Hvordan sætter man to forskellige ringetoner på en to-chip mobiltelefon?

Det smartphones er meget nyttige værktøjer til at kommunikere med mennesker, der er overalt i verden på få sekunder. Alt du behøver er et godt signal og internetadgang for at blive forbundet til det globale globale netværk.

Opkald er en af ​​de ældste og mest klassiske kommunikationsformer siden udviklingen af ​​telekommunikationsteknologien. Den består i det væsentlige af den auditive interaktion af 2 telefoner, der som en kanal bruger de elektromagnetiske bølger, der rejser sig i kilometer fra punkt A til punkt B.

Telefoner er kommet langt siden deres fødsel indtil nu, og tilføjer mange funktioner såsom kameraer, Wifi, Bluetooth og muligheden for at have 2 linjer.

Denne sidste funktion, som nogle telefoner har, tillader ting som at have en linje udelukkende til internettet, eller hvis du vil have et privat nummer.

Hvis du ejer en af ​​disse forsikringstelefoner, har du indset, hvor nyttig det er at programmere 2 uafhængige opkaldstoner. Hvis du ikke ved, hvordan du programmerer denne mulighed, viser vi dig hvordan, men først vil vi tale lidt om fordelene ved at have 2 linjer.

Indeks
 1. Hvad er fordelene ved at have en telefon med 2 linjer?
  1. Har 2 telefonlinjer
  2. Nyd to datahastigheder
  3. Dårlig modtagelse
 2. Hvordan programmerer man 2 forskellige ringetoner til din dual sim-telefon?
  1. Trin 1
  2. 2. trin

Hvad er fordelene ved at have en telefon med 2 linjer?

At have en dual sim-telefon er meget nyttig på grund af fordelene ved at være forbundet til flere telefonnet den samme tid. Hvis du ikke kender fordelene, viser vi dig her nogle af dem, så du er informeret.

Har 2 telefonlinjer

Den første fordel er den mest åbenlyse og er at kunne have 2 telefonnumre i den samme enhed. Det er helt sikkert sket for nogen, at de beder om deres nummer, og de vil ikke give det ud, eller du arbejder, og de vil holde deres kontakter adskilt.

EN dual sim telefon giver dig mulighed for at holde en rækkefølge af personer, der kan kontakte dig på det nummer, du giver.

Nyd to datahastigheder

Du kan nyde en telefon dobbelt SIM-kort at have to forskellige mobilserviceplaner i samme terminal. I den ene kan du have en opkalds- og beskedpakke, mens du i den anden kan have en datapakke.

Dette er især nyttigt, når en virksomhed i dit område har en bedre dækning end en anden, men mangler kvaliteten af, hvad den forrige gør. For eksempel kan en virksomhed have meget god netværkshastighed, men den har ikke meget dækning, eller opkaldstjenesten svigter.

Dårlig modtagelse

Denne fordel er knyttet til den forrige, det kan være sket for dig, at i et bestemt område er dækningen på en linje bedre eller dårligere. Det kan ske, at selv dækningen af ​​signalet er ikke-eksisterende i visse lokaliteter med en operatør, men med den anden, hvis det er tilfældet.

Men hvis du har en dual SIM-telefon, har du muligvis en bedre dækning i områder, hvor det er svært at nå signalet. På dette tidspunkt vil du helt sikkert være blevet opfordret til at få en dual SIM-telefon på grund af de fordele, den tilbyder. Nå, på eBay kan du finde gode tilbud på modeller lige fra high-end til low-end, hvilket du kan god fornøjelse.

Hvordan programmerer man 2 forskellige ringetoner til din dual sim-telefon?

Nu hvor du ved hvad fordele ved at have en dual sim-telefon, vi viser dig, hvordan du programmerer to forskellige opkaldstoner. På denne måde, når du har en telefon af denne type, eller hvis du allerede har den, vil du vide, hvordan du konfigurerer denne meget nyttige mulighed.

Trin 1

Gå til telefonindstillinger, kig bare i appskuffen og efter at have indtastet den går vi ned til muligheden "lyd og vibration" . Når du har indtastet det, skal du gå til sektionen "Ringetone" og aktivere indstillingen "Indstil ringetone for hver sim".

2. trin

Når du har aktiveret indstillingen, giver sektionen dig mulighed for det vælg den tone, du vil bruge for hver sim , vælg blot standardtonerne eller de sange, du ønsker. Klar, hvis du har fulgt alle disse trin, har du allerede muligheden konfigureret korrekt, og du vil have en ringetone for hvert nummer.

Har du brug for 2 telefonnumre, men har du ikke en dual SIM-telefon? Oprettelse af et virtuelt telefonnummer er en god mulighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up