Sådan tildeles et drevbogstav permanent til et USB-drev

USB-drev er meget nyttige enheder som giver dig mulighed for problemfrit at gemme og transportere digital information overalt. At have et USB-flashdrev er en stor fordel, for hvis det var meget svært at kunne slette dine filer fra pc'en og overføre dem til en anden, så er det afgørende at holde disse diske i god stand.

En af de ting, som mange computerentusiaster gør for at adskille deres drev fra andre, er at ændre det drevbogstav, der er tildelt USB-drevet, da dette er en fantastisk måde at personliggøre det på. Det er dog ikke alle, der ved, hvordan man bruger denne funktion.

Vi inviterer dig derfor til at læse artiklen indtil slutningen, så du kan lære ændre eller permanent tildele et drevbogstav til dit USB-flashdrev selvom din computer i nogle tilfælde kan gå ned og stoppe med at genkende USB-hukommelse, vil den i disse tilfælde lære dig, hvordan du løser problemet, når din pc ikke genkender et USB-flashdrev

Indeks
  1. Hvad er drevbogstaver?
  2. Hvordan tildeler man et bogstav til din USB-nøgle?
    1. Trin 1
    2. 2. trin

Hvad er drevbogstaver?

USB-sticks er et meget alsidigt element inden for computing, med dem kan du starte eller logge på Windows og dermed spare dig selv for en masse besvær.

Hvert drev har et bogstav. Drevbogstaverne på din pc er kortvarigt resultatet af en alfabetkortlægningsproces indenfor IT til visuelt identificere et volumen eller et logisk drev i pc'en .

For eksempel i Windows-operativsystemet er dette bogstav tildelt hver partition, du har på en harddisk, et diskdrev og USB-drev, som du indsætter i maskinen. Det skal bemærkes, at du også kan installere programmer på et USB-flashdrev og spare plads på harddisken.

Brevtildelingsprocessen sker automatisk men det betyder ikke, at et andet bogstav ikke kan tildeles vores USB-flashdrev, og faktisk er det meget enkelt, vi guider dig gennem processen.

Hvordan tildeler man et bogstav til din USB-nøgle?

Følg trinene, som vi viser dig nedenfor, og du vil se, at du to og tre kan tildele et bogstav til dit USB-drev uden problemer.

Trin 1

Den første ting du skal gøre er at gå til startmenuen eller søge efter søgeforstørrelsesglasset på din computer og skrive Opret og formater harddiskpartitioner. Du skal vælge den første mulighed, der kommer ud, og når du er inde, vil du finde en liste med de logiske enheder, der er tilgængelige på din pc.

2. trin

Sørg for, at USB-enheden er tilsluttet din computer, for at den vises på listen. Når du har identificeret den, er den næste ting at gøre, at højreklikke og vælge Skift drevbogstav eller sti og finde placeringen af ​​det aktuelle drevbogstav. fra USB-stikket.

Når du har fundet denne mulighed, skal du ændre den, så du kan tildele den et nyt bogstav og sikre, at indstillingen Tildel drevbogstav Næste er kontrolleret.

Og det er det, du skal bare acceptere for at ændringerne bliver gemt og din USB-nøgle har det bogstav, du har valgt , var det slet ikke svært? Vi håber, at du ikke har haft problemer med trinene i den guide, vi har leveret.

USB-hukommelser er ikke kun gode til at gemme nyttig information til senere brug på din pc, men du kan også tilslutte USB-hukommelse til en mobiltelefon for at overføre filer til eller fra den. Af denne grund, hvis du allerede har læst disse trin, er det tid til at begynde at ændre bogstavet på dine drev, som du tilslutter til din pc, i henhold til din bekvemmelighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up