Sådan finder du netværkskortdriveren, som min pc har brug for, og installerer den

Det piloter eller drivere er en væsentlig del af vores computere. De er en del af et stort netværk af elementer, som vores pc arbejder med og vedligeholdes under optimale forhold.

Drivere er kendt for at være programmer, der er nødvendige for den korrekte funktion af ethvert operativsystem, da uden dem kunne nævnte enhed ikke kommunikere med andre fysiske enheder.

Som mange af jer ved, udfører de funktioner, vi udfører gennem software udføres udelukkende i hardware. Men for at dette kan ske, skal systemet opretholde næsten kontinuerlig kommunikation med hver af disse enheder.

Det er her, piloterne træder i aktion, da de er ansvarlige for at sætte gang i nævnte kommunikation mellem de operativ system og de komponenter, der er nødvendige for at udføre handlingen. Funktioner udført med en fysisk komponent skal også etablere direkte kommunikation med hele systemet, og dette vil ske gennem føreren.

Indeks
  1. Hvordan ved jeg, hvilke drivere min pc har brug for?
  2. Hvor vigtigt er det at have opdaterede Wi-Fi-drivere?
  3. Hvordan udfører man Wi-Fi-driverinstallation uden internet?

Hvordan ved jeg, hvilke drivere min pc har brug for?

For at få adgang til disse oplysninger skal du være opmærksom på, at der er flere måder at finde ud af, hvilke drivere der er nødvendige for denne handling. I dette tilfælde vil vi fokusere på din pc's Wi-Fi-netværk. En af de metoder du kan implementere er den manuelle metode.

Til denne handling behøver du kun at gå ind i enhedshåndteringen. Du kan få adgang til denne mulighed ved at trykke på tasterne Windows . Når du ser søgefeltet, skal du skrive "Enhedshåndtering".

Når du har fået adgang til denne administrator, skal du fortsætte med at vælge muligheden » Netværkskort » og så den, der siger » Netværkskortnavn “. Med disse enkle trin vil du være i stand til at se de controllere, din pc bruger til at forbinde til din pc's netværk.

Hvor vigtigt er det at have opdaterede Wi-Fi-drivere?

Hvis vi ser det fra et generelt synspunkt, sikrer opdatering af disse elementer, at din enhed fungerer korrekt, og med den er de altid korrekt forbundet til netværket og til din pc.

Hvis du går glip af en af ​​disse opdateringer, vil hardwaren sandsynligvis begynde at vise forskellige problemer, fordi kommunikationen mellem de software og materialet vil være defekt.

Det samme ville ske, hvis vi ikke holdt Wi-Fi-drivere ajour. Du kan se, at denne forbindelse med tiden vil begynde at vise fejl, den vil ikke oprette forbindelse til internettet, eller hvis det ikke sker, vil den være langsom. For at undgå at udsætte dig selv for denne type fejl, er det at foretrække til enhver tid at vedligeholde piloter netværk opdateret på en sikker og rettidig måde.

Hvordan udfører man Wi-Fi-driverinstallation uden internet?

Især hvis vi ønsker at udføre denne installation og opdatere korrekt, er det bedre altid at have det Internettet . Der kan dog opstå forskellige situationer, hvor vi ikke har det, og vi giver alt for tabt, men bare rolig, der er en holdbar løsning på dette.

For at starte skal vi bruge en anden computer, som har internet, og som igen har mulighed for at downloade de drivere, din pc har brug for. Ligeledes vil vi have en USB-nøgle eller, hvis det ikke er tilfældet, en lagerenhed, hvor vi overfører alle de filer, vi skal bruge.

Når alle de foregående elementer er klar, er der kun tilbage at gå ind i søgemaskinen Windows . Til dette vil vi trykke på Windows-tasten, og når vinduet åbnes fortsætter vi med at skrive kommandoen » dxdiag “.

Når vi gør dette automatisk, starter en scanning inde i din pc. Når scanningen er færdig, skal vi vælge "Gem information", og derefter vælger vi destinationen.

Med disse oplysninger kan vi få adgang til en anden computer og søg efter de Wi-Fi-drivere, hvis analyse gav os de manglende drivere. Når de er fundet, downloader vi dem, og efter dem gemmer vi dem i USB-nøglen og indsætter den derefter i vores pc. Når vi placerede enheden på vores pc, vi starter installationen og alt vil blive rettet på ingen tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up