan du gør det i et par trin, du kan oprette og købe et domæne, du vil også lære, hvordan du tilføjer og køb et andet domæne på din Banahostin-konto. Vi ønsker dig den største succes med eksperimentet.

Indeks
  1. Hvordan kan jeg tilføje og købe et andet domæne fra Banahosting? - Begynder niveau -
    1. Trin til at tilføje et domæne i Banahosting
    2. Trin til at købe et domæne hos Banahosting
    3. Trin til nemt at tilføje og købe et andet domæne fra Banahosting

Hvordan kan jeg tilføje og købe et andet domæne fra Banahosting? - Begynder niveau -

Hvis du vil ind Banahosting i Som nybegynder skal du først vælge emnet for din hjemmeside og det emne, du vil diskutere. Så skal du ind i Banahosting og leje webhosting. I de samme tre fly vises, vælg det du foretrækker.

Hvis du kun ønsker at have ét domæne for hele måneden, kan du vælge grundplan , men hvis du tværtimod ønsker at have flere domæner, anbefaler vi, at du bruger det professionelle domæne, med en månedlig omkostning. Vi vil først vise dig, hvordan du tilføjer og køber et domæne fra Banahosting.

Trin til at tilføje et domæne i Banahosting

Når din plan er valgt, vil den omdirigere dig til en anden side, hvor du skal sætte navnet tidligere tænkt, hvis det vises med rødt er det fordi en anden person allerede har valgt dette navn, hvilket forpligter dig til at kontakt .

Det næste skridt for tjek at dit navn er tilgængeligt. Klik derefter for at fortsætte, nu dukker der to skærmbilleder mere op, hvor der ikke skal ændres noget, bare klik for at fortsætte.

Trin til at købe et domæne hos Banahosting

Nu, efter de foregående trin, vil du finde siden, hvor du skal købe dit domæne og den månedlige plan; For at gøre dette skal du klikke på betaling og du skal udfylde formularen på siden. Ligeledes vil du have flere betalingsmetoder, vælg en af ​​dine præferencer.

Ved kassen vil den omdirigere dig til din domæneside. For at denne side skal aktiveres, vil instruktionerne blive sendt til din e-mailadresse angivet i det foregående trin, på denne måde vil du have købt et domæne på denne platform.

Trin til nemt at tilføje og købe et andet domæne fra Banahosting

Hvis du kun har brugt ét domæne i Banahosting i lang tid og vil tilføje et andet, hvad skal du så gøre? Det er, hvad vi vil forklare nedenfor.

Gå først ind på din Banahosting side, når du kommer ind på siden vil du kunne se de domæner der allerede er aktive, men i dette tilfælde har du kun et, så du skal klikke på domænerne øverst, så klik på " registrere et nyt domæne “.

Når du er der, bliver du nødt til at kontrollere, at den er tilgængelig, for dette placerer søgeordet for din side i søgemaskinen; fortsæt med at klikke på næste. Nu skal du inkludere adressen dit domæne peger på, og den vil linke til bolig at du har købt tidligere.

Sådan annulleres et andet domæne i Banahosting

Åben din E-mail og servere på dit domæne vil kopiere disse links og indsætte dem på denne side. Fortsæt med at klikke på Fortsæt. Nu vises siden, der afslutter dine domæneomkostninger, klik for at betale. Udfyld formularen igen med alle dine data og betalingsmetoder, og du skal udfylde den.

Når det er gjort, vil du modtage en faktura, som du kan downloade . Ligesom første gang vil dit domæne blive vist afventende, efter et par timer vil det være aktivt, men hvordan tilføjer man det? Du skal gå til "vores tjenester". Så dukker der en slags side op, du skal klikke der og derefter "indtast cpanel".

Når du gør dette, indtaster du Banahosting-administratorer, går til den del, hvor det vises "domæner", og indtaste yderligere domæner . Når du indtaster det, skal du indtaste navnet på dit domæne, der allerede er oprettet, og de andre felter vil automatisk blive udfyldt, klik for at tilføje.

Lave en ftp-konto , indtast navn og adgangskode i formularen, der vises nederst. Til sidst skal du klikke på "tilføj et domæne".

På denne hurtige og nemme måde kan du tilføje og købe et andet domæne hos Banahosting . Glem ikke at fortælle os i kommentarerne, hvad du synes om de angivne oplysninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up