Sådan forbinder du mit Smart TV til internettet i nogle få enkle trin

Tilslutning af mit Smart TV til internettet har virkede lidt kompliceret i starten, fordi jeg ikke vidste, hvordan man gjorde det, og det viste sig at være lettere, end jeg kunne forestille mig, når du læser denne lille, men vigtige artikel, vil du indse, hvor hurtigt det er. for at få adgang til internettet på din enhed.

Det er praktisk at udvide og uddybe emnet, der virkelig kendetegner dette afsnit, hvordan man forbinder et Smart TV til internettet i nogle få enkle trin, det vigtigste trin, som vi skal fremhæve er, at for at opnå internetforbindelsen er der to muligheder for ' adgang: Med et Ethernet-kabel eller med et trådløst WIFI-netværk.

I teorien, han er mere tilrådeligt at bruge Ethernet-metoden fordi det garanterer en stabil forbindelse, men hvis du ikke har kablet ved hånden, eller det er mere bekvemt for dig at have trådløs adgang, fordi WIFI vil give dig den samme funktion at oprette forbindelse til internettet.

Indeks
  1. Hvordan kan jeg forbinde mit Smart TV til internettet med Ethernet-kablet?
  2. Hvordan kan jeg forbinde mit Smart TV til internettet med WIFI trådløst netværk?
  3. Hvad er fordelene ved at have et Smart TV derhjemme?

Hvordan kan jeg forbinde mit Smart TV til internettet med Ethernet-kablet?

Når du har læst ovenstående muligheder, kan vi forklare detaljeret de trin, du skal følge for at få en effektiv tilslutning af enheden.

Hvis routeren er tæt på tv'et, er det muligt at bruge kabelforbindelsen, men det er nødvendigt at lave en Ethernet-konfiguration, og til dette, tag kablet og tilslut det fra LAN-port fra router til LAN-port på enheden, dvs. hvor den automatisk skal få adgang til internettet.

Hvis dette ikke sker, lokalisere opsætningsmenuen på din Smart TV-enhed klik på netværk eller netværksforbindelse, vælg muligheden for at starte forbindelserne og derefter på LAN-forbindelsen og følg instruktionerne til slutningen.

Ikke alle Smart TV-enheder er ens, afhængigt af hvilket mærke du finder fra ord eller forskellige indstillinger men dette er de generelle trin for hver enhed.

Hvordan kan jeg forbinde mit Smart TV til internettet med WIFI trådløst netværk?

Hvis det nu er bedre for dig at oprette forbindelse til WIFI-netværket, anbefaler vi, at du sørger for, at du som minimum har enhederne tilsluttet netværket, da det kan forringe kvaliteten af ​​det.

Metoden, der bruges til at komme ind i WIFI-netværket i smartenheden, er meget enkel, da den ligner den, der anvendes til tilsluttes LAN-porten for at gøre dette skal du tage følgende trin i betragtning nedenfor.

Find indstillingsmenuen på dit Smart TV, klik på netværk eller netværksforbindelse, og vælg derefter på startforbindelsesindstillingen Knap til trådløs forbindelse find navnet på dit WIFI-netværk og indtast derefter nøglen

Så vil den være operationel og klar til brug. Og hvis du stadig er uklar omkring funktionerne og fordelene ved et smart tv viser vi dig nedenfor en lille oversigt over alt, hvad du kan gøre hjemmefra, efter at du har tilsluttet din enhed til internettet.

Hvad er fordelene ved at have et Smart TV derhjemme?

Et Smart TV er en af ​​de bedste opfindelser som udviklingen af ​​markedet har medført, er det et smart-tv, der giver dig adgang til flere aktiviteter (såsom at oprette forbindelse til internettet), der er nødvendige i dag.

Dernæst vil vi introducere dig til fordelene ved at have et Smart TV derhjemme. Dette smart enhed indeholder forskellige alternativer og værktøjer, der vil være meget nyttige, begyndende med det faktum, at den udfører de samme funktioner som en computer, og du kan installere applikationer og spil, hvilket sikrer komforten for hele familien.

Med Smart TV gør du følgende: se serier og film online ved hjælp af platforme som Netflix, HBO, Disney Plus og andre , kan du også lytte til YouTube-musik, surfe på internettet, få adgang til sociale netværk, spille spil og foretage videoopkald. Du skal bare downloade Google Play og spille på dit Smart TV

Takket være et smart fjernsyn er det det er muligt at lave videokonferencer og lad os sige, at det i disse tider med Covid-19-pandemien har været det mest levedygtige arbejdsredskab i mange virksomheder rundt om i verden. Zoom-platformen er den mest brugte af iværksættere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up