Lær, hvordan du opretter en gratis online undersøgelse med SurveyOK

At oprette en undersøgelse kan være meget nyttig under visse omstændigheder, især hvis du ønsker det vurdere udtalelse af dine kunder, brugere eller medarbejdere, og med de rigtige værktøjer er processen ikke kompliceret. Disse kan nemt oprettes ved hjælp af Google-værktøjer, men denne gang lærer du, hvordan du opretter en gratis online-undersøgelse med SurveyOK.

Ud over denne vejledning skal du huske, at du i Miracomosehace finder indhold af meget forskellig art, såsom vejledninger såsom De bedste webbrowsere 2020 – De hurtigste browsere besøger os for at lære på den enkleste måde.

Indeks
 1. Tilmeld dig SurveyOK for at tage dine egne undersøgelser
 2. Lær, hvordan du opretter en gratis online undersøgelse med SurveyOK
  1. Opret dine afstemninger
  2. stille spørgsmålene
  3. Fortsæt med at oprette spørgsmål

Tilmeld dig SurveyOK for at tage dine egne undersøgelser

Undersøgelse OK er en side designet netop til oprettelse af undersøgelser . Dens største fordel er, at den kan bruges gratis, og dens tilpasningsmuligheder er lette at forstå. Det første du skal gøre er under alle omstændigheder at registrere dig på siden.

 1. Tilmeld dig på platformen for at oprette undersøgelser, du kan få adgang til det via dette link SurveyOK .
 2. For at deltage skal du blot klikke på muligheden Tilmeld dig gratis , som er placeret øverst til højre på siden. Når du har klikket på dette link, skal du udfylde tilmeldingsformularen. Når du er færdig, skal du acceptere vilkårene og klikke Tilmeld.
 3. Log nu ind på hjemmesiden, for dette skal du indtaste de data, du har angivet tidligere.

Lær, hvordan du opretter en gratis online undersøgelse med SurveyOK

Når du allerede er registreret hos SurveyOK, kan du lave dine egne undersøgelser meget nemt. Læs venligst følgende vejledning omhyggeligt for at lære det grundlæggende i SurveyOK til oprettelse af undersøgelser.

Opret dine afstemninger

 1. For at oprette en ny undersøgelse, klik på knappen Opret en undersøgelse.
 2. Tre trin vises på skærmen:
 • I trin 1 skal du angive titel og beskrivelse af undersøgelsen.
 • Trin 2, markeret som Zone, er hvor du indtaster din undersøgelseskategori.
 • I trin 3 skal du vælge forsendelsestype, vi anbefaler at du vælger muligheden Bulk-Link , som giver dig et link, du kan dele. Derudover vil der også være output-indstillingen, hvor den vil give beskeden om, at brugere vil se, når de har gennemført undersøgelsen. Når du har gennemført de tre trin, skal du klikke på Opret spørgsmål.

stille spørgsmålene

 1. Når du er i menuen for oprette spørgsmålene , er det første trin at tilføje et billede. Angiv derefter et billede eller fotografi, der er knyttet til dit undersøgelsesindhold.
 2. Nu er det tid til at begynde at oprette spørgsmålene, for at gøre dette klik på Tilføj spørgsmål . Siden byder på flere typer spørgsmål, men det første punkt er at angive titlen, for eksempel "hvad foretrækker du?".

Vælg fra størrelser af spørgsmål Næste :

 • Flere valg
 • Bemærkning
 • I ØVRIGT
 • Bedømmelse fra 1 til 7
 • Bedømmelse fra 1 til 10
 • Tilfredshed med skala 1 til 5
 • Tilfredshed med skala 1 til 12

Fortsæt med at oprette spørgsmål

 1. Processen med tilpasning af spørgsmål er meget omfattende, du skal blot ansøge lidt kreativitet og tilpasse det til det indhold, du skal udtrykke.
 2. Klik igen for at tilføje et nyt spørgsmål Tilføj spørgsmål . Følg denne procedure, indtil du afslutter din undersøgelse.
 3. Når du har besvaret alle spørgsmålene, skal du klikke på muligheden Opret et link placeret i undersøgelsens hovedmenu.
 4. Du får et link, som du kan give, så brugerne kan gennemføre din undersøgelse. Til gengæld skal det bemærkes, at du ved at indtaste SurveyOK vil kunne se aspekter relateret til Statistikker.

Processen med at oprette en undersøgelse kan virke kompliceret, men det kræver kun lidt af kreativitet og opfindsomhed. Du har allerede værktøjet SurveyOK, den Nu er det tid til at fastlægge reglerne for oprettelse af undersøgelser. Og hvis du har en WordPress hjemmeside, kan du oprette afstemninger direkte fra denne platform.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up